Privatlivspolitik

For at du kan indgå en aftale med os via hjemmesiden, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • navn
  • adresse
  • telefonnummer
  • e-mail adresse
  • Registrering af personoplysninger

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne sende bekræftelse og lejebevis til dig. Personoplysningerne registreres hos Feriekompagniet og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, informerer vi dig om præcis hvilke oplysninger, der indsamles, og hvorfor.

Oplysninger videregives ikke

Vi videregiver eller sælger på ingen måde dine oplysninger til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Persondataloven

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og til at få indsigt i, hvilke oplysninger, Feriekompagniet har registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.

Cookies

En cookies betyder, at en bruges adfærd på nettet lagres på brugerens egen harddisk. På den måde ved serveren ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der er således tale om brugerens adfærd på hjemmesiden og ikke lagring af personhenførbare oplysninger.

Du kan bede din browser informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå det helt fra.

I Internet Explorer sletter du cookies under "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Slet cookies"

Session cookies og Permanent cookie

På Feriekompagniet anvender vi cookies for at optimere hjemmesiden og gøre besøget nemmere for dig.

Der findes to typer cookies. Den ene type kaldes sessioncookies og forsvinder, når du lukker din browser. Sessioncookies bruges for at holde styr på, hvad du har lagt i indkøbskurven.

Permanent cookies gemmes som tekstfiler på din PC i ca. en måned. Denne type cookies er med til, at vores server genkender din PC næste gang, du besøger vores hjemmeside.

Trafikanalyse

Vi anvender ikke decideret log-statistik af brugerne på vores hjemmeside, men vi foretager trafikanalyse for at optimere hjemmesiden. De indsamlede informationer bruger vi som en samlet mængde data og informationerne kan ikke føres tilbage til den enkelte besøgende på hjemmesiden.

Google Analytics

Vi gør brug af Google Analytics-værktøjet og Google Display-reklame. På hjemmesiden vil der blandt andet blive gjort brug af følgende Google Analytics funktioner:
Remarketing, rapporter for Google Display-netværket, integration af DoubleClick Campaign Manager og Google Analytics-rapporter.

Vi gør brug af Google Remarketing værktøjet til visning af online-reklamer for vores produkter på tredjeparts hjemmesider, heriblandt Google. Dette giver os mulighed for at vise målrettede reklamer af vores produkter over for bruger der allerede tidligere har besøgt vores hjemmeside.

Du har mulighed for at afmelde dig Googles tracking her.