Efterårsferie i Blåvand

Har I endnu ikke planlagt efterårsferien?

I kan stadig nå at booke jeres sommerhus til efterårsferien i Blåvand, men I skal være hurtige.
Vi har kun 2 ledige sommerhuse tilbage i uge 42, så skynd jer, hvis I endnu ikke har booket - book sommerhus uge 42 her.

Efterårsferie i Blåvand i uge 43
Holder I efterårsferie i uge 43, har I til gengæld gode muligheder for at booke et lækkert sommerhus til en god pris.
Lej f.eks. et sommerhus i 1 uge for 4 pers. med ankomst lørdag den 22. Oktober fra kun DKK 1.789,-*.

Sjove og spændende aktiviteter for hele familien

Blåvand og nærområdet byder på masser af sjove, hyggelige, spændende og anderledes oplevelser i efterårsferien:

Kronhjort SlaasEfterårsferie i krondyrsreservatet
Er I naturinteresserede og vil I gerne have en ekstra særlig naturoplevelse i efterårsferien? Så kan I tage med naturbussen til Krondyrsreservatet tirsdag den 16. oktober og 18. oktober 2018 fra kl. 16-19. Udflugten går dybt ind i de smukke klitplantager, hvor I kan være heldige at spotte nogle af de i alt ca. 1.000 krondyr. Billetten skal købes senest 2 dage før turen - læs mere og køb billet her.  

Filsø, ørnØrnesafari ved Filsø
Tirsdag d. 16. oktober 2018 fra kl. 14-16.30 kan I tage på ørnesafari. En af de nye beboere i naturen omkring Filsø er havørnen, efterhånden er den blevet en fast del af området. Der er ingen garanti for at se ørne, men der er garanti for en god naturoplevelse. Husk kikkert. Læs mere her.

Rav Ravjagt ved Vejers Strand
Onsdag d. 17. oktober kl. 8-10 kan I gå på jagt efter havets guld. Der vil være praktisk hjælp under ravjagten på stranden og stemningen er god og spændt. Vi anbefaler, at I springer i gummistøvlerne ig vader ud i den dejlige vestjyske efterårsluft. Måske I er så heldige, at I finder nogle smukke stykker rav, som I kan tage med hjem til minde om en dejlig dag ved Vesterhavet. Læs mere her.

PansermuseetAktivitetsdag på Pansermuseet
Fascineret af kampvogne og panserede mandskabsvogne? Tag hele familen med til Pansermuseet, hvor I kan se de forskellige panserkøretøjer i aktion og efterfølgende tage et kig indeni dem. I kan også prøve at være kampvognsskytte i den simulator, som bruges til at udanne kampvognsskytter. Aktivitetsdagen finder sted onsdag den 17. oktober mellem kl. 10.00-14.00. Læs mere her. 

Nyheder og tilbud på mail

Husk du har mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage nyheder, inspiration og tilbud direkte i din mailboks.

*Der tages forbehold for ændringer i fra-prisen efterhånden som husene lejes ud.

Ledige sommerhuse i uge 42