Bæredygtig ferie i Blåvand

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
✓ Bæredygtige sommerhuse
✓ Klimavenlig transport
✓ Ladestandere til elbiler
✓ God samvittighed

Klimavenlig ferie (det skylder vi næste generation)

En af de største udfordringer, som menneskeheden står overfor disse år, er klimakrisen. Det har vi alle et ansvar for at løse, og det er et ansvar, som vi her hos Feriekompagniet tager meget seriøst. Vi arbejder derfor hver dag for, at I kan holde en bæredygtige ferie. Sådan at næste generation også har mulighed for at gøre det. Visit Danmark og den danske stat har sammen indgået et nyt samarbejde med fokus på den grønne omstilling i turismen, og samarbejdet har som erklæret mål, at Danmark skal være en af verdens mest bæredygtige feriedestinationer. Noget sommerhusferier i Blåvand kan hjælpe med.

Vælg mellem ca. 460 energibesparende sommerhuse i Blåvand og omegn
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Bæredygtig transport

Vælger I en ferie I Danmark, så sparer I universet for en stor udladning af Co2. Ferier i Danmark har nemlig den fordel, at I kan nøjes med at pakke bilen fremfor at boarde flyet. At flyve på sin ferie er nemlig en langt større belastning for klimaet end tage at bilen. Faktisk kan 3% af verdens samlede Co2 udslip føres direkte tilbage til flyindustrien. En klimavenlig ferie starter derfor allerede ved valget af transportmiddel.

En cykelferie

Tager I på ferie i Blåvand, så er der gode forhold for, at I kan spænde hjelmen, hoppe op på cyklen og træde i pedalerne gennem hele det vestjyske landskab. Mellem byerne ved Vesterhavet finder I en lang række gode cykelstier, og I kan derfor nemt lade bilen stå. På den måde sparer I miljøet for unødvendig belastning, og I oplever naturen på en ny måde.

På jeres cykler kan I eksempelvis nemt komme til det berømte Tirpitz museum og det nye FLUGT museum på samme dag. Har I børnene med, ville en tur forbi Blåvand Zoo også være oplagt.

Læs mere her

Klimavenlig opvarmning

Hvilken kilde et sommerhus har til opvarmning er ikke lige meget. Det kan nemlig have stor indflydelse på, hvilket aftryk huset sætter på klimaet. Mange sommerhuse er opvarmet af el, hvilket I kan mærke på jeres regning og kloden kan føle på mængden af Co2, som det udleder. Hos Feriekompagniet er 75% af vores huse dog opvarmet af varmepumper, og de genererer derfor ikke det samme pres på klimaet, som andre metoder gør.

Ladestander til elbil

Vi har gjort det nemt for jer at vælge den bæredygtige løsning. Kommer I til et af vores sommerhuse i elbil, så skal I ikke være nervøse for, om I kan få bilen ladet op. Vi har nemlig opsat to Clever ladestationer ved vores kontor, som I nemt kan gøre brug af. Er I ikke selv i besiddelse af et Clever abonnement, kan I købe en opladning hos os, og I er herefter klar til igen at køre på opdagelse på vestkysten.

En del af vores sommerhuse er samtidig udstyret med en af disse tre ladetyper: Ladestik type 2, Ladestik rød CEE stik og Ladestik 230 volt. Herunder kan du søge efter sommerhuse med lademuligheder. Vi gør dog opmærksom på, at elbilen IKKE må oplades ved sommerhuset, medmindre det står nævnt, at huset tilbyder opladning af elbil. Mange af de originale sommerhuse i Blåvand har desværre ikke elektrisk kapacitet eller godkendte el-installationer til, at kunne rumme den belastning som en opladning skaber. 

 

Elektroniske dørlåse

I 2022 har Feriekompagniet som erklæret mål, at flere feriehuse skal digitaliseres. En digitalisering som sker gennem indførslen af elektroniske dørlåse, der både hjælper dig, os og miljøet. Foruden de digitale dørlåse modtager alle vores gæster en kode, så de selv kan låse sig ind. På den måde skal de ikke først forbi vores kontor, for at få udleveret deres nøgler. Det kan måske lyde som en lille ting, men faktisk gør det en kæmpe forskel. Hvert år kan vi nemlig på denne måde spare 190.000 kilometer kørt i Blåvand, eller hvad der svarer til 58 ton Co2.

Find et hus med ladestander
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Ferieområder ved Blåvand

Der er mange dejlige ferieområder omkring Blåvand, og vi udlejer feriehuse i flere af dem. Herunder kan I se vores ferieområder, som I kan gå på opdagelse i, og hvem ved, måske finder I feriehuset til jeres næste bæredygtige ferie.