Juleaktiviteter 2019

Julen nærmer sig med glade skridt - det betyder hygge i lange baner!

Varde, Nissernes by – Kom til Nissefestival i Varde lørdag d. 30. november, og se de 280 nisser, der hænger overalt i midtbyen. Nissefestivalen er et besøg værd for alle julegrise og juleelskere, der slet ikke kan få nok af alt det søde, som julen bringer med sig. Når I besøger byen kan I drikke en kop kaffe eller varm kakao på en af de hyggelige caféer, og måske bliver I inspireret til jeres egen oppyntning derhjemme. 

Jul i Blåvand - Lørdag d. 7. december er der jul i Blåvand, som sædvanlig vis byder på en skattejagt. Planerne for skattejagten er ikke helt på plads endnu, så hold øje her, så holder vi jer løbende opdateret.  

Julestue i Den Gamle Hal i Oksbøl - Søndag den 17. november fra 10-16 er I inviteret indenfor i Den Gamle Hal i Oksbøl, hvor I kan gå på opdagelse i  mange lokale boder med håndlavede ting i stof, garn, træ osv. Hvis I mangler de sidste juleting inden december for alvor går i gang, så er dette stedet at holde øje. I kan blandt andet vælge i mellem mange håndlavede nisser, som vil give jeres julepynt et personligt præg. Måske får I endda idéer til hyggelige, kreative projekter, som I kan lave i sommerhuset foran pejsen. 

Jul i Billum - Søndag den 24. november fra kl 11 er der Jul i Billum. Her kan I spille amerikansk lotteri, besøge lokale boder med lækre varer og du kan selv udfolde dig kreativt ved én af de mange aktiviter, som I finder ved arrangementet. Læs mere herunder. 

Jul I Billum
False - HouseDetailsPage - Frontpage