Dine fordele

Dine fordele 2021 og 2022


Gratis golf

Alle betalende gæster i vores feriehuse har gratis adgang til at spille golf på alle trebaner ved Blåvandshuk Golfklub (Søndertoften 29, Ho) alle dage efter kl. 12.00 (gælder for 2021). Voucher skal hentes hos Feriekompagniet på dagen hvor du ønsker at spille.

Udstyr kan lejes og bolde kan købes.

Blåvandshuk Golfklub ligger helt ud til Nationalpark Vadehavet ved Ho Bugt og tilbyder derfor en naturoplevelse i særklasse. I klubbens café og restaurant kan en lækker middag eller en kold forfriskning nydes efter en skøn runde på banen.


Gratis rundstykker

Vi giver jer 1 gratis rundstykke pr person en af de første dage efter ankomst. Rundstykkerne hentes hos Meny, Blåvandvej 26, Blåvand. Ved ankomst får du en voucher hos Feriekompagniet

Så start ferien i familiens selskab med et lækkert og hyggeligt morgenmåltid. Udover at rundstykkerne kan hentes i Meny, så er det også her i butikken muligt at købe alt andet tilbehør til morgenbordet og øvrige måltider.


Gratis adgang til svømmehal og wellness hos Varde Fritidscenter

Som gæst hos Feriekompagniet kan du mod forevisning af en voucher, som skal hentes hos Feriekompagniet, få gratis adgang til Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde

Varde Fritidscenter er et slaraffenland for den svømmeglade familie. Her er faciliteter, såsom vandrutsjebane, bølgebad, svømmebaner og vipper. Skal ferien bære mere præg af afslapning – så tilbyder Varde Fritidscenter også et flot wellness område.


Rabat på fodboldgolf

Alle betalende gæster i vores feriehuse får 50% rabat på fodboldgolf (efter kl.12.00) hos Blåvandshuk Fodbold Golf (Skallingevej 5, Ho) Voucher skal hentes hos Feriekompagniet. (Gælder for 2021)

Fodboldgolf er en fantastisk blanding af fodbold, golf og minigolf. Det er et spil for hele familien og vil bestemt falde i smag hos både unge og gamle. Et spil vil ca. tage 1,5 time for 4 – 5 personer. En rigtig god ide er at medbringe både madpakke og drikkevarer. Der findes fine og hyggelige bord-bænke faciliteter på stedet.


Gratis lille softice

I kan gratis hente 1 lille softice pr. tilmeldt barn (under 16 år) på Hvidbjerg Strand Feriepark (Udleveres kun i perioden hvor parken er åben – voucher udleveres hos Feriekompagniet)

Nyd en kold softice på en varm sommerdag og gå på opdagelse ned til Hvidbjerg Strand, hvor sandet er silkeblødt og Vesterhavet badevenligt.


Gratis barnestol, barneseng og grill

Heldigvis behøver I ikke slæbe alt med hjemmefra. Lån gratis en barnestol, børneseng eller grill hos os. Det koster ikke noget, andet end 150 kr. i depositum pr. lånt ting. Depositummet får I selvfølgelig tilbage, når I afleverer det, I har lånt, tilbage på kontoret.


Sportspark Blåvandshuk – Svømmehal og Badeland

Flere af vores huse giver gratis adgang til Sportspark Blåvandshuk - Svømmehal og Badeland (Oksbøl Badeland). Se i husbeskrivelsen, om det gælder dit hus.


Blåvand Zoo

I Blåvand Zoo får I gratis entre for et barn (pr hus) i ledsagelse med en betalende voksen, mod fremvisning af husnøglen.

Blåvand Zoo er et helt fantastisk sted for store og små. Den lille hyggelige zoologiske have byder på et hav af eksotiske dyr, som sjældent er set andre steder. Og her er det muligt at komme helt tæt på. Faktisk huser Blåvand Zoo de sjældne hvide løver. Et brøl fra dem kan høres på flere kilometers afstand.
Udover de mange eksotiske dyr, så er det også muligt i Blåvand Zoo at møde lidt mere nuttede dyr, som familiens mindste frit kan holde og kæle med. Blåvand Zoo er uden tvivl en oplevelse værdi.

False - HouseDetailsPage - Frontpage