Varde Fodboldgolf = sjov, hygge og udfordring for alle.

Varde Fodboldgolf er Danmarks største fodboldgolfanlæg med 2 forskellige 18 huls baner. Vi tilbyder en fantastisk atmosfære på dejligt grønt græs, naturskønne omgivelser og udfordrende velholdte baner.

Spillet
Spillet er for dig som kan lide at lege og dyste med dem du følges med. Fodboldgolf går i alt sin enkelthed ud på at sparke en fodbold i hul på færrest mulige spark. Der vil være steder hvor bolden skal over-, under-, igennem-, højre om-, eller venstre om forhindringer. Alle fodboldgolf baner er tilpasset således, at der vil være "smuthuller" og "nødudgange", så alle, kan gå en runde sammen og samtidig få en sjov oplevelse.

Der spilles i helt almindelige tennissko, da det ikke er tilladt at spille med fodboldstøvler.

Hos os er det ikke tilladt at have hund med.

​Åbningstid: hver dag fra april til og med oktober fra kl. 10.00-22.00

Fodboldgolf
Fodboldgolf Varde
Fodboldgolf ved Varde

Pris: Børn 0-4 år gratis ........ Børn og unge fra 5 til og med 16 år 60 kr……... Voksne 16+ 110 kr………. Leje af trækvogn 20 kr. (2019)

Betaling er kontant eller MobilePay/Swipp, vi tager ikke betalingskort. Der kan i perioder være selvbetjening med pay&play princippet. Når entreen er betalt lånes bolde, scorekort, blyant og man må spille så mange runder man har lyst til.

Det tager ca 1½-2 timer for 4-6 personer at spille 18 huller.

Er I en større gruppe eller vil I gerne have at vi er til stede ved ankomst må I gerne kontakte os. Lørdage kan være meget bookede, så vil du være sikker på at vi har plads til jer, kontakt os på tlf nr. 2493 2994.

Det er en god ide selv at medbringe mad og drikkevarer, sodavand og vand kan dog købes.

Hos os har vi gode parkeringsforhold og store handicapvenlige toiletter. Vi har stort dejligt opvarmet lokale med grovkøkken indeholdende kaffemaskine, el-kedel, ovn, komfur og køleskabe. Vi har også en pavillon med udsigt over hele banen, den indeholder også grovkøkken med kaffemaskine, el-kedel og køleskab. Derudover har vi en stor overdækket terrasse med plads til rigtig mange. Der står weber grill og grillstartere til fri afbenyttelse for betalende gæster, medbring dog selv kul og optænding. Gas grill kan lejes, aftales evt. ved booking af arrangement.

Vi har store grønne områder med plads til leg med bold, fodboldbane og stor solid mur til, at spille bold på og solide bænke rundt på hele fodboldgolf banen. Midt på bane A står en pavillon til hygge og til at søge ly i, i tilfælde af regn.

Varde fodboldgolf
Armvangvej 14
6800 Varde
Tlf. nr. 2493 2994

www.varde-fodboldgolf.dk

False - HouseDetailsPage - Frontpage