Book sommerhus i Blåvand til 2019 nu!

Ved du allerede nu, at du skal holde sommerhusferie i Danmark i 2019? Og vil du gerne sikre dig dit yndlingshus?

Måske har du holdt ferie i sommerhus ved Vesterhavet mange gange og glæder dig til at genopleve den friske havluft, roen og den skønne natur. Har du udset dig et særligt sommerhus? Eller vil du bare undgå, at de dejlige huse bliver taget for næsen af dig? Du har allerede nu mulighed for at booke eller reservere et hus til 2019. Så kan du begynde ferieplanlægningen i god tid og sikre dig yndlinghuset og gensynsglæden.

Der er mange fordele ved at planlægge ferien i 2019 allerede nu. Du kan sikre dig det bedste hus, mens udvalget er størst og vente med at betale den 1. rate helt til den 1. november 2018. Indtil raten er betalt, kan du annullere bookingen uden omkostninger. Omkring den 1. juni 2018 får du besked, om bookingen er gået igennem. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 75 27 50 70.


Find sommerhuset til 2019 her

Ro, afstresning og skøn natur

2 person tilbud
Blåvand Strand
Badebro Blåvand

Her i Blåvand kan man føle sig hjemme. Den skønne natur tilbyder grænseløs frihed for krop og sjæl. Havet, solen, luften og vinden er noget helt særligt og byder dig velkommen lige ved ankomst. Blåvand er et meget attraktivt sommerhusområde, med en bred, børnevenlig strand, skøn natur og masser af oplevelser for hele familien. Området byder derudover på hyggelige spisesteder, charmerende byliv og mange spændende aktiviteter for børn.

Tag hunden med i sommerhus

Dreng Med Hund
Hundehvalp
Gravhund Med Bold

Ferie i sommerhus er lige noget for hundeejere, for der er god mulighed for at tage hunden med. Hos Feriekompagniet er din hund meget velkommen, så hele familien kan holde ferie sammen og I kan undgå at bruge tid og penge på hundepension. Her finder du et stort udvalg med huse, hvor man må tage hunden med.

Børnevenlige sommerhuse

barn i sandet
Sommerhus 009, Sønder-Vasevej 152, Blåvand
Barnestol og seng

Ferie med små børn skal være nemt. Derfor har vi lavet kategorien ”Børnevenlige sommerhuse”. Disse huse har højstole, børnesenge, babybadekar og vaskemaskine. Udenfor er der sandkasse og sandlegesager. Hvis der er trapper i huset, så er der børneafspærring. Du kan finde information til hele familien her.