HVAD SKAL DU LAVE I DIN SOMMERFERIE?

SJOVE AKTIVITETER I BLÅVAND OVER SOMMEREN 2019

Sommerhuse til din sommerferie

 

Hvis du gerne vil have inspiration til, hvad du kan lave i din sommerferie i og omkring Blåvand, så læs med her. Der er både noget for den glade markedshaj, den der er vild med musik og hygge, fødevareentusiasten og den, der er fascineret af militæret. 

Det er selvfølgelig slet ikke sikkert, at du får brug for andet end det salte hav og et stort badehåndklæde, men hvis lysten til lidt ekstra melder sig, så er der rig mulighed for at slå til og blive et par oplevelser rigere.

 

TAG IND TIL BLÅVAND OG NYD GRATIS UNDERHOLDNING HVER TORSDAG

Gratis underholdning i Blåvand

 
Hver torsdag fra d. 4. juli til og med d. 8. august 2019 kan I nyde godt af gratis underholdning på Blåvand torv. Kom og oplev navne som Billy Cross Band, Bas-Bi-Dua og Fede Finn & Funny Boyz!

 

Smag dig igennem sommeren!

Filsø Fødevarefestival

 
D. 8.-9. juni finder Filsø Fødevarefestival sted. Tag din familie med og nyd frokosten til skøn musik og med en smuk udsigt over den flotte Filsø. 

Det er syvende gang at den smukke avlsgård bliver indtaget af lækre produkter og hyggelig stemning. Der er et væld af spisesteder på gårdspladsen og det er lagt op til en herlig dag for hele familien.

 

Nyd alt fra mel til tapas

På programmet finder du blandt andet økologi, tapas, oste- og ismejerier, restauranter, biavlere, chokolade, marmelade, mikro bryggerier, mikro destillerier, frugt og grønt, spirer, nødder, krydderier, fersk kød, fisk, gårdbutikker, design, vin, spiritus, mel, friland, koldpressede olier og delikatesser.

En tur i hestevogn

Hvis du gerne vil krydre dagen med lidt ekstra, kan du tage familien med på en tur i hestevogn. Her kan du se det smukke landskab fra en roligt bumpende vogn og tage omgivelserne om den store Filsø helt ind!

Tidspunkt og pris

Lørdag og søndag åbner festivalen kl. 10 og lukker igen kl. 17. Det koster 50 kroner at komme ind, men hvis du er under 12, får du fri adgang. Billetterne købes ved indgangen. 

Der er 700 p-pladser nær Filsøgaard, hvor der bliver udbudt shuttle-service + shuttle-service fra Henne Strand. 

Se mere her og besøg facebooksiden her.

Vil du opleve Hærens dag?

Kom til Åben Hede til et brag af en dag!

 
D. 23. juni 2019 er der Åben hede / Hærens dag. Her kan du opleve, hvad hæren er for en størrelse og se et bredt udsnit af hærens moderne og historiske kapaciteter. Dagen begynder kl. 10.00, kl. 12.30 kan du se skarpskydning og herefter fortsætter udstillingen. 

Sommerhuse til Åben Hede

Gør et fund!

Ho Lopperne

 
Ho Lopperne er et marked i Ho, hvor du kan finde brugt porcelæn, strikket babytøj, pileflet, strikkede sokker, malerier, legetøj og bøger. 

Ho Lopperne finder sted hver tirsdag fra kl. 10-14 i perioden d. 18. juni til d. 27. august 2019. 

Markedet består af omkring 30 private boder, der hver især har et unikt sortiment.  

 

Fejr Sankt Hans på stranden

Sankt Hans-bål på Hvidbjerg Strand

D. 23. juni 2019 er der bål på Hvidbjerg Strand i forbindelse med Sankt Hans. Det bliver en hyggelig aften med tale, sang og et stort, knitrende bål, du kan nyde med havet som baggrundsbillede.