Ferie-app

Alt det vigtige lige ved hånden!

Hos Feriekompagniet vil vi gerne hjælpe dig og din familie til en endnu bedre ferie ved Vesterhavet. Derfor har vi i samarbejde med Købmand Hansens Feriehusudlejning i Henne Strand lavet en helt ny ferie-app, så du har alt det vigtige lige ved hånden. Med ferie-app’en i hånden kan I få brugbar information, inden I tager af sted og masser af inspiration, når I er her. Nedenfor er et udpluk af det materiale, du kan finde i ferie-app'en.

Ferieguide til glæde for hele familien
Når flere generationer holder ferie sammen, efterspørges forskellige muligheder. Vores sommerhuse ligger i et fantastisk område med utallige muligheder og vi har samlet det hele i en ny informativ ferieguide med oplevelser og gode tips til en uforglemmelig ferie. Der er aktive links i ferieguiden, så du kan klikke dig videre til flere informationer.

Børneguide - feriesjov for børn
Vi har udarbejdet et aktivitetshæfte/en børneguide, som I enten kan skrive ud hjemmefra eller modtage på kontoret i Blåvand ved ankomst. I hæftet finder I en kombination af små tegneaktiviteter og inspiration til både udendørs og indendørs oplevelser for børn. Læs mere om ferie med børn.

Fordele
Når I lejer sommerhus gennem Feriekompagniet er der en række fordele, I kan gøre brug af i ferien. I får bl.a. rabat til seværdigheder, butikker, badeland og legeland. Alt det kan I læse mere om i informationshæftet "Dine fordele" i ferie-app'en eller på hjemmesiden her.

Andet
Ferie-app'en giver dig også information om forsikring, lejebetingelser, sæsonkalender samt teknisk information - lige ved hånden, når du har brug for det.

Hent ferie-app'en til din mobil eller tablet her:
App Store
Google Play