Covid-19 information

Senest opdateret: 23. oktober 2020

Situationen omkring Covid-19 bekymrer naturligvis mange af vores gæster, os i Feriekompagniet og alle de husejere, som lejer deres huse ud via Feriekompagniet. Vi modtager dagligt mange spørgsmål omkring vores håndtering af situationen. Vi vil her forsøge at give svar på nogle af de hyppigst forekommende spørgsmål. Vi følger situationen tæt og opdaterer siden løbende.

Hvis du er dansker, må du gerne tage i sommerhus. D. 24. oktober er Tyskland blevet farvet orange på verdenskortet, og det betyder, at hvis du bor i Tyskland kun må rejse ind i Danmark, hvis du har et anerkendelsesværdigt formål. Hvis du bor i grænselandet til Danmark, altså Slesvig-Holsten, må du rejse ind i Danmark, hvis regionen opfylder kriteriet for at være ’åben’. Hvis dette ikke er sagen, skal du have et anerkendelsesværdigt formål eller kunne forevise en negativ COVID-19 test.

Find den nyeste info HER.

Spørgsmål og svar

Må man godt tage i sommerhus/feriehus i Danmark ?

Hvis du bor i Danmark, må du fortsat tage i sommerhus – og i forhold til mange andre ferieformer anser vi faktisk et sommerhusophold som meget trygt, da I vil opholde jer i et feriehus midt i naturen – og I vil selv kunne afgøre i hvilken udstrækning I ønsker kontakt med andre mennesker.

 

Hvordan kan vi komme til feriehuset uden at skulle i kontakt med personale?

Mange af vores feriehuse har automatiske kodelåse, så I kan køre direkte ud til det bestilte feriehus og selv lukke jer ind med jeres egen personlige kode. I de tilfælde, hvor der skal en fysisk nøgle til for at komme ind i huset, kan denne nøgle afhentes i en boks hos Feriekompagniet.

 

Hvordan er rengøringen i sommerhusene?

Vi har som følge af Covid-19 indført en række ekstra tiltag ift. Vores rengøring af feriehusene, alt sammen for at reducere smitterisikoen. Bl.a. afsprittes håndtag og bordflader ifm. hver rengøring.

 

Hvordan er reglerne omkring afbestilling?

De normale regler omkring afbestilling fremgår af vores hjemmeside og af vores lejebetingelser og medmindre andre særregler er anført, er det disse betingelser vi refererer til.

 

Ovenstående giver ikke svar på mit spørgsmål, hvordan kan jeg kontakte jer?

Du kan træffe os på kontoret i vores normale åbningstider fra kl. 09.30-16.00 på alle hverdage, 09.00-17.00 om lørdagen og 09.30-13.00 om søndagen. I disse tidsrum kan I ringe til os. Herudover kan vi naturligvis også kontaktes på mail : info@feriekompagniet.dk.

  

False - StandardPage - Frontpage