Lej et luksus sommerhus i Blåvand

Forkæl jer selv med en ferie i Blåvand i et af vores lækre luksus sommerhuse.

Vi har udvalgt nogle sommerhuse til jer, som alle har noget ekstra - de er det, vi kalder "luksus sommerhuse". De kan have særligt god plads, ekstra faciliteter, være helt nybyggede eller ligge perfekt ned til stranden. Fælles for dem er, at de er toppen af, hvad vi tilbyder her i Blåvand.

Har I lyst til at forkæle jer selv lidt ekstra i jeres ferie, så tag et kig på nogle af vores luksus sommerhuse. Det er nogle af vores mest eftertragtede huse, der alle tilbyder noget ekstra, der kan være med at gøre ferien helt speciel, og som altid er et besøg værd. Luksushusene er typisk meget rummelige med plads til op til 16 personer, så I kan holde ferie flere familier sammen, uden at skulle bekymre jer om trange forhold. Husene er ligeledes enten nybyggede eller moderniserede/istandsatte inden for de seneste par år, og indretningen er i topkvalitet og helt up to date. 

Ledige luksus sommerhuse med ankomst på lørdag

Ekstra stort udvalg af faciliteter og aktiviteter

pool
Spa
131

Mange luksushuse har et stort udvalg af faciliteter og muligheder for aktiviteter, der gør at ingen behøver at kede sig. De fleste har poolspa eller sauna, eller måske kan I spille bordfodboldbordtennis, udfordre hinanden ved billardbordet eller hygge jer med spil på Wii eller PlayStation - der er altså rig mulighed for afslapning, underholdning og leg. Indretningen er med andre ord helt i top, og der er noget for såvel de helt små som de store. Se evt. også mere information om vores sommerhuse med poolsommerhuse med spa eller sommerhuse med rabat/gratis adgang til badeland

Særligt god beliggenhed og lækre udendørsfaciliteter

2755
Tophus 1
1312

Flere af luksus sommerhuse ligger på de mest populære adresser i Blåvand - helt ned til stranden eller tæt på særligt naturskønne områder
Udendørsområderne er kendetegnet ved terrasser, der gør det muligt at nyde solen både morgen, middag og aften, og nogle luksushuse har endda udekøkken, så I kan nyde den særlige stemning, der opstår, når I laver mad i det fri. Der er generelt tænkt på det hele - I kan også finde huse med en udendørs bruser, hvor I kan skylle strandsandet af, inden I går ind, eller bare nyde at tage et frisk brusebad i anderledes omgivelser.

Der mangler ingenting i havemøbler, så kan I nyde livet udendøre, og i mange huse er der også tænkt på børnene med legeredskaber eller måske endda en trampolin. Kort sagt er luksus sommerhusene præget af luksus og komfort. 

Energiforbrug

Der er også tænkt på både miljø og pengepungen. I flere af luksus sommerhusene har ejeren sørget for, at der bliver sparet på energien - fx med en varmepumpe eller jordvarme, så omkostningerne til forbruget holdes nede. 

Giv jer selv en mindeværdig ferie i et af vores luksushuse. Rigtig god fornøjelse! 

Sommerhus nr. 023 på Horns Rev 71 i Blåvand

horns rev 1
Horns Rev
Horns Rev 2

Sommerhus nr. 114 på Møllehusvej 21 i Blåvand

Udendørs sauna
Møllehusvej 21
Sommerhus med jacuzzi

Sommerhus nr. 131 på Fyrvej 15 i Blåvand

131 • FYRVEJ 15 2
1312
131

Ferie i luksushus kun 500 m fra stranden i Blåvand

Dette skønne sommerhus beliggende blot 500 m fra stranden rummer med sine 4 soveværelser og 1 hems plads til 10 personer. Huset har en stor og lækker træterasse, der løber langs hele den ene side af huset og indbyder til masser af udendørs hygge og ved annekset ligger et stort, overdækket udekøkken med varmekilde til at sikre lune aftener. Huset er indrettet stilfuldt og passer perfekt til dem, der ønsker en mere aktiv sommerhusferie. Således finder I både fitnessrum med motionscykel og motionsredskaber samt bordfodbold, airhockey og x-box spillekonsol i huset. Samtidig er der gode muligheder for at pleje sig selv med lidt ekstra luksus i form af spa, sauna og brusetempel. Udenfor kan børn og barnlige sjæle boltre sig på den store græsplæne bag huset, hvor der er fint plads til at spille fodbold, badminton eller andre lege.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 145 på Sønder-Vasevej 86 i Blåvand

1453
1452
1451

Stort og lækkert luksus sommerhus med plads til 12 personer

Beliggende kun 300 meter fra den skønne Blåvand sandstrand ligger dette charmerende træhus på hele 175 kvm med plads til 12 personer. Huset rummer 5 dejlige soveværelser hvoraf 3 har egen udgang til en hyggelig, lille terrasse samt 2 hemse. Sommerhuset har de perfekte rammer for en sommerhusferie med lidt ekstra luksus i form af en dejlig stor pool, strandvandspa, sauna og 3 badeværelser med gulvvarme. Altså det oplagte valg til sommerhusferien året rundt. Også de udendørs rammmer lægger op til en skøn ferie, hvor børnene kan lege med gynger og sandkasse og alle kan nyde sommermånederne på den store, lækre træterrasse med udgang fra stuen.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 165 på Søren Lassens Vænge 17 i Blåvand

1652
1653
1651

Sommerhus nr. 212 på Lommen 7 i Blåvand

212 • LOMMEN 7 1
212 • LOMMEN 7
Lommen

Attraktivt, børnevenligt poolhus på hele 238 kvm

Er I på udkig efter et stort sommerhus med ekstra god plads og mulighed for en aktiv ferie med selvforkælelse? Så er dette sommerhus et rigtig godt bud! På en 2.500 kvm stor og dejlig grund i Blåvand ligger dette fantastiske sommerhus med 4 soveværelser og 1 hems. Husets store attraktion er den lækre indendørs pool, som er et hit året rundt. Huset råder ligeledes over en 4 personers spa og et 50 kvm stort anneks indrettet som aktivitetsrum med airhockey, spillekonsol, billard,  bordfodbold og dart. Der er 2 komplette badeværelser og en skøn træterrasse med udgang fra stuen. For de yngste er der gynger og sandkasse og det tilladt at have husdyr med.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 273 på Sønder Digevej 20 i Blåvand

2731
2736
2735

Sommerhus nr. 275 på Hvidbjerg Strandvej 163 i Blåvand

2756
2752
2751

Sommerhus nr. 326 på Vestslugen 12 i Blåvand

326 • VESTSLUGEN 12 2
326 • VESTSLUGEN 12 1
326 • VESTSLUGEN 12

Sommerhus nr. 262 Sønder på Digevej 18 i Blåvand

2624
2621
2625

Sommerhus nr. 390 på Sønder-Vasevej i Blåvand

bl 390
pool
poolhus

Sommerhus nr. 448 på Sønder Digevej 8 i Blåvand

4488
4483
4481

Sommerhuse nr. 400 på Hans Thuesensvej 1 i Blåvand

400 • HANS THUESENSVEJ 1
4001
4002