Lej et luksus sommerhus i Blåvand

Forkæl jer selv med en ferie i Blåvand i et af vores lækre luksus sommerhuse.

Vi har udvalgt nogle sommerhuse til jer, som alle har noget ekstra - de er det, vi kalder "luksus sommerhuse". De kan have særligt god plads, ekstra faciliteter, være helt nybyggede eller ligge perfekt ned til stranden. Fælles for dem er, at de er toppen af, hvad vi tilbyder her i Blåvand.

Har I lyst til at forkæle jer selv lidt ekstra i jeres ferie, så tag et kig på nogle af vores luksus sommerhuse. Det er nogle af vores mest eftertragtede huse, der alle tilbyder noget ekstra, der kan være med at gøre ferien helt speciel, og som altid er et besøg værd. Luksushusene er typisk meget rummelige med plads til op til 16 personer, så I kan holde ferie flere familier sammen, uden at skulle bekymre jer om trange forhold. Husene er ligeledes enten nybyggede eller moderniserede/istandsatte inden for de seneste par år, og indretningen er i topkvalitet og helt up to date. 

Ledige luksus sommerhuse med ankomst på lørdag

Ekstra stort udvalg af faciliteter og aktiviteter

pool
Spa
131

Mange luksushuse har et stort udvalg af faciliteter og muligheder for aktiviteter, der gør at ingen behøver at kede sig. De fleste har poolspa eller sauna, eller måske kan I spille bordfodboldbordtennis, udfordre hinanden ved billardbordet eller hygge jer med spil på Wii eller PlayStation - der er altså rig mulighed for afslapning, underholdning og leg. Indretningen er med andre ord helt i top, og der er noget for såvel de helt små som de store. Se evt. også mere information om vores sommerhuse med poolsommerhuse med spa eller sommerhuse med rabat/gratis adgang til badeland

Særligt god beliggenhed og lækre udendørsfaciliteter

2755
Tophus 1
1312

Flere af luksus sommerhuse ligger på de mest populære adresser i Blåvand - helt ned til stranden eller tæt på særligt naturskønne områder
Udendørsområderne er kendetegnet ved terrasser, der gør det muligt at nyde solen både morgen, middag og aften, og nogle luksushuse har endda udekøkken, så I kan nyde den særlige stemning, der opstår, når I laver mad i det fri. Der er generelt tænkt på det hele - I kan også finde huse med en udendørs bruser, hvor I kan skylle strandsandet af, inden I går ind, eller bare nyde at tage et frisk brusebad i anderledes omgivelser.

Der mangler ingenting i havemøbler, så kan I nyde livet udendøre, og i mange huse er der også tænkt på børnene med legeredskaber eller måske endda en trampolin. Kort sagt er luksus sommerhusene præget af luksus og komfort. 

Energiforbrug

Der er også tænkt på både miljø og pengepungen. I flere af luksus sommerhusene har ejeren sørget for, at der bliver sparet på energien - fx med en varmepumpe eller jordvarme, så omkostningerne til forbruget holdes nede. 

Giv jer selv en mindeværdig ferie i et af vores luksushuse. Rigtig god fornøjelse! 

Sommerhus nr. 023 på Horns Rev 71 i Blåvand

horns rev 1
Horns Rev
Horns Rev 2

En perle af et feriehus tæt på Blåvandshuk Fyr

Dette feriehus ligger fantastisk på en skøn klitgrund. I 2015 blev det renoveret og står nu med en spændende arkitektur og med mange små kroge, hvor familen kan hygge sig. Husets omdrejningspunkt er det store, dejlige køkken og det tilstødende aktivitetsrum med bordfodbold og poolbord. Fra stuen og fra køkkenet er der adgang til to skønne terrasser, og huset vil helt sikkert være et hos både den store familie eller en fx en gruppe af kolleger, der vil have masser af muligheder for aktiviteter i huset, på grunden og i de nære omgivelser. Her er plads til op til 14 personer, og Swimmingpoolen og spa fortjener ekstra opmærksomhed, idet begge dele har et specielt klorsystem, som gør at klorindholdet er ca. 50% lavere end ellers og dermed skåner sart hud. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 114 på Møllehusvej 21 i Blåvand

Udendørs sauna
Møllehusvej 21
Sommerhus med jacuzzi

Spritnyt feriehus med plads til 16 personer

Her er huset til jer, der vil have masser af muligheder for aktiviteter under jeres ferie. Her kommer ingen til at kede sig: I kan fx spille billard, bordfodbold eller Playstation 4, eller I kan hoppe i det varme vand i jacuzzien på den store træterrasse . I den udendørs sauna kan I slappe af hele året rundt. Selvfølgelig er der også spa inden døre. I kan selvfølgelig også benytte jer af de skønne omgivelser nyde den smukke natur i og omkring Blåvand. Her er med andre ord noget for en hver smag og aktivitetsniveau, og god plads til 16 personer, så flere familier kan hygge sig sammen på ferien. Tag et kig på de flotte billeder af huset - det kan være at det er lige det I leder efter til jeres næste ferie. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 131 på Fyrvej 15 i Blåvand

131 • FYRVEJ 15 2
1312
131

Ferie i luksushus kun 500 m fra stranden i Blåvand

Dette skønne sommerhus beliggende blot 500 m fra stranden rummer med sine 4 soveværelser og 1 hems plads til 10 personer. Huset har en stor og lækker træterasse, der løber langs hele den ene side af huset og indbyder til masser af udendørs hygge og ved annekset ligger et stort, overdækket udekøkken med varmekilde til at sikre lune aftener. Huset er indrettet stilfuldt og passer perfekt til dem, der ønsker en mere aktiv sommerhusferie. Således finder I både fitnessrum med motionscykel og motionsredskaber samt bordfodbold, airhockey og x-box spillekonsol i huset. Samtidig er der gode muligheder for at pleje sig selv med lidt ekstra luksus i form af spa, sauna og brusetempel. Udenfor kan børn og barnlige sjæle boltre sig på den store græsplæne bag huset, hvor der er fint plads til at spille fodbold, badminton eller andre lege.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 145 på Sønder-Vasevej 86 i Blåvand

1453
1452
1451

Stort og lækkert luksus sommerhus med plads til 12 personer

Beliggende kun 300 meter fra den skønne Blåvand sandstrand ligger dette charmerende træhus på hele 175 kvm med plads til 12 personer. Huset rummer 5 dejlige soveværelser hvoraf 3 har egen udgang til en hyggelig, lille terrasse samt 2 hemse. Sommerhuset har de perfekte rammer for en sommerhusferie med lidt ekstra luksus i form af en dejlig stor pool, strandvandspa, sauna og 3 badeværelser med gulvvarme. Altså det oplagte valg til sommerhusferien året rundt. Også de udendørs rammmer lægger op til en skøn ferie, hvor børnene kan lege med gynger og sandkasse og alle kan nyde sommermånederne på den store, lækre træterrasse med udgang fra stuen.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 165 på Søren Lassens Vænge 17 i Blåvand

1652
1653
1651

Helt unikt luksus sommerhus med stilfuld indretning og plads til 16 personer 

Se lige billederne af dette fine sommerhus med alt hvad hjertet begærer af udstyr og luksus. Her er plads til 16 personer, og et væld af muligheder for udfoldelse  og underholdning: Swimmingpool, spa, sauna og dampkabine samt bordtennis, pool, airhockey bordfodbold, dart og poker. Huset ligger på den stille Søren Lassens Vænge og er nabo til et stort naturområde, hvorfor der også er et rigt dyreliv med rådyr, dådyr og fugle. Samtidig er der kun kort afstand til midtby og strand. I det store køkken-alrum finder I projektor og lærred, så I kan hygge jer med sportsbegivenheder og film. Hvis vejret er til det, kan I flytte udenfor på den skønne syd- og vestvendte terrasse, hvor der både er grill, udekøkken og havepejs. På den østvendte terrasse kan I dække op til morgenmad på varme sommerdage - eller tage et hrtigt bad under udebruseren. Det er bare nogle af de skønne faciliteter der er i dette charmerende og gennemtænkte sommerhus. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 212 på Lommen 7 i Blåvand

212 • LOMMEN 7 1
212 • LOMMEN 7
Lommen

Attraktivt, børnevenligt poolhus på hele 238 kvm

Er I på udkig efter et stort sommerhus med ekstra god plads og mulighed for en aktiv ferie med selvforkælelse? Så er dette sommerhus et rigtig godt bud! På en 2.500 kvm stor og dejlig grund i Blåvand ligger dette fantastiske sommerhus med 4 soveværelser og 1 hems. Husets store attraktion er den lækre indendørs pool, som er et hit året rundt. Huset råder ligeledes over en 4 personers spa og et 50 kvm stort anneks indrettet som aktivitetsrum med airhockey, spillekonsol, billard,  bordfodbold og dart. Der er 2 komplette badeværelser og en skøn træterrasse med udgang fra stuen. For de yngste er der gynger og sandkasse og det tilladt at have husdyr med.

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 273 på Sønder Digevej 20 i Blåvand

2731
2736
2735

Dejligt børnevenligt sommerhus med plads til 12 personer på 155 m2

200 meter fra kysten ligger dette drømmehus for børnefamilien. Her behøver i ikke selv at tænke på barneseng eller barnestol, for begge dele er allerede i huset, ligesom der er underholdning til ungerne i form af gynge, sandkasse og bordfodbold og airhockey. Her er også spa og sauna, og huset er yderst smagfuldt indrettet. Men skønnest er det måske alligevel, at afstanden til den børnevenlige strand og naturen generelt er så kort. På Blåvand Strand er der ingen biler, og her er så lavvandet, at børnene kan bunde langt ud i det - for vesterhavet - rolige vand. Tag et kig på dette skønne sommerhus. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 275 på Hvidbjerg Strandvej 163 i Blåvand

2756
2752
2751

Med havet som nabo

Her er et flot, flot sommerhus, der har en helt fantastisk beliggenhed og udsigt til det altid fascinerende Vesterhav. I kommer ikke meget tættere på havet, så det er ingen sag at tage en dukkert inden morgenmaden, eller lige stikke hjem og spise frokost på terrassen, inden I fortsætter strandturen. Huset falder fint ind i klitlandskabet, og er smagfuldt møbleret og indrettet, så I får det optimale ud af udsigten. I kælderen finder I husets skjulte juvel - nemlig et stort badeværelse med 2 personers spa og sauna, hvor I kan slappe af og lade op. Huset har plads til 6 personer og er ideelt til det naturelskende par - måske med hund - eller en familie, der virkelig vil forkæle sig selv. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 326 på Vestslugen 12 i Blåvand

326 • VESTSLUGEN 12 2
326 • VESTSLUGEN 12 1
326 • VESTSLUGEN 12

Med udsigt til Blåvandhuks fyr

I kommer ikke meget længere vestpå end dette skønne sommerhus, der har udsigt til Blåvandshuks velkendte fyr, som står på Danmarks vestligste punkt. Kun 500 meter er der til kysten og 1400 meter til indkøb og spisesteder. Sommerhuset har plads til 12 personer, og der er masser at tage sig til med både Nintendo Wii, bordfodbold og billarbord. Også vandhundene er der tænkt på - børnene vil elske den store swimmingpool, og så her er naturligvis også både spa, dampkabine og sauna. Udendøre er der to terrasser, som begge ligger i læ af huset. På den 4000 m2 klitgrund finder I desuden sandkasse og gynge til de små. Alt i alt et sommerhus for en eller flere aktive, naturelskende familer. 

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 262 Sønder på Digevej 18 i Blåvand

2624
2621
2625

Bo direkte ved havet

Med 200 meter til kysten bliver beliggenheden ikke meget bedre, end I finder den her i dette feriehus. I går ganske enkelt igennem klitterne, og i løbet af kort tid står I på den skønne Blåvand Strand. Huset er placeret så det skærmer for vestenvinden, når I sidder på terrassen, og I har selvfølgelig også muligheden for at nye havdusigten fra taget af carporten, hvor der er etableret endnu en terrasse. Det er bare et par eksempler på, hvordan der er tænkt på det hele i dette sommerhus. Her er selvfølgelig også spa og sauna og børnene vil elske at lege hule på hemsen eller spille bordfodbold eller airhockey i aktivitetsrummet

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 390 på Sønder-Vasevej i Blåvand

bl 390
pool
poolhus

Tæt på både strand og by

Her er sommerhuset til jer, der både er til natur og til kultur. Sommerhuset ligger nemlig kun ca. 500 meter fra Blåvand by med spisesteder og indkøbsmuligheder og ca. 600 meter fra kysten med den dejlige Blåvand Strand. Sommerhuset har god plads til 14 personer, så her kan hele den store familie virkelig boltre sig, og ingen behøver at kede sig, for her er både swimmingpool, billardbord og bordtennis. I kan selvfølgelig også vælge at slappe af i spa'en eller den tyrkiske sauna. Sommerhuset er såvel smagfuldt som hyggeligt indrettet med alt, hvad I skal bruge under en fantastisk ferie - om det bliver regn eller sol.  

Book sommerhuset her

Sommerhus nr. 448 på Sønder Digevej 8 i Blåvand

4488
4483
4481

God plads til 10 personer - og egen beachvolley-bane

Billard/bordtennis, airhockey og elektrisk dart, spa og sauna, Nintendo Wii, legetårn med gynger, sandkasse og rutsjebane - og derudover egen beachvolley-bane ... Der er vist ingen undskyldning for at kede sig i dette dejlige sommerhus. Som noget særligt ligger det kun 100 meter fra kysten med den børnevenlige Blåvand Strand, og 200 meter fra den nærmeste restaurant på Hvidbjerg Strand. Foran huset finder I to åbne terrasser og en overdækket terrasse, så der altid er mulighed for at finde læ. Den aktive familie vil stor-nyde en ferie i dette dejlige sommerhus. 

Book sommerhuset her

Sommerhuse nr. 400 på Hans Thuesensvej 1 i Blåvand

400 • HANS THUESENSVEJ 1
4001
4002

Topmoderne og rummeligt sommerhus 

Dette sommerhus tilbyder en mulighed for den store familie eller en gruppe på op til 10 personer, for at holde ferie sammen eller komme lidt væk fra hverdagens trummerum. Her er alt, hvad I kan forestille jer af luksus, aktiviteter og komfort: Brændeovn, sauna, spa, bordfodbold, bordtennis og billardbord samt overdækket udekøkken, beach volley-bane og fodboldbane på den 2459 m2 store grund I gå til stranden på 5 minutter, og til spisestederne på Hvidbjerg Strand på den halve tid. Dette er det perfekte sommerhus for en aktiv familie - måske med større børn, eller for jer, der vil have mulighed for at invitere nogle gode venner forbi i løbet af ferien. 

Book sommerhuset her