Sommerhusferie 2022

 

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Gode tilbud på din sommerhusferie i 2022

Har du besluttet dig for, at du skal holde sommerhusferie i Danmark i 2022? Så kan du lige så godt tage et kig på vores forskellige tilbud!

Måske har du holdt ferie i sommerhus ved Vesterhavet mange gange og glæder dig til at genopleve den friske havluft, roen og den skønne natur. Har du udset dig et særligt sommerhus? Eller vil du bare undgå, at de dejlige huse bliver taget for næsen af dig? Begynd ferieplanlægningen i god tid og sikr dig yndlinghuset og gensynsglæden.

Find sommerhuset til 2022 her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Uimodståelige tilbud til 2022

Hvis du er en glad tilbudsjæger, så kig med herunder. Vi har skruet en række forskellige tilbud sammen, der gerne skulle forsøde tilværelsen for dig, der leder efter en sommerhusferie ved Vesterhavet lige ved Blåvand. Vi har en række sommerhuse, hvor du kan booke 14 dage og kun betale for 12, og hvis du leder efter et sommerhus til en ekstra god pris og har mulighed for at tage af sted umiddelbart efter, så kan du kigge på vores last minute-huse. Derudover har vi gjort vores for, at du kan designe lige præcis den ferie, som du ønsker: med vores 'miniferie' kan du selv bestemme, hvor få dage, du vil afsted, med vores 'valgfri ankomst og afrejse', kan du selv bestemme, hvornår din ferie skal begynde, og hvornår den skal slutte. Vi har også noget til parret, og noget for dem med børn, der elsker at bruge en god dag som vandrutsjebanernes mester i vores sommerhuse med gratis entré til badeland.  

Fantastiske ferier i 2022

Som hver år har det med at gøre, så byder 2022 også på en række af dejlige ferier og tiltrængte helligdage. Hvis du har mulighed for det, kan du holde nogle af disse i et sommerhus ud til Vesterhavet. Det er ikke kun solens varme stråler, der gør en ferie ved Vesterhavet skøn. Det er omgivelserne og stemningen. En vinterferie ved havets kant er en ferie med frisk luft, rolige vejrtrækninger og fuld styrke på hygge og afslapning. Luften du trækker ned i lungerne er kølig og frisk, og bølgernes rytmik skaber en helt særlig ro. Efteråret byder på en farveeksplosion af den vildeste slags, foråret er en stor vejrtrækning, der lader blade og blomster springe ud. Nedenunder kan du gå på opdagelse i de forskellige ferier og lade drømmene begynde.

Ro, afstresning og skøn natur

Her i Blåvand kan man føle sig hjemme. Den skønne natur tilbyder grænseløs frihed for krop og sjæl. Havet, solen, luften og vinden er noget helt særligt og byder dig velkommen lige ved ankomst. Blåvand er et meget attraktivt sommerhusområde, med en bred, børnevenlig strand, skøn natur og masser af oplevelser for hele familien. Området byder derudover på hyggelige spisesteder, charmerende byliv og mange spændende aktiviteter for børn.

Tag hunden med i sommerhus

Ferie i sommerhus er lige noget for hundeejere, for der er god mulighed for at tage hunden med. Hos Feriekompagniet er din hund meget velkommen, så hele familien kan holde ferie sammen og I kan undgå at bruge tid og penge på hundepension. Her finder du et stort udvalg med huse, hvor man må tage hunden med.

Børnevenlige sommerhuse

Ferie med små børn skal være nemt. Derfor har vi lavet kategorien ”Børnevenlige sommerhuse”. Disse huse har højstole, børnesenge, babybadekar og vaskemaskine. Udenfor er der sandkasse og sandlegesager. Hvis der er trapper i huset, så er der børneafspærring. Du kan finde information til hele familien her.

Fede oplevelser og spændende attraktioner

I og omkring Blåvand er der et hav af oplevelser og attraktioner, der er et besøg værd. Der er både noget for den aktive gæst, der gerne vil vandre klitterne tynde og cykle strandene og de sjove MTB-ruter godt og grundigt til og noget for parret eller veninderne, der hellere vil slappe af i et skønt wellnesscenter. Derudover er der kulturelle oplevelser, der bare skal opleves - Tirpitz kan nævnes, herlige oplevelser for børnene (badeland, legeland, zoo) og sjove aktiviteter som ravjagt og bolchekogning

Find et dejligt sommerhus til 2022
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.