Hvide Sande

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
✓ Brede sandstrande
✓ Ferie i luksus
✓ Aktiv havn
✓ Aktiviteter

Sommerhuse i Hvide Sande

I området omkring Hvide Sande finder I de skønneste strande og de dejligste sommerhuse. Hvide Sande er i stor grad kendt for sine forrygende vandsportsmuligheder ved både Vesterhavet og i Ringkøbing Fjord. Derudover kan du finde lækre restauranter, et aktivt havnemiljø, lystfiskeri og mulighed for en lækker badeferie. 

Her på siden finder du vores udvalg af skønne sommerhuse ved Hvide Sande - book allerede i dag, hvis du vil sikre dig en ferie med oplevelser og storslået natur i fokus.

Sommerhuse tæt på Hvide Sande
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Elektronisk dørlås: slip for kø, og kør direkte!

Vores huse i Bjerregård har alle elektronisk dørlås. Dette gør det både sikkert og nemt at leje dem! I slipper på den måde for kø og at skulle tjekke ind på vores kontor. Et par dage inden ankomst får I tilsendt en unik kode pr. sms, der så gælder i hele den valgte lejeperiode.

Aktiv ferie ved Hvide Sande

Når I holder ferie ved Hvide Sande og ved Vesterhavet i det hele taget, er der rigtig gode muligheder for at være aktiv, og især når det drejer sig om vandsport, er Vesterhavet stedet, I skal besøge. Vandsport og surfing er for hele familien. Er man endnu ikke velbevandret på surfbrættet, er det muligt at tage et surf-kursus, som kan klæde nybegyndere godt på til en tur i bølgen blå.

Udover surfing ved kysten, så finder du også en lang række andre aktive feriefornøjelser ved Hvide Sande. Hvis vi bliver i det våde element, så er det muligt at tage fiskestangen på nakken og finde helt ind i roen med snøren i vandet på en skøn fiskeferie. Du kan også tage med på en båd, der kan sejle dig rundt i Hvide Sande havn og Rinkøbing Fjord. 

Den jyske vestkyst er i høj grad også kendetegnet ved klitlandskabet, der både er med til at give læ for vinden og kan give grobund for et par friske gåture via stierne med betagende udsigtspunkter undervejs. Den til tider hårde vestenvind har gennem tiden været med til at skabe klitterne, som man forsøger at holde i skak ved hjælp af hjælme og marehalm, så de store mængder sand ikke blæser for langt ind i landet. Det er altid en oplevelse at komme til vestkysten, da den konstant er i forandring. Ikke to dage ser ens ud i forhold til hverken vejr eller landskab. 

Der er mange gode stier og skovområder at gå ture i. Medbring hunden til området og giv din firbenede ven en mulighed for at læse i en anderledes grøn avis. Ferie med hund er oplagt en feriemulighed ved Vesterhavet på samme måde som ferie med børn også er. 

Luksuriøse sommerhuse ved Hvide Sande

Hvis du er på udkig efter en ferie med fokus på luksus og velvære, så skal du holde øje med sommerhuse omkring Hvide Sande. 

Sommerhusferie i Hvide Sande

Med vores sommerhuse i nærheden af Hvide Sande er der tale om nogle ret så luksuriøse af slagsen.

Helt specifikt er det vores sommerhuse ved Bjerregård, som vi især gerne vil fremhæve.

Sommerhusene kan rumme fra 8 personer og helt op til 12 personer. Det gør det til den perfekte feriebolig for f.eks. to små familier, der vil på ferie sammen eller for én stor familie, der ønsker et luksuriøst ferieophold. Det kan også være, at I er flere vennepar, der vil afsted sammen. Husene er bygget i 2021, så det bliver ganske enkelt ikke mere moderne og luksuriøst end det her.

I indretningen har fokus været på at skabe et skandinavisk og minimalistisk look, kombineret med hyggen, som er dét, der gør sommerhusferie til noget helt specielt.

De fleste af husene ligger mindre end 100 meter fra Bjerregård Strand, så det vil da næsten være en skam at forpasse muligheden for en frisk morgendukkert eller en tur til stranden i løbet af dagen.

Vælger I at bo i en af luksussommerhusene ved Bjerregård, kommer I ikke til at mangle noget. Der er alt, hvad hjertet begærer af faciliteter og den helt rette beliggenhed. 

Sommerhusferie med skønne naturoplevelser