Vil du gerne sikre dig drømmehuset til din næste ferie i Blåvand i 2023? Book nu!

Har du udset dig drømmehuset? Eller vil du bare gerne undgå, at husene bliver booket for næsen af dig? Du kan allerede nu booke lige præcis det sommerhus, du drømmer om at tilbringe ferierne i 2023 i. Blåvand bugner allerede nu med sommerhuse, der står klar til dig til næste år - du skal bare beslutte dig for, hvor mange af ferierne der skal tilbringes i skønne Blåvand. 

Blåvand er et meget attraktivt sommerhusområde med en bred, børnevenlig strand, skøn natur og masser af oplevelser for hele familien. Området byder på hyggelige spisesteder, charmerende byliv og mange spændende aktiviteter for børn og voksne. Hvis du vil have en ferie, der taler til hele familien, så skal du bestemt kigge vores vej. 

Find sommerhuset til 2023 her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Hold en aktiv ferie i Blåvand med masser af underholdning

Hvis du elsker at holde aktiv ferie, er en ferie i sommerhus i Blåvand et rigtig godt valg. Her er nemlig masser af gode muligheder for at skabe de perfekte rammer for en aktiv ferie. Lej f.eks. et af vores attraktive aktivitetshuse, som indeholder minimum 1-3 af de populære aktiviteter som billard, bordfodbold, bordtennis, airhockey og elektrisk dart. Herudover har mange af husene egen indendørs pool, spa eller sauna. Hvis I gerne vil ud af sommerhuset og dufte til den vestjyske natur, så er området omkring Blåvand helt ideelt til vandre-, løbe- og cykelture. Naturen er alsidig og smuk, og samtidig er der taget hensyn til de aktive ved etablerede og optegnede ruter til fx Mountainbikere. Stranden er vores baghave, og den indbyder i sig selv til gåture langs vandkanten, strandtennis eller måske drageflyvning. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænsen, når I opholder jer ved stranden og det brusende Vesterhav. 

Nytilkomne huse i Blåvand

Vi har fundet en række dejlige sommerhuse og ferielejligheder, som kan blive dit feriemål for første gang i 2023! Efterspørgslen på sommerhuse i Blåvand stiger år for år, og vi ønsker at sørge for, at du altid har en lang række af skønne sommerhuse at vælge imellem. Vi tilføjer hele tiden sommerhus til vores katalog, og du har derfor mulighed for at udforske andre muligheder for overnatning, end du har prøvet i dine tidligere ferier. Læs mere om de nytilkomne sommerhuse i Blåvand, og bestil allerede i dag en ferie i et sommerhus, du måske har gået forbi og håbet blev muligt at leje. Nu har du chancen. 

Børnevenlige sommerhuse - det skal være nemt

Ferie med små børn skal være nemt, bekvemt og hyggeligt for alle mand! Derfor har vi lavet en kategori kaldet børnevenlige sommerhuse, som alle har høj barnestol, barneseng, babybadekar og vaskemaskine. Udenfor er der sandkasse med sand samt en gynge, som de mindste i huset kan hygge sig i. Er huset i to plan, er der desuden gitterlåger foran trappen, så I ikke skal rende rundt efter børnene hele tiden. Udover børnevenlige sommerhuse så kan du glæde dig over, at hele området er fyldt med sjove og spændende aktiviteter, der kan få smil frem på de små ansigter. Der er altid noget, I kan tage jer til, når destinationen er Blåvand og temaet er børnevenlig ferie. Du kan finde inspiration til oplevelser for hele familien her, og allerede nu begynde at planlægge ferien. Hvis I ikke orker mange seværdigheder osv., så er der også god mulighed for at slappe af på stranden og i den omkringliggende natur, hvor en madkurv og et tæppe er rigeligt til at skabe en hyggelig og afslappende stemning. 

Benyt et af vores mange tilbud

Uanset om du ønsker at holde en kort eller en længere ferie i Blåvand, har vi gode tilbud til dig og din familie. Benyt dig f.eks. af vores miniferietilbud og lej et sommerhus i 1-6 dage - eller måske vil du hellere i den helt anden retning og holde en dejlig lang ferie ved havet? I så tilfælde kan du leje 2 uger i sommerhus med vores tilbud 14 dage til 12 dages pris.

Hvis I holder ferie 2 personer, kan I med fordel benytte jer af vores 2 personers tilbud, hvor I får 20 % rabat på prisen.

Hvis du bare ikke kan vente på den næste ferie og bare MÅ afsted lige nu og her, så kan du altid finde inspiration og en ekstra god pris blandt vores Last Minute-sommerhuse.

Tag hunden med i sommerhus

Sommerhusferie er det oplagte valg for ferien med hund. Hos Feriekompagniet i Blåvand er din hund velkommen, så hele familien kan holde ferie sammen og ikke behøver bruge tid og penge på pasning af hunden. Her finder du et stort udvalg af sommerhuse, hvor hund er tilladt. Det er både muligt at finde sommerhuse, hvor der er plads til en enkelt hund, huse hvor der kan flytte to logrende eksistenser ind og enkelte huse, hvor der er plads til intet mindre end 12 poter (altså... 3 husdyr). Området er oplagt til en ægte hundeferie med skøn natur, der ikke kun er fantastisk at udforske som 2-benet men også fyldt med spændende duftindtryk og motionsmuligheder for dem, der går på alle fire. 

Find et skønt sommerhus til 2023
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.