Vil du gerne sikre dig drømmehuset til din næste ferie i Blåvand?

Har du udset dig drømmehuset? Eller vil du bare gerne undgå, at husene bliver booket for næsen af dig? Du kan allerede nu booke lige præcis det sommerhus, du drømmer om at nyde din næste ferie i.

Blåvand er et meget attraktivt sommerhusområde med en bred, børnevenlig strand, skøn natur og masser af oplevelser for hele familien. Området byder på hyggelige spisesteder, charmerende byliv og mange spændende aktiviteter for børn og voksne.

Find sommerhuset til 2023 her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Hold en aktiv ferie i Blåvand med masser af underholdning

Hvis du elsker at holde aktiv ferie, er en ferie i sommerhus i Blåvand et rigtig godt valg. Her er nemlig masser af gode muligheder for at skabe de perfekte rammer for en aktiv ferie. Lej f.eks. et af vores attraktive aktivitetshuse, som indeholder minimum 1-3 af de populære aktiviteter som billard, bordfodbold, bordtennis, airhockey og elektrisk dart. Herudover har mange af husene egen indendørs pool, spa eller sauna.

Nytilkomne huse i Blåvand

Vi har fundet en række nye og dejlige sommerhuse og ferielejligheder, som kan blive dit feriemål i 2023! Efterspørgslen på sommerhuse i Blåvand stiger år for år, og vi ønsker at sørge for, at du altid har en lang række af skønne sommerhuse at vælge imellem. Læs mere om de nytilkomne sommerhuse i Blåvand

Børnevenlige sommerhuse - det skal være nemt

Ferie med små børn skal være nemt! Derfor har vi lavet en kategori kaldet børnevenlige sommerhuse, som alle har høj barnestol, barneseng, babybadekar og vaskemaskine. Udenfor er der sandkasse med sand samt en gynge. Er huset i to plan, er der desuden gitterlåger foran trappen. Udover børnevenlige sommerhuse så kan du glæde dig over at hele området er fyldt med sjove og spændende aktiviteter, der kan få smil frem på de små ansigter. Der er altid noget, I kan tage jer til, når destinationen er Blåvand og temaet er børnevenlig ferie. Du kan finde inspiration til oplevelser for hele familien her.

Benyt et af vores mange tilbud

Uanset om du ønsker at holde en kort eller en længere ferie i Blåvand, har vi gode tilbud til dig og din familie. Benyt dig f.eks. af vores miniferietilbud og lej et sommerhus i 1-6 dage - eller måske vil du hellere i den helt anden retning og holde en dejlig lang ferie ved havet? I så tilfælde kan du leje 2 uger i sommerhus med vores tilbud 14 dage til 12 dages pris.

Hvis I holder ferie 2 personer, kan I med fordel benytte jer af vores 2 personers tilbud, hvor I får 20 % rabat på prisen.

Hvis du bare ikke kan vente på den næste ferie og bare MÅ afsted lige nu og her, så kan du altid finde inspiration og en ekstra god pris blandt vores Last Minute-sommerhuse.

Tag hunden med i sommerhus

Sommerhusferie er det oplagte valg for ferien med hund. Hos Feriekompagniet i Blåvand er din hund velkommen, så hele familien kan holde ferie sammen og ikke behøver bruge tid og penge på pasning af hunden. Her finder du et stort udvalg af sommerhuse, hvor hund er tilladt. Det er både muligt at finde sommerhuse, hvor der er plads til en enkelt hund, huse hvor der kan flytte to logrende eksistenser ind og enkelte huse, hvor der er plads til intet mindre end 12 poter (altså... 3 husdyr). Området er oplagt til en ægte hundeferie med skøn natur, der ikke kun er fantastisk at udforske som 2-benet men også fyldt med spændende duftindtryk og motionsmuligheder for dem, der går på alle fire. 

Find et skønt sommerhus til 2023
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.