GIV DE HOPPEGLADE EN OPLEVELSE FOR LIVET

Book en ferie i sommerhus med trampolin

Sommerhuse med trampolin

Aktiv ferie med trampolin

Hvis I leder efter en aktiv ferie med en god portion afslapning også, så skal I booke et af vores sommerhuse med trampolin og få aktiviteterne lige i baghaven.

Men hvad nu hvis I har fundet drømmehuset, men det ikke er udstyret med en trampolin på grunden? Fortvivl ikke ... 

... alle vores sommerhuse har nemlig 30% rabat på indgang til Hvidbjerg Strand Ferieparks splinternye trampolincenter inkluderet i prisen. Så kan hoppelysten blive stillet og hyggen dyrket hjemme i sommerhuset. 

 

30% RABAT TIL HVIDBJERG STRANDS TRAMPOLINCENTER 

Sommerhuse med adgang til trampolinpark

 

Det er dejligt at være aktiv på sine ferie, og med Feriekompagniets rabatordning til Hvidbjerg Strands trampolincenter kan I sagtens nyde nogle aktive timer uden at gå på kompromis med de andre ting, I gerne vil se og opleve  

Rabatordningen 

Alle vores feriehuse er tilmedlt rabatordningen med Hvidbjerg Strand. Det betyder, at der er 30% rabat at hente på en indgangsbillet til et af Danmarks nyeste og sjoveste trampolincentre belligende lige i nærheden af jeres feriehus. Et trampolincenter er en fed facilitet at præsentere for børnene, som kan brænde en masse krudt af, mens de har det sjovt.  

Trampolincenter ved Hvidbjerg Strand 

Trampolincentret ved Hvidbjerg Strand er så nyt som det kan blive. Centret er proppet med de fedeste aktiviteter til alle hoppeglade børn og voksne, der gerne vil se verden fra en anden vinkel. Det er muligt at øve sine flik-flaks på den store air-track eller komme hoppende hele vejen ned af den nye trampolintrack, der ender i en blød landing i en stor pude. Der er uendeligt mange fede oplevelser i trampolincentret, og det kan med garanti glæde alle i familien. Læs mere om trampolin centret her!

DET ER SJOVT AT HOPPE - MEN ENDNU SJOVERE AT HOPPE SIKKERT

Gode tips til en sikker oplevelse på trampolinen

 

  • Der må max være to personer på trampolinen af gangen
  • Børn under 6 år skal hoppe alene, så de ikke bliver skubbet ud af ældre børn
  • Folk med nakke- eller rygproblemer skal tale med læge, før de hopper
  • Brug din sunde fornuft og hav opsyn med børn på trampolinen
  • Lær altid børn hvordan de færdes sikkert på trampolinen

 

FERIEGLADE BØRN OG BARNLIGE SJÆLE 

Aktiv ferie med børn

 
Der er et stort udvalg af sjove og spændende oplevelser, som I kan boltre jer med som børnefamilie. Derudover tilbyder vi en lang række børnevenlige huse, der er udstyret med alt fra sandkasse til sikkerhedsgitter ved trapperne. Vi sørger for, at de praktiske ting fungerer, så I bare skal koncentrere jer om at hygge jer og nyde jeres ferie som familie. 

 

Oplevelser for hele familien

Lyder Zoologisk Have og Legoland som noget for jer? Så er Blåvand det helt rigtige sted at holde jeres ferie. Blåvand har sin egen zoo, der er hjem for mere end 400 dyr fordelt på 80 forskellige arter. Flere gange om dagen bliver dyrene fodret, og de mindste kan klappe en lang rækkke dyr som kalve, kaniner, geder og ponyer. Det er også muligt at komme ud at ride på en af ponyerne, hvis heste har interesse hos børnene. Legoland er ikke længere væk en end kort køretur, og her kan alle sagtens bruge en hel dag i klodsernes tegn. Legoland vælter i sjove aktiviteter og forlystelser for både børn og voksne, og det er også muligt at fordybe sig i kreativitetens tegn. 

Børnevenlige strande

Det er altid en succes at tage hele familien afsted til stranden. Der er plads til at boltre sig på, og sandet og vandet inbyder til at slippe fantasien løs og bygge og lege på livet lyst. Men det er også vigtigt, at alle føler sig trygge på stranden, især ved Vesterhavet, hvor bølgerne kan være høje og strømmen stærk. Derfor er vi glade for, at Blåvand er den heldige nabo til en af Vesterhavets mest børnevenlige strande - Sydstranden ved Blåvand. Her er bølgerne sjældent særlig høje. og der er ikke dybere end at børnene kan bunde. Vi vil dog altid opfordre til, at holde et godt øje med børn der leger i nærheden af vand! Ved Hvidbjerg Strand er der over sommeren livreddere. 

Aktiviteter og attraktioner for børn og voksne

Udover gode og dejlige børnevenlige strande og super fede attrktioner så er der omkring Blåvand også en lang række aktiviteter både inde og ude, som I kan forlyste jer med. Vandreture, cykelture, ravjagt og fiskeri er bare et lille udpluk af, hvad du kan forvente dig af området, når du booker et feriehus hos os. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser, når I skal planlægge aktiviteter for jeres ferie, men hvis I mangler inspiration, så kan I læse om en lang række aktiviteter og attraktioner på vores hjemmeside. 

FERIEHUSE MED SJOV SOM EN DEL AF INDRETNINGEN

Aktivitetshuse til den aktive familie

 
Hvis aktiviteter er højt på listen over ønsker for ferien, så kan et aktivitetshus være den helt rigtige løsning for jer. Så bliver ferien et godt miks af fede aktiviteter i huset, Danmarks sjoveste trampolincenter og skøn natur så langt, øjet rækker. 

Aktivitetshuse

Sommerhuse med aktiviteter for børn

Vores aktivitetshuse lever op til deres navn ved at være udstyret med en lang række indendørs aktiviteter. Af aktiviteter kan blandt andet nævnes billard, bordtennis, bordfodbold, airhockey og elektronisk dart. Husene er som minimun udstyret med 1-3 af nævnte populære aktiviter, så I er sikret en stor underholdningsværdi på jeres ferie. Desuden er flere af vores aktivitetshuse også udstyret med spa og pool, som giver en ekstra dimension af velvære og luksus til jeres ferie. Læs mere om vores poolhuse og luksussommerhuse

Badeland

Ligesom Feriekompagniet tilbyder 30% rabat på trampolincenter, så tilbyder vi også rabatordninger på indgang til badelande. Oksbøl Badeland og Blåvand Badeland er to badelande i nærheden af Blåvand, der tilbyder gode faciliteter for hele familien. Flere af vores sommerhuse har gratis adgang eller 25% rabat på indgangsbilletten, så badelandet kan blive en del af jeres aktivitetsplan uden at være en stor omkostning. Se mere om rabatordningerne ved at klikke ind på det enkelte badeland og gør jeg klar til en oplevelse fuld af sjov og vand.  

False - HouseDetailsPage - Frontpage