Forårs- og påskeaktiviteter i Blåvand

En skøn og begivenhedsrig påske ved Vesterhavet

Blåvand om omegn byder på en masse sjove og hyggelige aktiviteter i foråret og påsken. Du kan lade dig inspirere lige her!

Marked i Ho

Ho Lopperne holder en hel række markeder midt i Ho. Du kan enten tage stemningen ind eller købe dig nogle fine minder. Det er både muligt at finde brugt porcelæn, pileflet, malerier, tøj og legetøj. Brug en eftermiddag i Ho og kom i forårshumør! Du kan besøge markedet på følgende datoer: d. 19/4, 21/4, 17/5, 30/5, 8/6 og 9/6.

Mød søde og bløde dyr

Blåvand Zoo er et perfekt tidsfordriv, hvis du gerne vil bruge en hyggelig dag i dyrenes tegn. Her er både fascinerende og eksotiske dyr og en hel række klappedyr, der lader børnene komme helt tæt på til en blød og kælen oplevelse.

Shop i Blåvand

Butikkerne i Blåvand holder åbent i påsken, hvilket giver dig mulighed for at shoppe til du segner. Du kan lave bolcher, spise lækker mad, købe tøj og smykker eller bare nyde stemningen på den hyggelige hovedgade.

Tirpitz Museum

Hvis du har brug for et kulturelt indspark, så skal du helt sikkert besøge Tirpitz museum. Museet er tegnet af Bjarke Ingels Group og udgør en helt unik oplevelse.