Hvide Sande

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
✓ Brede sandstrande
✓ Ferie i luksus
✓ Aktiv havn
✓ Aktiviteter

Sommerhuse i Hvide Sande

I området omkring Hvide Sande finder I de skønneste strande og de dejligste sommerhuse. Find jeres luksussommerhus i nærheden af Hvide Sande her på siden. 

Sommerhuse tæt på Hvide Sande
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Elektronisk dørlås: slip for kø, og kør direkte!

Vores huse i Bjerregård har alle elektronisk dørlås. Dette gør det både sikkert og nemt at leje dem! I slipper på den måde for kø og at skulle tjekke ind på vores kontor. Et par dage inden ankomst får I tilsendt en unik kode pr. sms, der så gælder i hele den valgte lejeperiode.

Aktiv ferie ved Hvide Sande

Når I holder ferie ved Hvide Sande og ved Vesterhavet i det hele taget, er der rigtig gode muligheder for at være aktiv, og især når det drejer sig om vandsport, er Vesterhavet stedet, I skal besøge. Vandsport og surfing er for hele familien. Er man endnu ikke velbevandret på surfbrættet, er det muligt at tage et surf-kursus, som kan klæde nybegyndere godt på til en tur i bølgen blå.

Den jyske vestkyst er i høj grad også kendetegnet ved klitlandskabet, der både er med til at give læ for vinden og kan give grobund for et par friske gåture via stierne med betagende udsigtspunkter undervejs. Den til tider hårde vestenvind har gennem tiden været med til at skabe klitterne, som man forsøger at holde i skak ved hjælp af hjælme og marehalm, så de store mængder sand ikke blæser for langt ind i landet.

Sommerhusferie med skønne naturoplevelser

Sommerhusferie i Hvide Sande

Med vores sommerhuse i nærheden af Hvide Sande er der tale om nogle ret så luksuriøse af slagsen.

Helt specifikt er det vores sommerhuse ved Bjerregård, som vi især gerne vil fremhæve.

Sommerhusene kan rumme fra 8 personer og helt op til 12 personer. Det gør det til den perfekte feriebolig for f.eks. to små familier, der vil på ferie sammen eller for én stor familie, der ønsker et luksuriøst ferieophold. Det kan også være, at I er flere vennepar, der vil afsted sammen. Husene er bygget i 2021, så det bliver ganske enkelt ikke mere moderne og luksuriøst end det her.

I indretningen har fokus været på at skabe et skandinavisk og minimalistisk look, kombineret med hyggen, som er dét, der gør sommerhusferie til noget helt specielt.

De fleste af husene ligger mindre end 100 meter fra Bjerregård Strand, så det vil da næsten være en skam at forpasse muligheden for en frisk morgendukkert eller en tur til stranden i løbet af dagen.

Vælger I at bo i en af luksussommerhusene ved Bjerregård, kommer I ikke til at mangle noget. Der er alt, hvad hjertet begærer af faciliteter og den helt rette beliggenhed.