Søndervig

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
✓ Brede sandstrande
✓ Aktiv ferie
✓ Unikt naturområde
✓ Aktiviteter til børn

Ferie i Søndervig - Porten til Vesterhavet

Her er I sikret, at der er aktiviteter for store som små.

Søndervig byder på alt det, vi forventer af os af en charmerende ferieby ved det dejlige Vesterhav. Der er sandstrande så langt øjet rækker med solbedende gæster, rav samlere og drageflyvere og bag stranden finder du silkebløde klitlandskaber, der skaber den helt rette setting, for en ferie ved Vestkysten. Som et ekstra plus, så er Søndervig beriget med havet til den ene side og fjorden på den anden side af byen, så du frit kan vælge om det er det temperamentsfulde hav mod vest eller det rolige vand mod øst, du vælger. 

Med en af Danmarks bedste sandstrande er Søndervig den ideelle ferieby for ægte vandhunde og livsnydere, der leder efter deres næste feriedestination ved Vesterhavet. Badebyen har dog meget mere at tilbyde, da den med sin placering midt imellem Ringkøbing Fjord og kystens klitter åbner op for et varieret terræn, som kun venter på at blive udforsket. Byen har udviklet sig i retning mod en mere moderne ferieby, der også byder på shopping og andre aktiviteter, der ikke er forbundet med hav og natur. 

Sommerhuse tæt på Søndervig
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Sommerhusferie nær Søndervig

Feriebyerne ligger som perler på en snor ned langs den jyske vestkyst, og ikke langt fra Søndervig finder du blandt andet Bjerregård. Området ligger i bunden af Holmsland Klit tæt ved Nymindegab og Hvide Sande. Derudover grænser Bjerregård op til Tipperne, der er et super smukt og unikt naturområde, hvor især de fugleinteresserede og vandrelystende kan få mange dage til at gå. I Bjerregård er der året rundt mulighed for dagligvareindkøb i det lokale supermarked. Det er også her, du har mulighed for at leje cykler og tage på en herlig cykeltur i klitterne på den perfekt anlagte natursti.

Vores sommerhuse i Bjerregård er af den øverste skuffe inden for ferieboliger. Alle vores sommerhuse i Bjerregård er nybyggede i moderne stil med sans for detalje og rummelige indretninger. Hvert sommerhus er unikt og byder på alt fra egen swimmingpool til spa på terrassen og bordtennis – alt hvad du behøver for at få en luksusferie ved Vesterhavet. Vores sommerhuse ved Bjerregård kan rumme mellem 8 og 12 mennesker, og fælles for dem alle er, at du må tage et husdyr med pr. ophold. Sommerhusene ligger alle tæt ved vandet, så du hurtigt kan komme ud og mærke den friske vesterhavsbrise i håret samt opleve de smukke solnedgange over havet.

Elektronisk dørlås: slip for kø, og kør direkte!

Vores huse i Bjerregård har alle elektronisk dørlås. Dette gør det både sikkert og nemt at leje dem, da I ikke risikerer at tabe nøglen eller på anden vis bliver låst ude! I slipper samtidig for at stå i kø og at skulle tjekke ind på vores kontor. Turen til vores kontor i Blåvand er ikke kun sparet i tid men også i benzin, hvilket gør jeres ferie mere bæredygtig allerede inden, I ankommer til sommerhuset. Et par dage inden ankomst får I tilsendt en unik kode pr. sms, der gælder i hele den valgte lejeperiode.

Et ferieparadis ved vestkysten

Søndervig skiller sig ud fra de øvrige vestjyske kystbyer med sin fantastiske placering, brede hvide sandstrande og et væld af aktiviteter både på stranden, i havet og i naturen omkring. Det er også muligt at tage på dagstur til Ringkøbing, hvor du kan opleve stemningen i den gamle købstad eller tage trappen op til toppen af Lyngvig Fyr, hvor intet mindre end 228 trin fører dig op til en betagende smuk udsigt. Du kan også blive i Søndervig, der i sig selv er en historisk badeby, der dog indeholder historier fra 2. Verdenskrig og en hel del bunkere, du tit kan komme på rundvisning til. Du finder også flere forskellige butikker i den lille by, hvor der er åbent året rundt. Der er også andre fede oplevelser, som du kan lave uanset vejr og vind - Du kan eksempelvis tage på ravsafari, besøge den populære sandskulpturfestival eller spendere en dag i Adventure Park, hvor du kan brillere på adventure golfbanerne. Med andre ord er der nok at give sig til, når feriedestinationen hedder Søndervig.

Ferie året rundt

Når vejret slår om, og det ikke indbyder til solbadning på stranden, så er det stadig det hele værd at tage til Søndervig. Vores sommerhuse i Bjerregård er også et oplagt valg, hvis du vil være sikker på, at der er aktiviteter nok for hele familien, selvom det ikke er vejr til at gå udenfor. Med bordtennis og egen swimmingpool er der aktiviteter for store som små inden for sommerhusets egne rammer – selv hvis ferien mest af alt indbyder til varm kakao og tykke uldsokker. Du kan også lokke familien med til en gåtur ved Vesterhavet, som er noget helt for sig, når efteråret og vinteren rammer. Vandet skifter karakter, og det ellers så indbydende og omfavnende hav bliver temperamentsfuldt og vildt. Det er en helt særlig følelse at gå ved siden af noget så kraftfuldt, og når I kommer hjem fra en lang gåtur, vil I mærke kinderne være røde og virkelig nyde varmen fra sommerhuset. 

Aktiv ferie i Søndervig

En ferie i Søndervig giver dig rig mulighed for at slippe din indre vandhund løs og prøve kræfter med én eller flere former for vandsport. Tag for eksempel til Ringkøbing Fjord, hvor omgivelserne er perfekte til alt fra SUP til kitesurfing og kanoture - det roligere vand giver selv begyndere en chance for at prøve vandsport af på sikker og fornuftig vis. Søger du derimod mod Vesterhavet, så kan selv garvede surfere få en rigtig fed oplevelse på en af de blæsende dage. Her er Vesterhavet en drøm for alle, der er vilde med vand og fart. Holder du dig på stranden, så er der rig mulighed for at løbe eller gå en lang tur med sand under fødderne og lyden af det brusende hav som baggrundsmusik. Du har altså mange muligheder for at være aktiv i og omkring Søndervig, uanset om du er til vand eller land. 

Prøv også den aktion fyldte kabelpark i Hvide Sande, hvor vandski og wakeboard entusiaster boltrer sig på ramperne. Det er vandsport på et niveau, hvor alle kan være med og prøve kræfter med nogle af vandsportens mange facetter. Du kan booke introtimer ved Kabelpark, og for eksempel wakeboarding er en god øvelse til senere at komme på kitesurfing brættet. Du kan læse meget mere om de mange tilbud lige her, og gøre dig klar til en aktiv ferie på vandet, når du besøger Søndervig. 

Søndervig er dog ikke kun forbeholdt det vandglade folk. Det smukke landskab indbyder til mange timers underholdning om det er fra hesteryg, jernhest eller i vandrestøvlerne, bestemmer du selv. Vi kan i hvert fald love dig, at du vil få en stor oplevelse, hvis bare du drager ud i naturen - den er helt unik og skaber en særlig ro ved dem, der færdes i den. Hvis du derimod gerne vil have fart og spænding, så kan du udforske Blåbjerg Klitplantage eller Femhøjsande Plantage, der begge ligger lige i nærheden af Hvide Sande. Mulighederne er mange, og du vil uden tvivl få en ferie du sent vil glemme.

Sommerhusferie i dejlige Søndervig