Billig sommerferie

Som sommeren ser ud disse dage, er der ingen grund til at søge mod sydens sol og strande. Danmark er varmere end Mallorca og Kreta og slår varmerekord efter varmerekord.

Solens indtog på de danske marker betyder, at de danske sommerhuse bliver revet væk. Vi har stadig ledige sommerhus i juni og slut juli, så kig forbi vi vores dejlige sommerhuse og se, om der er ét, der passer dig.

 

Billig juni

Juni ligger i de tre billigste områder af vores sæsonkalender (F-D), og det er derfor muligt at gøre en god og solrig handel.

 

Sommeraktiviteter

Der er masser at give sig til, når sommeren rammer Blåvand. Spil golf, tag på ravjagt, rid en tur, sejl i kajak eller kano, tag på marked eller i zoo, se på sandskulpturer – og tag selvfølgelig på stranden så meget, som du kan slippe afsted med! Omkring Blåvand er Vesterhavet helt specielt på grund af Horns Rev. Revet danner en lagune på særligt sydsiden af stranden og gør badeoplevelsen helt perfekt. Se alle vores aktiviteter og oplevelser lige her.

 

Dejlige madoplevelser

Blåvand byder på et væld af lækre spiseoplevelser, hvis du ikke lige orker at stå ved kødgryderne og svede. Der er både noget for fiskeelskeren, pizzafanatikeren, krotilhængeren, luksusspiseren og meget, meget mere. Se alle vores dejlige spisesteder lige her.