Sommerhuse i Blåvand til 14 personer

8 sommerhuse 7 dage med ankomst 1. jan. 0001 Vis filtre

Max. afstand til kyst
Max. pris:
Faciliteter
Kort

Skønne sommerhuse i Blåvand til 14 personer

Hvis du leder efter et sommerhus ved Vesterhavet, hvor der er plads til 3 generationer, er du kommet til det rette sted.


Vi har en god håndfuld dejlige sommerhuse, der kan rumme 14 personer. Det betyder, at der både er plads til børn, forældre og bedsteforældre. Det kan endda være, at der også er plads til tante Tut og onkel Arnold. Vores store sommerhuse med plads til 14 personer er sommerhuse, hvor der er kredset for detaljerne. Skønne omgivelser, flotte huse, mange værelser. Der er med andre ord plads til en helt perfekt familieferie, hvor det er jer - og ikke huset - der sætter begrænsning på antal af personer.

Find sommerhus til 14 personer i Blåvand

Pige på stranden
Mennesker i klitterne
Strand

Ferie for 3 generationer

Området i og omkring Blåvand er helt ideelt, når det kommer til en ferie for 3 generationer. Vi har måde oplagte faciliteter for en herlig ferie med børn, en skøn ferie med hund - og selvfølgelig en fantastisk ferie for hele familien. I kan slappe af i sommerhuset, gå lange ture i den skønne natur, indånde den friske havluft eller fornøje jer med alle de aktiviteter og attraktioner, som området byder på. 

Området er fyldt med perler som spændende museer, sjove børneperler, forlystelser, zoologiske haver og meget, meget mere. Hvis I er mere til aktiv ferie, kan I også springe på cyklen - eller leje den, vandre i klitterne eller dyrke alskens vandsport i havet, der ligger og lokker lige om hjørnet.

 

False - StandardPage - Frontpage