Juleaktiviteter

Der er en masse at tage sig til i Blåvand, når kalenderen synger 'jul'!

Aktiviteter for store og små

Hvis I vælger at tage i sommerhus i december eller måske mellem jul og nytår, og er bekymrede for al den fritid, I pludselig får, når I ikke skal rende til julearrangementer hver dag, så fortvivl ej. Blåvand byder på et væld af juleaktiviteter, der kan få julenissen frem i selv den største julepessimist. 

Nissefestival i Varde

Hvis du ikke er bange for nisser, så er Varde helt sikkert et besøg værd fra D. 24. november! D. 24. skruer Varde nemlig helt op for julestemningen og holder en vaskeægte nissefestival. Op til den dato bliver der hængt 300 nisser op i byen, og de kommer til at pryde bybilledet hele december, hvorfor byen også er et besøg værd på den anden side af festivalen.

Skattejagt i Blåvand

Hvad siger du til en frisk juleskattejagt? Vi vil ikke afsløre for meget, men d. 8. december kan du godt finde din indre nissepirat frem og tage en tur ind til Blåvand – for der holder vi nemlig skattejagt. Alle butikkerne holder åbent.

De 100 fyrtårne

Lørdag d. 3. november bliver der tændt lys i hele 100 fyrtårne i Blåvand. Fyrtårnene skal lyse Blåvand op og hænge i samtlige lygtepæle gennem hovedgaden i Blåvand. Hvis det ikke får dine indre juleklokker til at ringe, så er der ikke meget, der kan!

Fyrtaarn

Find dit julehus