Ferielejligheder i Blåvand - tæt på by og strand

Book en ferielejlighed med fleksibel ankomst - vælg mellem 4 typer.

Alle ferielejligheder er centralt beliggende i Blåvand by og blot 900 m fra en af de lækreste badestrande ved Vesterhavet.

Efter en lang dag med dejlige oplevelser er det rart at komme hjem til en hyggelig og veludstyret lejlighed. Feriekompagniets lejligheder ligger i en charmerende bygning opført i stil som de gamle klitgårde med tegl og stråtag. De lyse og meget rummelige værelser er smagfuldt og funktionelt indrettet. Til alle lejligheder hører der en terrasse med havemøbler og parasol. Uanset hvilken lejlighed I vælger, er der i køkkenet bl.a. en opvaskemaskine, ovn, mikroovn, kaffemaskine, håndmixer, fryser og alt i service. Når I lejer en ferielejlighed, kan I selv bestemme ankomst- og afrejsedag og I har mulighed for at booke et ophold på helt ned til 2 dage. Læs mere om miniferie i Blåvand. Det er ikke tilladt at ryge i ferielejlighederne.


Beliggenhed midt i Blåvand by og tæt på Vesterhavet

Blåvand
Sommer i Blåvand by ved vestkysten

Blåvand ferielejlighed type B - 53 m2

stue
soveværelse
køkken

Ferielejligheden type B er 53 m2 stor og indeholder: 4 Sengepladser (et af dem er en sovesofa), stue med sofagruppe, køkkenafdeling med spiseplads og soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng. Lejligheden indeholder endvidere badeværelse med bruser/WC. Rygning i ferielejligheden er forbudt.

 Book lejlighed 634 - Book lejlighed 640

Blåvand ferielejlighed type C - 62 m2

køkken
soveværelse
stue

Ferielejlighederne af type C er 62 m2 store og indeholder: 4 Sengepladser, stue med sofagruppe, køkkenafdeling med spiseplads, 1 soveværelse med dobbeltseng og 1 værelse med store køjesenge og badeværelse med bruser/WC. Rygning forbudt.

Book lejlighed 628 - Book lejlighed 639 - Book lejlighed 636.

Blåvand ferielejlighed type D - 90 m2

stue
terrasse
stue

Ferielejlighederne af type D er 90 m2 i 2 plan og har i alt 6 sengepladser. I stueetagen findes: spisestue med brændeovn og åben køkkenafdeling med microovn og opvaskemaskine, badeværelse med spa, bruser/WC, vaskemaskine og tørretrumbler. På 1. sal finder I: 3 soveværelser - 2 med dobbeltsenge og 1 med 2 enkeltsenge samt gæstetoilet. Der er gratis internet i lejlighederne. Rygning er forbudt. Bemærk venligst, at Lejlighed 610 ikke tillader husdyr.

Book lejlighed 601 - Book lejlighed 603 - Book lejlighed 605 - Book lejlighed 607 - Book lejlighed 609 - Book lejlighed 610 - Book lejlighed 621 - 

Book lejlighed 623 - Book lejlighed 627.

Blåvand ferielejlighed type E - 130 m2

soveværelse
stue
køkken

Ferielejlighederne af type E udgør 130 m2 i 2 plan huser 8 Sengepladser. I stueetagen indeholder lejligheden: stue med brændeovn og åben køkkenafdeling med microovn og opvaskemaskine, badeværelse med sauna og spa, vaskemaskine og tørretrumbler. På 1. sal finder I: 4 soveværelser - 2 med dobbeltsenge og 2 med enkeltsenge, ekstra gæstebadeværelse med bruser/WC. Der er gratis internetadgang i lejlighederne. Rygning er forbudt. Bemærk venligst, at lejlighed 606, 611 og 624 ikke tillader husdyr.

Book lejlighed 602 - Book lejlighed 604 - Book lejlighed 606 - Book lejlighed 608 - Book lejlighed 611 - Book lejlighed 613 - Book lejlighed 624.

Adgang til lækkert badeland og wellnesscenter

Piger i Blåvand Badeland

Blåvand Badeland

Wellness

Blåvand Wellness

Nogle af Feriekompagniets lejligheder giver gratis adgang/rabat til Blåvand Badeland i forudbestemte perioder (dette er angivet for hver enkel lejlighed) - se mere info her. Så arter vejret sig ikke til den helt store badeferie ved stranden, kan I med fordel besøge det tropiske Blåvand Badeland. Her er lufttemperaturen altid 32 grader og vandet 30 grader varmt og her er masser af muligheder for at have det sjovt. Badelandet byder f.eks. på indendørs swimmingpool, 4 forskellige vandrutschebaner, underjordisk grotte, sauna, spa og et soppebassin for de mindste. Har de voksne brug for lidt ekstra velvære, kan vi anbefale jer et besøg i Blåvand Wellnesscenter. Her kan I bl.a. forkæle jer selv med udrensende dampbad, udendørs saltbassin, mineralsuana og forskelllige massage- og ansigtsbehandlinger. Som gæst hos Feriekompagniet Blåvand får I 25% rabat på entreprisen til Blåvand Wellness.

Ta´på hyggelig shoppingtur eller cafebesøg i Blåvand by

blåvand
Bolcher
slagter

Der er masser af shoppingmuligheder i området. Lige fra velassorterede supermarkeder til små specialbutikker med et vareudvalg, der er kendetegnet af kvalitet og dansk design. Blåvand har udviklet sig til en vigtig handelsby for omegnens lokale beboere. Butikkerne i Blåvand har lange åbningstider, og åbent om søndagen, hvilket tiltrækker mange gæster fra de omkringliggende byer som Varde og Esbjerg. Under shoppingturen er det dejligt at kunne slappe af på en af de mange cafeer eller restauranter. Flere steder er der udendørs servering, hvor man kan sidde og nyde det pulserende byliv.