Hyggelig novemberferie i Blåvand

Det er ekstra billigt at leje sommerhus hos Feriekompagniet i november.

Fra 28. oktober til 12. december er der sæson F hos Feriekompagniet, og så bliver det ikke billigere at leje sommerhus hos os. 

Hvis I ikke er afhængige af skolernes ferie, så er det nu, I skal slå til, for I får ekstra meget for pengene. Forestil dig ild i brændeovnen og vinden, der rusker udenfor - eller en frisk gåtur langs det vilde Vesterhav, efterfulgt af hygge med brætspil og en varm kop the. Få varmen i spa'en og kom helt ned i gear, inden den travle julemåned går i gang. Der er mange gode grunde til at rive et par dage eller en uge ud af kalenderen og tage til Blåvand! 

4 helt nye huse: Torvesuiterne i Blåvand

Disse fire huse på Kallemærsksvej i centrum af Blåvand er helt nybyggede og er perfekte for både par og familier. Som noget helt ekstraordinært kan I leje alle fire huse for en enkelt overnatning fra midt i oktober. 

Book nr. 3A her | Book nr. 3B her | Book nr. 3C her | Book nr. 3D her

500

Helt nyt sommerhus med et utal af muligheder

Spa, poolbord, PlayStation 4, bordtennis, airhockey ... Her behøver ingen at kede sig. Og har I ikke nok i de muligheder, som huset tilbyder, er der ganske kort afstand til både strand og by. 

Spar kr. 589,- på en uges ophold i november måned. 

Book huset her

061Stue

Smuk beliggenhed, smukt hus, smuk indretning

Bo helt tæt på det vilde Vesterhav i et helt nyt sommerhus, hvor der er tænkt på det hele. Dette er et hus for de kræsne feriegæster, og her er mulighed for at komme helt ned i gear.

Spar kr. 1.322,- på en uges ophold i november måned. 

Book huset her

275Ude

En perle af et sommerhus med god plads

Dette skønne sommerhus er ligger på en stor grund og tæt på alt. Indretningen er helt enestående - tidssvarende og komfortabel. Her er det umuligt ikke at slappe af og lade op til en lang vinter. 

Spar kr1.318,- på en uges ophold i november måned. 

Book huset her

245Stue


Find sommerhus i sæson F her