Book Sommerhus i Blåvand til 2018 nu!

Vil I gerne sikre jer drømmehuset til jeres næste ferie i Blåvand?

Har I udset jer drømmehuset? Eller vil I bare gerne undgå, at husene bliver booket for næsen af jer? I kan allerede nu booke lige præcis det sommerhus, I drømmer om at nyde jeres næste ferie i.

Blåvand er et meget attraktivt sommerhusområde, med en bred, børnevenlig strand, skøn natur og masser af oplevelser for hele familien. Området byder derudover på hyggelige spisesteder, charmerende byliv og mange spændende aktiviteter for børn.


Søg sommerhus til 2018 her


Nyheder i 2018 - nye, spændende sommerhuse til udlejning

03001 U
05501 U
22501 U

Vi har fundet en række nye og dejlige sommerhuse og ferielejligheder, som kan blive jeres feriemål i 2018! Efterspørgslen på sommerhuse i Blåvand stiger år for år, og vi ønsker at sørge for, at I altid har en lang række af skønne sommerhuse at vælge imellem. Læs mere om de nytilkomne sommerhuse i Blåvand.

Hold en aktiv ferie i Blåvand med masser af underholdning

212 • LOMMEN 7 1
Horns Rev 2
Piger i Blåvand Badeland

Hvis I elsker at holde aktiv ferie, er en ferie i sommerhus i Blåvand et rigtig godt valg. Her er nemlig masser af gode muligheder for at skabe de perfekte rammer for en aktiv ferie. Lej f.eks. et af vores attraktive aktivitetshuse, som indeholder minimum 1-3 af de populære aktiviteter som billard, bordfodbold, bordtennis, airhockey og elektrisk dart. Herudover har mange af husene egen indendørs pool, spa eller sauna. Elsker I at bade og boltre jer i vandet, har I også mulighed for at leje et sommerhus med gratis adgang til badeland.

Børnevenlige sommerhuse - det skal være nemt

barn i sandet
Sommerhus 009, Sønder-Vasevej 152, Blåvand
Barnestol og seng

Ferie med små børn skal være nemt! Derfor har vi lavet en kategori kaldet børnevenlige sommerhuse, som alle har høj barnestol, barneseng, babybadekar og vaskemaskine. Udenfor er der sandkasse med låg og fint sand samt en gynge. Er huset i to plan er der desuden gitterlåger foran trappen. I kan ligeledes finde inspiration til oplevelser for hele familien her.

Lej en ferielejlighed midt i Blåvand by

miniferie
stue
Sommer i Blåvand by ved vestkysten

Foretrækker I en mere bynær feriebolig, kan I med fordel leje en af vores ferielejligheder beliggende midt i den charmerende Blåvand by og alligevel kun 900 meter fra stranden. Vi tilbyder 4 forskellige typer af ferielejligheder der spænder fra 53-130 m2. Alle lejlighederne har terrasse med havemøbler og parasol.

Benyt et af vores mange tilbud

2 person tilbud
Blåvand Strand
sommer

Uanset om I ønsker at holde en kort eller en længere ferie i Blåvand, har vi gode tilbud til jer. Benyt jer f.eks. af vores miniferie tilbud og Iej et sommerhus i 2-6 dage eller spar penge, hvis I lejer 2 uger i sommerhus med vores tilbud 14 dage til 12 dages pris.
Hvis I holder ferie 2 personer, kan I med fordel benytte jer af vores 2 personers tilbud, hvor I får 20 % rabat på prisen.

Tag hunden med i sommerhus

Dreng Med Hund
Hundehvalp
Gravhund Med Bold

Sommerhusferie er det oplagte valg for ferien med hund. Hos Feriekompagniet i Blåvand er jeres hund velkommen, så hele familien kan holde ferie sammen og ikke behøver bruge tid og penge på pasning af hunden. Her finder I et stort udvalg af sommerhuse, hvor hund er tilladt.