✓ Gratis golf
✓ Gratis rundstykker
✓ Gratis softice til børn

Fordele hos Feriekompagniet

Gratis golf

Alle gæster i vores feriehuse (registrerede golfspillere) har gratis adgang til at spille golf på 18-hullers banene ved Blåvandshuk Golfklub (Søndertoften 29, Ho) alle dage efter kl. 12.00 (gælder for 2023-2024). Ca 3 dage før ankomst modtager du et link pr. mail, til voucheren hos Feriekompagniet.

Udstyr kan lejes og bolde kan købes.

Hos Varde Golfklub(Gellerupvej 111B, 6800 Varde) er der også gratis adgang (registrerede golfspillere) alle dage efter 12.00. Ca 3 dage før ankomst modtager du et link pr. mail, til voucheren hos Feriekompagniet.

Læs mere

Gratis rundstykker

Vi giver jer 1 gratis rundstykke pr person en af de første dage efter ankomst. Rundstykkerne hentes hos Spar, Horns Bjerge, Blåvand.

Ca 3 dage før ankomst modtager du et link pr. mail, til voucheren hos Feriekompagniet.

Gratis adgang til svømmehal og wellness hos Varde Fritidscenter

Som gæst hos Feriekompagniet kan du få gratis adgang til Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde. Ca 3 dage før ankomst modtager du et link pr. mail, til voucheren hos Feriekompagniet.

Varde Fritidscenter er et slaraffenland for den svømmeglade familie. Her er faciliteter, såsom vandrutsjebane, bølgebad, svømmebaner og vipper. Skal ferien bære mere præg af afslapning – så tilbyder Varde Fritidscenter også et flot wellness område.

Varde Fritidscenter

Gratis golf

Alle betalende sommerhusgæster hos Feriekompagniet får gratis adgang til Outrup Golfbane hver dag under deres sommerhusophold.

Outrup Golfbane er omgivet af den skønneste natur, der også præger banens udformning og udsmykning. Den velbesøgte vestjyske golfbane har tilknyttet en golfklub - Outrup Golfklub, hvor socialt sammenhold og hygge er i fokus. Outrup Golfbane består af en 9-huls parkbane med to udsalgssteder samt en Par 3-bane, hvor du kan starte dagen og nybegyndere kan få en forsmag på glæden ved golf. 

Ca 3 dage før ankomst modtager du et link pr. mail, til voucheren hos Feriekompagniet.

Læs mere

33 % rabat på LEGOLAND® billetter

Har du lyst til en tur i LEGOLAND®, kan du som gæst ved Feriekompagniet få 33% i rabat til entrebilletter, hvis du køber dine billetter online gennem vores NemGæst-system.

LEGOLAND® ligger ved Billund, som ligger lidt mere end en times kørsel fra Blåvand. I LEGOLAND® er der aktiviteter og oplevelser for alle, og I kan sagtens sætte hele dagen af til jeres besøg.

Ca 3 dage før ankomst modtager du et link pr. mail, til voucheren hos Feriekompagniet.

Læs mere

Rabat på fodboldgolf

Alle betalende gæster i vores feriehuse får 25% rabat på fodboldgolf (efter kl.12.00) hos Blåvandshuk Fodbold Golf (Skallingevej 5, Ho) Ca 3 dage før ankomst modtager du et link pr. mail, til voucheren hos Feriekompagniet.(Gælder for 2023-2024)

Fodboldgolf er en fantastisk blanding af fodbold, golf og minigolf. Det er et spil for hele familien og vil bestemt falde i smag hos både unge og gamle. Et spil vil ca. tage 1,5 time for 4 – 5 personer. En rigtig god ide er at medbringe både madpakke og drikkevarer. Der findes fine og hyggelige bord-bænke faciliteter på stedet.

Læs mere

Gratis barnestol, barneseng og grill

Heldigvis behøver I ikke slæbe alt med hjemmefra. Lån gratis en barnestol, børneseng eller grill hos os. Det koster ikke noget, andet end 150 kr. i depositum pr. lånt ting. Depositummet får I selvfølgelig tilbage, når I afleverer det, I har lånt, tilbage på kontoret.

Sportspark Blåvandshuk – Svømmehal og Badeland

Flere af vores huse giver gratis adgang til Sportspark Blåvandshuk - Svømmehal og Badeland (Oksbøl Badeland). Se i husbeskrivelsen, om det gælder dit hus.

Læs mere

Parkgolf Blåvandshuk

Har I hørt om Parkgolf? Parkgolf er golf for alle uanset fysik, køn og alder, og nu kan I prøve det hos Parkgolf Blåvandshuk og få 20% i rabat på den normale billetpris for et enkelt spil, fordi I er gæster ved Feriekompagniet.

En parkgolfbane laves i 9-huls sløjfer. I Blåvandshuk er der to sløjfer, så når man har spillet de 18 huller, har man gået 1000 meter. Parkgolf har golfterminologi, men det er ikke så krævende som almindelig golf. Hulkopperne, som spillet handler om at ramme, er dobbelt så store som på en traditionel golfbane, og banerne er kortere, så spillet er hurtigere overstået.

Parkgolf er for hele familien og en sjov aktivitet, som I kan hygge jer med, uanset om I er nybegyndere eller øvede golfspillere.

Ca 3 dage før ankomst modtager du et link pr. mail, til voucheren hos Feriekompagniet.

Parkgolf Blåvandshuk