Feriekompagniets historie

Familien Slaikjaer17041300jpg

Aktiv Sommer Blåvand

Feriekompagniets historie tager sin begyndelse i 1999.
Dengang hed det Aktiv Sommer Blåvand og hørte til på Hvidbjerg Strand Camping.
Det var fortrinsvis huse omkring campingpladsen der blev lejet ud.
Også på daværende tidspunkt fik sommerhusgæsterne tilbud om at benytte badelandet på campingpladsen.
Det blev dog hurtigt for stort et projekt for campingpladsen at håndtere udlejningen.


Die ”hyggelige” Dänen

I 2003 Indledte vi derfor et samarbejde med Die ”hyggelige” Dänen i Vejers. Vi havde de samme ideer omkring, hvordan sommerhusudlejning skulle være; gæsten skulle være i fokus, bedre service uden for normal åbningstid, stort kendskab til lokalområdet m.m. Da Blåvand Kro kom til salg, flyttede vi kontoret dertil og navnet blev ændret til Die ”hyggelige” Dänen, Blåvand.


Blåvand Kro 

Blåvand Kro

Ferielejlighederne
Blåvand Kro blev genopbygget i 1997. De gamle bygninger var simpelthen for dårlige. I forbindelse med genopbygningen blev de ferielejligheder, som vi i dag udlejer med plads til 6-8 personer, etableret. De mindre ferielejligheder med plads til 2-4 personer blev etableret tilbage i 1988.

Restaurant-delen
Siden genopbygningen af Blåvand Kro har bygningerne huset forskellige restauranter med alm. kromad, a la carte servering og senest Thai & Sushi.
Fra 2016 vil der være restaurant med live cooking, lækre buffeter og a la carte.
Her kan man, akkompagneret af live musik, nyde mad af høj kvalitet i de nyindrettede lokaler, hvor havet, klitterne og ikke mindst Blåvand er i centrum.


Feriepartner Blåvand

I 2005 indtrådte vi i Feriepartner som Feriepartner Blåvand med 145 huse og er blevet markedsført herigennem frem til 2015. I forbindelse med udtrædelsen af Feriepartner, skiftede vi til vores nuværende navn, Feriekompagniet Blåvand.

Nordsee Holidays Brand Billede1704800

Nordsee Holidays

Fra og med 2016 indgår vi et samarbejde med Nordsee Holidays. Nordsee Holidays er en stærk sammenslutning af 8 lokale feriehusudlejningsbureauer, der alle udlejer sommerhuse langs den jyske vestkyst. Vi træder ind i det nye samarbejde som Blåvands største feriehusudlejning med mere end 400 sommerhuse. Nordsee Holidays tager udgangspunkt i, at de enkelte firmaer er stærke lokale udlejningsfirmaer, som er en del af lokalsamfundet. Firmaerne lægger vægt på, at være til stede og tilgængelig for lejere og udlejere. Nordsee Holidays vil ikke ensrette de enkelte firmaer, men understøtte f. eks. os i Blåvand, så vi kan fortsætte med at levere kerneydelser, som vi lægger vægt på og hele tiden udvikle vores mulighed for at levere god service. F. eks. vil vi i Blåvand lægge vægt på - åbent hver dag hele året rundt - mulighed for service hver dag året rundt - godt og nemt bookingsystem - kontrol og rengøring af sommerhusene - fornuftige og konkurrencedygtige priser for lejer og udlejer - og meget mere .

 

 

 

False - HouseDetailsPage - Frontpage