Lejebetingelser for lejeaftale formidlet af Feriekompagniet

Har du spørgsmål vedrørende lejebetingelserne eller til ophold i feriehuset – Så har vi her lavet et overblik over de ofte stillede spørgsmål med svar.

Vil du læse alle lejebetingelser kan du se dem her:  2024 og 2025

Betaling af leje

- Betaling af 1. rate: Den skal betales 10 dage efter indgåelse af aftalen og udgør 25% af lejen.

- Betaling af 2. rate: Den skal betales 49 dage før ankomst og udgør 75% af lejen + depositummet og evt. rengøring.

Mangler, reklamation og afhjælpning

Hvad hvis jeg kommer til er feriehus, som ikke er helt som forventet?

- Lejemålet overlades til lejer/gæster mangelfrit. Konstaterer gæsterne efter overtagelse af feriehuset, mangelfuld rengøring, skader eller øvrige mangler ved feriehuset, påhviler det lejer/gæster straks – og inden 24 timer efter manglen konstateres – at henvende sig til FK for reklamation og udbedring på bedst mulig vis.

Pool- og spahuse

Jeg har booket et hus med pool, hvad skal jeg være opmærksom på?

- Når der bookes et feriehus med pool, så gør vi opmærksom på, at der en gang i ugens løb vil komme en servicemand sendt fra Feriekompagniet og lave et pooltjek. Pooltjekket er uanmeldt, men gæsterne behøves ikke være hjemme, da servicemanden selv kan lukke sig ind.  Bemærk at forbruget kan være større end i et hus uden pool og spa.
HUSK: At overholde de baderegler som der står beskrevet i feriehuset.

Rygning

Må man ryge i jeres sommerhuse?

- Stort set alle vores feriehuse er røgfrie, så som udgangspunkt er det forbudt at ryge indendørs. Dog har vi få ”rygerhuse”. Har I brug for at finde et feriehus, hvori der må ryges bedes I kontakte os på info@feriekompagniet.dk for at få hjælp til at booke disse.

Ryges der i et røgfrit feriehus vil Feriekompagniet være i sin ret til at opkræve et væsentligt rygningsgebyr.

Hund i feriehusene

Må jeg medbringe min hund i feriehuset?

Det er tilladt at medbringe sit husdyr i de feriehuse som har husdyr tilladt i husbeskrivelsen. Dog gør vi opmærksom på, at der i udvalgte sommerhuse opkræves et husdyrgebyr pr. husdyr. Dette vil stå oplyst ved bookingen.
OBS. Vi gør opmærksom på at husdyrene aldrig må efterlades i feriehuset uden opsyn (Være alene hjemme) og vi opfordrer naturligvis til at husdyr forbliver på gulvet og ikke er i møbler og senge.

Glemte sager

Jeg har glemt min jakke i sommerhuset, kan jeg på nogen måde få den igen?

- Glemte ejendele opbevares hos Feriekompagniet i op til fire uger efter indleveringsdatoen. Ved eftersendelse af glemte ejendele mv. opkræves et ekspeditionsgebyr på DKK 150,-, herudover afholder lejer/gæsten forsendelsesomkostningerne.

Søg feriehuse
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.