Sommerhus i Bjerregård – hold ferie omgivet af natur og luksus

I Bjerregård finder du et dejligt udvalg af sommerhuse, der kan lidt ekstra. Book dit sommerhus i Bjerregård ved Vesterhavet nu!

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
✓ Brede sandtrande
✓ Ferie i luksus
✓ Unikt naturområde
✓ Aktiviteter

Skal din næste sommerhusferie være badet i luksus?

Mellem Nymindegab og Hvide Sande omgivet af sandede klitter, uendeligt lange strande og bredder med blomstrende lyng ligger der en lille perle. Perlen hedder Bjerregård, og den er i sandhed et besøg værd.

Bjerregård byder på en helt unik følelse af velvære placeret i naturskønne omgivelser. Her kan livet nydes med fødderne oppe, mens man tager naturen ind.

Vores sommerhuse ved Bjerregård kan lidt ekstra. De er udstyret med alt fra egen pool til blot 50 meter til stranden, og de er så nybyggede, at de endnu ikke har haft deres første besøg.

Sommerhuse i Bjerregård
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Elektronisk dørlås: slip for kø, og kør direkte!

Vores huse i Bjerregård har alle elektronisk dørlås. Dette gør det både sikkert og nemt at leje dem! I slipper på den måde for kø og at skulle tjekke ind på vores kontor. Et par dage inden ankomst får I tilsendt en unik kode pr. sms, der så gælder i hele den valgte lejeperiode.

Ferie omgivet af skønhed

Når I booker et sommerhus ved Bjerregård, booker I ikke kun et sommerhus. I booker rammerne for jeres næste ferie, og rammerne ved Bjerregård er smukke - meget smukke.

Bjerregård er et sammensurium af natur og et væld af fede aktiviteter. Her er noget for den glade cykelrytter, den med en hang til vandrestøvler, rytteren, vandsportsentusiasten og vandhunden. 

Hvis du har en eventyrer gemt i maven, så kan du tage på opdagelse langs den brede sandstrand og lede efter rav, mens solen kryber ned mod vandkanten, og de sidste badegæster snupper en aftendukkert i bølgen blå. 

Fuglene kommer

Er du fascineret af den vilde natur og i særdeleshed af fugle, så skal du besøge Tipperne.

Tipperne er et fuglereservat og en af de største attraktioner i nærheden af Bjerregård. Her kan der ses både sjældne og store flokke af fugle.

Tipperne er et af de vigtigste fuglereservater i Europa, da det fungerer som både hvildested og yngleplads for trækfuglene.

Du finder Tipperne i den sydlige del af Ringkøbing Fjord.

Luksusferie i Bjerregård

Nu har vi snakket om områdets skønhed, og nu er det tid til at snakke om sommerhusene.

Vores sommerhuse i Bjerregård ligger i luksusenden af skalaen. Det der ligger tættest på stranden ligger blot 50 meter derfra, alle husene er bygget i 2021 og er indrettet i skandinavisk stil. Der er blevet kælet lidt ekstra for terrasseområderne, hvor der kan findes alt fra udendørs jacuzzi til sauna - og selvfølgelig spisebord og plads til leg og afslapning. 

Sommerhusene kan rumme mellem 8 og 12 personer, og der er derfor også plads til den store familie. Et par af husene byder på egen, indendørs pool, mens de alle byder på aktivitetsrum, der kan få tiden til at flyve afsted for store som små.

Sommerhusene i Bjerregård er bygget til at lægge rammerne for den perfekte vesterhavsferie, nu er alt der mangler dig.

Sommerhusferie med smæk på naturoplevelserne


Ferieområder ved Bjerregård

Der er mange dejlige ferieområder omkring Bjerregård, og vi udlejer feriehuse i flere af dem. Herunder kan I se vores ferieområder, som I kan gå på opdagelse i, og hvem ved, måske finder I feriehuset til jeres næste ferie. 

Jegum

Jegum er et område, der sætter stor fokus på oplevelser i naturen ved blandt andet at have anlagt 11 km natursti, der er egnet til både gå- og cykelture for hele familien. Naturen omkring Jegum er uspoleret og værd et besøg året rundt. I kan blandt andet besøge mini zoo'en, den store legeplads eller en af de mange strande, der ligger tæt på området. Blåvand ligger ca 21 km væk, så der er rig mulighed for at kigge på butikker og få stillet shoppelysten. Mange af feriehusene i Jegum er af nyere stand, men det ses ikke på prisen - den er stadig helt skarp. Læs mere om rådet og book din næste ferie lige her.

Blåvand

Blåvand er lange brede sandstrande, feriestemning, byliv og desuden Danmarks Vestligste punkt. Du finder alt, hvad feriehjertet begærer i denne dejlige ferieby, og naturen omkring byen er ikke til at tage fejl af - den er i absolut topklasse! Læs mere om byen, dens smukke strande og fantastiske feriehuse lige her.