Covid-19 information

Senest opdateret: 11. juni 2020

Situationen omkring Covid-19 bekymrer naturligvis mange af vores gæster, os i Feriekompagniet og alle de husejere, som lejer deres huse ud via Feriekompagniet. Vi bliver dagligt stillet mange spørgsmål omkring vores håndtering af situationen. Vi vil her forsøge at give svar på nogle af de hyppigst forekommende spørgsmål. Vi følger situationen tæt og opdaterer siden løbende.

Den 10. juni 2020: Information til gæster bosiddende i Slesvig-Holsten

Justitsministeriet har netop udsendt pressemeddelelse om, at personer bosiddende i Slesvig-Holsten kan krydse grænsen ubegrænset uden at opfylde kravet om et anerkendelsesværdigt formål, herunder kravet om minimum 6 overnatninger. Dermed kan personer bosiddende i Slesvig-Holsten fra den 15. juni booke et ophold på 2, 3, 4 eller 5 overnatninger uden problemer.

Justitsministeriet skriver følgende: "Personer med bopæl i Slesvig-Holsten kan fra den 15. juni 2020 indrejse i Danmark uden at opfylde kravet om et anerkendelsesværdigt formål. De skal alene dokumentere, at de bor i Slesvig-Holsten."

Læs hele pressemeddelelsen her: https://www.justitsministeriet.dk/nyt-og-presse/pressemeddelelser/2020/danmark-aabner-yderligere-op-graenserne  

 

Spørgsmål og svar

Må man godt tage i sommerhus/feriehus i Danmark ?

Ja, det må man fortsat godt – og i forhold til mange andre ferieformer anser vi faktisk et sommerhusophold som meget trygt, da I vil opholde jer i et feriehus midt i naturen – og I vil selv kunne afgøre i hvilken udstrækning I ønsker kontakt med andre mennesker.

 

Hvordan kan vi komme til feriehuset uden at skulle i kontakt med personale?

Mange af vores feriehuse har automatiske kodelåse, så I kan køre direkte ud til det bestilte feriehus og selv lukke jer ind med jeres egen personlige kode. I de tilfælde, hvor der skal en fysisk nøgle til for at komme ind i huset, kan denne nøgle afhentes i en boks hos Feriekompagniet.

 

Hvordan er rengøringen i sommerhusene?

Vi har som følge af Covid-19 indført en række ekstra tiltag ift. Vores rengøring af feriehusene, alt sammen for at reducere smitterisikoen. Bl.a. afsprittes håndtag og bordflader ifm. hver rengøring.

 

Hvordan er reglerne omkring afbestilling?

De normale regler omkring afbestilling fremgår af vores hjemmeside og af vores lejebetingelser og medmindre andre særregler er anført, er det disse betingelser vi refererer til.

 

Ovenstående giver ikke svar på mit spørgsmål, hvordan kan jeg kontakte jer?

Imens Corona-pandemien står på, har vi reduceret kontorets åbningstid fra kl. 10.00-13.00 på alle hverdage, mens vi om lørdagen holder åbent fra 10.00-16.00.
I disse tidsrum kan I ringe til os. Herudover kan vi naturligvis også kontaktes på mail : info@feriekompagniet.dk.

  

False - StandardPage - Frontpage