Tag hunden med på ferie

Hvis du har en hund i familien og på samme tid er glad for at tage på ferie, så ved du, at det ikke er helt det samme, hvis din hund ikke må komme med.

Én ting er spørgsmålet om pasning: hvem kan? Hvis der ikke er nogen, så kan du købe dig til hundepasning, men det er både dyrt og gør måske lidt ondt i hjertet. Hvad nu hvis Terry får hjemve?

Løsningen er derfor let. Du skal selvfølgelig bare tage din hund med dig på ferie. Vi har en lang række sommerhuse, hvor du kan tage din hund med - og endda nogen, hvor din hund også kan medbringe sin bedste ven.

Sommerhuse med hund tilladt
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Hvad skal du vide om ferie med hund i sommerhus?

Praktisk information

Det er skønt at være på ferie med hund, men for at du kan vælge lige præcis det sommerhus, der dækker dine behov bedst, og nyde ferien maksimalt, er der et par praktiske ting, du med fordel kan sætte dig ind i.

Din færden med hund

Der er regler for, hvordan din hund må færdes i Danmark. Du kan læse mere om, hvor og hvornår på året din hund skal gå i snor, de mere end 200 hundeskove, der findes i Danmark og hundetræning på Naturstyrelsens hjemmeside

Hundeaktiviteter

Hvis du gerne vil lade din hund løbe rundt uden snor, er det også en mulighed i og omkring Blåvand. Hunde skal som udgangspunkt altid føres i snor. Dette ikke for at indskrænke dem, men for at skåne naturens dyr for unødig stress. Fra oktober til og med marts må din hund gerne løbe frit på stranden, den skal dog være under opsyn og må ikke genere andre. Oksby Hundeskov ligger tæt på Blåvand og lader din hund løbe frit og glad afsted året rundt.

Forkæl din hund med en lækker gratis snack

Som gæst hos Feriekompagniet får du en gratis smagsprøve til din hund, når I kommer forbi os. På den måde begynder sommerhuseventyret ikke blot dejligt for dig, men også smagfuldt for din firbenede ven.

Få en godbid til din hund - haps!

Sommerhus med hund

Gode idéer og råd til din ferie i sommerhus med hund

Der er et væld af sjove aktiviteter og hyggelige udflugter i Blåvand og omegn, som du kan forlyste dig med sammen med din hund på din næste sommerhusferie. Læs med herunder.

Pak hundesnoren og bidedyret og tag hunden med i sommerhus

Når du booker dit sommerhus hos os, kan du altid se i husbeskrivelsen, om husdyr er tilladt. I mange af vores huse kan du tage hunden med på ferie, så du ikke skal undvære familiens pelsede medlem. Hvis du har mere end en hund, så har vi næsten 100 sommerhuse, hvor du må medbringe 2 kæledyr - og endda et par stykker, hvor du må have 3 med. Det behøver altså ikke at være en ensom hundeferie for din hund. Men bare rolig – hvis du blot har en enkelt hund, så er der rig mulighed for at lave nye hundebekendtskaber på din sommerhusferie. Blåvand er nemlig en meget hundevenlig by, og der er mange hunde i bybilledet - måske Fidos nye bedste ven venter lige om hjørnet.  

Aktiviteter på sommerhusferien

Området omkring Blåvand Strand er et paradis for de firbenede med skov og strand lige uden for hoveddøren. Især stranden og vandkanten er en legeplads for hunden. I sommerhalvåret, april-september, skal hunde være i snor på stranden. De øvrige måneder må du gerne lade hunden gå løst, såfremt du har fuldt herredømme over hunden. Feriekompagniet har adskillige sommerhuse, hvor hele familien og hunden kan få en dejlig ferie sammen.

Hundeskove i Blåvand og omegn

Lad hunden mærke, det er ferie, og tag den med i hundeskov. Oksby Hundeskov ligger ikke langt fra Blåvand Strand. Skoven er indhegnet og hunde kan derfor løbe frit rundt, under forudsætning af at du har fuldt herredømme over hunden. Bordrup Klitplantage er også et besøg værd med hund, dog skal hunde her være i snor.

Her finder du vej til hundeskoven ved Blåvand

Se hvilke faciliteter der er i hundeskoven, andre brugeres vurdering og billeder fra hundeskoven.

3 sjove ting du kan lave med din hund, når du holder ferie hos os

  1. Gå på jagt efter spændende ting i naturen. Du behøver ikke at gemme en skat i naturen for at få det bedste ud af denne aktivitet. Du kan simpelthen bare gå på opdagelse med din hund og opdage spændende ting i naturen: tabte vanter, sjove grene, mad og måske en godbid, du alligevel lige hurtigt gemmer. Din hund synes nemlig at det er spændende, når du finder ting – som du enten deler med den eller holder for dig selv.

  2. Blæs sæbebobler med din hund. Hvis det regner og er træls en dag, så kan du finde børnenes sæbebobler frem. Hunde er generelt glade for at springe rundt efter sæbeboblerne, og børnene vil helt sikkert også finde legen underholdende.

  3. Hvis du er her uden for sæsonen, så lad din hund løbe frit på stranden. Der er der indtryk i hobetal.

Har du mere end en hund?

Næsten halvdelen af vores sommerhuse tillader en eller flere hundegæster. Det betyder, at du sagtens kan medbringe din hund på sommerhusferie i Blåvand.

Hvis du har mere end én hund, har vi også mange sommerhuse, hvor du må medbringe to hunde og et par stykker, hvor du må pakke bilen med intet mindre end 3 pelsede husdyr.

Find sommerhus

TIPS OG TRICKS

5 gode råd til ferie med din hund

  1. Book et feriehus med indhegnet grund, så din hund kan løbe frit, når den er udenfor.
  2. Køb en drikkedunk til din hund. Man kan få drikkedunke med indbygget skål, så din hund altid har adgang til frisk vand.
  3. Husk at sikre dig, at der er god luft bagerst i bilen, hvor din hund opholder sig, når I kører på tur. Der kan nemlig blive meget varmt.
  4. Husk en sikkerhedssele eller et bur til hunden, hvis du kører bil
  5. Det er en god idé at medbringe din hunds favoritmad hjemmefra, så du ikke skal døje med en surmulende hund. I forlængelse af dette er det også en god idé at medbringe godbider og selvfølgelig hundeposer.

FAQ - Ferie med hund i Blåvand

Vi støder på mange spørgsmål om ferie med hund i sommerhus. Er det noget, vi kan hjælpe med? Er der noget at lave med en hund i Blåvand og er det til at få fingre i et hundevenligt sommerhus i sommerferien? Læs med nedenfor og bliv klogere.

Kan jeg leje et sommerhus i Blåvand, hvor husdyr er tilladt?

Ja, mange af vores sommerhuse tillader, at du tager 1, 2 eller endda 3 husdyr med. Book et sommerhus med hund tilladt.

Kan jeg tage min hund med på miniferie hos jer? 

En række af vores sommerhuse, hvor hund er tilladt, er også åbne for, at du kan booke en miniferie i dem. Læs mere om vores miniferier

Har I nogle sommerhuse med indhegnet areal, hvor jeg kan lade min hund løbe frit? 

Vi har sommerhuse, hvor grunden er indhegnet, hvor du kan tage din hund med og slappe helt af.

Jeg søger en ferielejlighed, hvor jeg kan have hund med. Har I det?

Vi tilbyder leje af en række skønne ferielejligheder. En række af dem tillader hund. 

Jeg vil gerne holde sommerferie i Danmark sammen med min hund. Kan det lade sig gøre hos jer? 

Selvfølgelig kan du holde en sommerferie med din bedste logrende ven. En stor del af vores sommerhuse tillader, at du medbringer et eller flere husdyr.