The Tall Ship Races 2018

Officielt begynder The Tall Ship Races den 11. juli i Sunderland, England. Herfra sejler skibene til Esbjerg hvor de ankommer den 18. juli. Lørdag den 21. juli sejler skibene mod Stavanger i Norge. Sidste del af kapsejladsen er turen til Harlingen i Holland.

Hvad er et Tall Ship?
Det er et stort, traditionelt rigget sejlskib, ikke et af de skibe vi normalt ser i Esbjerg Havn, så der er rigtig god grund til at kigge for i dagene fra den 18. juli til den 21. juli når skibene sejler mod Norge. Mange af skibene kan man komme ombord på, og få indtryk af hvordan livet er ombord.

Danske skibe
Af danske skibe kan nævnes: Georg Stage, LOA, Betty, Tara og Skonnerten Jylland

Hvor i Esbjerg
Skibene vil lægge til kaj i Dokhavnen og Trafikhavnen. Hvis du ikke er kendt i Esbjerg kan du med fordel følge de skilte der er til p-pladser med parkeringspladser. Der vil være shuttle-busser mellem parkeringspladserne og havnen med jævne mellemrum. I området omkring skibene er der telte og bænke stillet op og der er mulighed for at få stillet tørst og sult på rundturen.

Crew Parade
Der er også mulighed for at opleve det festlige Crew Parade, hvor skibsbesætninger går parade igennem byen. Man regner med at ca 1500 besætningsmedlemmer er med til at gøre paraden til en festlig oplevelse med udklædning, dans og sang.

Her kan du se hele programmet

Vi ønsker god fornøjelse