De bedste rammer for en vellykket ferie med børn!

Et sommerhus er det perfekte valg for ferie med børn. Et sommerhus giver nemlig både den plads og fleksibilitet, man har brug for som børnefamilie. Hos Feriekompagniet Blåvand ved vi, hvor vigtigt det er for børnefamilier at have de helt rigtige rammer, hvis både børn og voksne skal kunne nyde ferien. Især familier med små børn har særlige behov i forhold til de praktiske ting omkring måltider, bad og sovetid. Derfor har vi lavet en samling af børnevenlige sommerhuse, så det bliver nemt for jer at finde frem til det helt rigtige valg. De børnevenlige sommerhuse har alle vaskemaskine, sandkasse med låg og fint sand, gynge, høj barnestol, barneseng, babybadekar og gitterlåge foran trappen i toetagershuse. Det gør det nemmere for jer at koncentrere jer om at holde ferie.

Oplevelser er der også nok af i og omkring Blåvand Strand! Stranden og skoven giver uendelige muligheder for leg og udfoldelse i naturen, og den børnevenlige strand i Blåvand er et oplagt udflugtsmål på både en lun og en blæsende dag.
Der er nok at lave ved Blåvand Strand!

Billig ferie med børn

Ferier med børn kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Sommerhuset skal være større, restaurantbesøgene bliver flere og aktiviteterne bliver daglige. Mange leder derfor med lys og lygte efter, hvordan de kan skære ned på udgifterne. Her står vi klar til at hjælpe. Hos Feriekompagniet har vi nemlig en lang række af løsninger, så I kan få en billig ferie med børn. Under vores side Tilbud kan I spare penge på jeres næste sommerhus, og på den måde får I penge til alt det andet, I vil. Vi har flere forskellige former for tilbud, så I med garanti kan finde et, der passer til jer. Vi har eksempelvis rabat på Miniferie, hvis I ikke kan tage en hel uge fri, Last Minute, hvis I kan tage afsted med kort varsel, og 14 dage til 12 dages pris, så I har tiden til, at I virkelig kan blive rystet sammen som familie. 

Ferie med børn i Danmark

Hvis I holder den næste ferie med børn i Danmark, så får I med sikkerhed en ferie for alle. Ferie i Danmark har nemlig den helt store fordel, at sproget er dansk. Det betyder, at børnene i langt højere grad kan klare sig selv. Og når børnene ikke er afhængige af forældrene som tolke, så kan I med god samvittighed nyde jeres ferie i fred. Forestil dig dine børn løbe rundt på vestkystens strande med nye venner, alt imens at I kan ligge og slappe af i solen. Den ferie havde I ikke fået, hvis I var rejst til udlandet.

Børnevenlige huse
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Kør selv-ferie med børn

Sommerhusferie rimer ofte på kør selv-ferie. Noget der måske får de fleste forældre til at ryste på hånden. Men sådan behøver det ikke at være. Turen på tværs af Danmark kan nemlig lettes på mange måder, så I undgår at jeres ferie starter med uro på bagsædet, urolige børn og frustrerede forældre. For skal ferien blive god, så kræver det, at den starter med overskud og godt humør fra hele banden.

En oplagt løsning på problemet er, at I har planlagt en masse muligheder inden for kategorien underholdning. Er børnene aktiveret, så flyver tiden hurtigere afsted, end bilen suser ud af motorvejen. I gør derfor klogt i, at I har fyldt den mentale legepose helt op med idéer til aktiviteter. I kan eksempelvis aktivt gøre brug af den situation, som I befinder jer i. Print bingoplader ud hjemmefra og spil med tallene som I finder på nummerpladerne på de biler, som konstant er omkring jer. I kan gætte på, hvad I hver især tænker på, når I kører forbi det eller I kan bruge radioen til musikquiz. 

Er der mere ro på børnene, så er det godt at have pakket rygsækken med forskellige bøger. Så kan mor eller far på passagersædet læse højt, mens de små på bagsædet langsomt drømmer sig væk i en fantasifuld verden med ordene som inspiration. Er der kun en forældre med på tur, så kan lydbøger være en smart løsning. I kan også lade børnene fordybe sig i tegninger eller opgavebøger.

Til sidst er tabletten altid en mulighed. Her kan de små finde både videoer, film og spil, der kan agere underholdning i flere timer. 

 

Aktiv ferie med børn

Har I lyst til, at der sker en masse på jeres ferie? Er en dase-ferie måske noget af det værste I kunne forestille jer? Og slapper I mere af med fart over feltet end i en liggestol? Så er der masser af muligheder for, at I kan holde en aktiv ferie med børn i Blåvand. I kan pakke cyklerne og opleve hele området fra sadlen eller prøve kræfter med mountainbike? I kan udforske de mange vandreture? Eller I kan hoppe i Vesterhavet og prøve at tæmme dets bølger, når I windsurfer hen over dem.

Vil I se noget, I ikke har set før, ligger Blåvand Bolcher midt i Blåvand by. Her kan I se, hvordan bolcherne bliver lavet efter gamle traditionelle opskrifter og købe alle varianterne i butikken. Varde Miniby er, med sine mange miniaturehuse, genskabt i korrekt størrelsesforhold, også et besøg værd, ligesom Tirpitz kan guide jer i ravets fascinerende verden – se fx hvordan ravskoven så ud på dinosaurernes tid.

Blåvand Strand har også sin egen zoo, Blåvand Zoo, hvor I bl.a. kan se kænguruer, vaskebjørne, hvide løver og klappe alt fra kaniner til geder. Endelig ligger Blåvand Strand kun en kort køretur fra Givskud Zoo, Legoland og det fascinerende Naturkraft i Ringkøbing..

Blåvand er dejligst, også når vejret er dårligt

Man krydser altid fingrer for godt vejr, når der står ferie i kalenderen. Desværre kan Danmark til tider skuffe på denne konto, men det betyder ikke, at ferien er ødelagt af den grund. Blåvand byder nemlig på en lang række af muligheder, så vejret ikke er afgørende for, om I får en god ferie eller ej. I Hvidbjerg finder I eksempelvis Play City Legeland, der er et besøg værd hele året rundt, og savner I stranden og bølgerne på de regnfulde dage, så er Blåvand Badeland et oplagt bud. Har I mere lyst til at bure jer inde foran brændeovnen, så er der ikke noget mere hyggeligt end dage fyldt med brætspil og læsehygge.