Søndervig

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
✓ Brede sandstrande
✓ Aktiv ferie
✓ Unikt naturområde
✓ Aktiviteter til børn

Ferie i Søndervig - Porten til Vesterhavet

Her er I sikret, at der er aktiviteter for store som små.

Søndervig byder på et væld af naturoplevelser med havet til den ene side og fjorden på den anden side af byen.

Med en af Danmarks bedste sandstrande er Søndervig den ideelle ferieby for ægte vandhunde og livsnydere, der leder efter deres næste feriedestination ved Vesterhavet. Badebyen har dog meget mere at tilbyde, da den med sin placering midt imellem Ringkøbing Fjord og kystens klitter åbner op for et varieret terræn, som kun venter på at blive udforsket.

Sommerhuse tæt på Søndervig
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Elektronisk dørlås: slip for kø, og kør direkte!

Vores huse i Bjerregård har alle elektronisk dørlås. Dette gør det både sikkert og nemt at leje dem! I slipper på den måde for kø og at skulle tjekke ind på vores kontor. Et par dage inden ankomst får I tilsendt en unik kode pr. sms, der så gælder i hele den valgte lejeperiode.

Sommerhusferie nær Søndervig

Feriebyerne ligger som perler på en snor ned langs den jyske vestkyst, og ikke langt fra Søndervig finder du blandt andet Bjerregård. Området ligger i bunden af Holmsland Klit tæt ved Nymindegab og Hvide Sande. Derudover grænser Bjerregård op til Tipperne, der er et super smukt og unikt naturområde, hvor især de fugleinteresserede og vandrelystende kan få mange dage til at gå. I Bjerregård er der året rundt mulighed for dagligvareindkøb i det lokale supermarked. Det er også her, du har mulighed for at leje cykler og tage på en herlig cykeltur i klitterne på den perfekt anlagte natursti.

Vores sommerhuse i Bjerregård er af den øverste skuffe inden for ferieboliger. Alle vores sommerhuse i Bjerregård er nybyggede i moderne stil med sans for detalje og rummelige indretninger. Hvert sommerhus er unikt og byder på alt fra egen swimmingpool til spa på terrassen og bordtennis – alt hvad du behøver for at få en luksusferie ved Vesterhavet. Vores sommerhuse ved Bjerregård kan rumme mellem 8 og 12 mennesker, og fælles for dem alle er, at du må tage et husdyr med pr. ophold. Sommerhusene ligger alle tæt ved vandet, så du hurtigt kan komme ud og mærke den friske vesterhavsbrise i håret samt opleve de smukke solnedgange over havet.

Sommerhusferie med skønne naturoplevelser

 

 

Et ferieparadis ved vestkysten

Søndervig skiller sig ud fra de øvrige vestjyske kystbyer med sin fantastiske placering, brede hvide sandstrande og et væld af aktiviteter. Tag på dagstur til Ringkøbing og oplev stemningen i den gamle købstad eller tag trappen op til toppen af Lyngvig Fyr, hvor intet mindre end 228 trin fører dig op til en betagende smuk udsigt. Med andre ord er der nok at give sig til, når feriedestinationen hedder Søndervig.

Liv i gaderne hele året

Når vejret slår om og solbadning på stranden ikke just står øverst på dagsordenen, gør Søndervig sig fortsat som et oplagt feriemål. Du kan eksempelvis tage på ravsafari, besøge den populære sandskulpturfestival eller spendere en dag i Adventure Park, hvor du kan brilliere på adventure golfbanerne.

Vores sommerhuse i Bjerregård er også et oplagt valg, hvis du vil være sikker på, at der er aktiviteter nok for hele familien hele året rundt. Med bordtennis og egen swimmingpool er der aktiviteter for store som små inden for sommerhusets egne rammer – selv hvis vejret mest af alt indbyder til varm kakao og tykke uldsokker

Aktiv ferie i Søndervig

En ferie i Søndervig giver dig rig mulighed for at slippe din indre vandhund løs og prøve kræfter med én eller flere former for vandsport. Tag for eksempel til Ringkøbing Fjord, hvor omgivelserne er perfekte til alt fra SUP til kitesurfing og kanoture. Prøv også den aktion fyldte kabelpark i Hvide Sande, hvor vandski og wakeboard entusiaster boltrer sig på ramperne.

Søndervig er dog ikke forbeholdt det vandglade folk. Det smukke landskab indbyder til mange timers underholdning om det er fra hesteryg eller i vandrestøvlerne bestemmer du selv. Mulighederne er mange, og du vil uden tvivl få en ferie du sent vil glemme.