Skønne sommerhuse i Blåvand til 14 personer

 

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Hvis du leder efter et sommerhus ved Vesterhavet, hvor der er plads til 3 generationer, er du kommet til det rette sted.

En ferie sammen med hele familien eller sammen med alle de gamle venner fra gymnasiet kan være en kærkommen mulighed til at få nogle kvalitetstimer sammen og få samlet op på, hvordan hinanden har det. Det kan også være en mulighed for bedstemor til at fejre sin 75-års fødselsdag med hele familien samlet under det samme tag. Uanset anledning eller konstellation af overnattende så er der lagt i kakkelovnen til en fantastisk ferie eller forlænget weekend, hvor I kan komme hinanden ved og nyde godt af de fantastiske naturområder, som Blåvand og omegn byder på. Er I endnu flere end 14, kan I se vores udvalg af helt store sommerhuse.

Vi har en god håndfuld dejlige sommerhuse, der kan rumme 14 personer. Det betyder, at der både er plads til børn, forældre og bedsteforældre. Det kan endda være, at der også er plads til hunden, hvis I vælger et hus, hvor kæledyr er tilladt. Vores store sommerhuse med plads til 14 personer er sommerhuse, hvor der er kredset for detaljerne. Skønne omgivelser, flotte huse, mange værelser. Der er med andre ord plads til en helt perfekt familie- eller venneferie, hvor det er jer - og ikke huset - der sætter begrænsning på antal af personer.

Sommerhuse til 14 personer
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Ferie med tid til hinanden

Ferie med børn

Området i og omkring Blåvand er helt ideelt, når det kommer til en ferie for 3 generationer. Vi har både oplagte faciliteter for en herlig ferie med børn, en skøn ferie med hund - og selvfølgelig en fantastisk ferie for hele familien. I kan slappe af i sommerhuset, gå lange ture i den skønne natur, indånde den friske havluft eller fornøje jer med alle de aktiviteter og attraktioner, som området byder på. En ferie med børn behøver ikke være fyldt med underholdning og oplevelser, I kan gå på jagt i naturen, finde sten at male på eller kogler og blade i skovene og lave sjove dyr, mens I nyder roen i feriehuset. Der er altså noget til enhver ferie og til alle præferencer i forhold til underholdning på ferien. 

Området er fyldt med perler som spændende museer, sjov børnekultur, forlystelser, zoologiske haver og meget, meget mere. Hvis I er mere til aktiv ferie, kan I også springe på cyklen, vandre i klitterne eller dyrke alskens vandsport i havet, der ligger og lokker lige om hjørnet.


Sommerhus med pool ved Vesterhavet

Mange af vores store sommerhuse, der blandt andet tilbyder sengeplads til 14 personer, er samtidig udstyret med en pool - og det er ikke en dum ting, hvis der er børn, barnlige sjæle eller aktive voksne med på ferien. En pool tilbyder lidt ekstra underholdning, og det gode ved dem er, at den underholdning de tilbyder ikke er afhængig af det dejlige, men til tider ustabile, danske vejr. Det kan faktisk være en redning på den regnfulde ferie, hvor planen ellers var, at dase på stranden og bade i Vesterhavet dagen lang. Det bliver aldrig en fuldstændig erstatning for det fantastiske hav, men det er en god løsning til de badeglade, der har glædet sig til at øve kolbøtter under vandet eller spille vandpolo. Selvom poolen bliver flittigt brugt, er det ikke en hindring, at komme ned til vandet og gå nogle lange ture, hvis regntøjet, hue og handsker er pakket med i tasken. 

Når efterår og vinterstormene raser over Blåvand og marehalmen vejer faretruende meget i vinden, så er det perfekt at bruge poolen inde i huset til at lege hele dagen og få svømmet nogle af feriekiloene af sig. Her er det dejligt at supplere med en lang gåtur på jagt efter rav nede ved vandet, for så at komme tilbage og blive varmet godt og grundigt igennem i det lune vand, mens kakaoen bliver varmet på komfuret. Slut en skøn dag af med at nyde en stund foran pejsen, hvis jeres bookede sommerhus er udstyret med sådan en. I Blåvand er der ikke dårligt vejr, kun dårligt pakket badetøj. 


Sommerferie i stort sommerhus 

Hvert år banker sommeren på døren inden man ser sig omkring, og så gælder det om at have booket sit foretrukne feriehus i god tid. Især de store huse bliver hurtigt booket, da flere og flere vælger at rejse mere end én generation på ferie, eller gerne vil tilbringe en uge med deres bedste venner i et skønt ferieområde. Vi tilbyder en række store sommerhuse, hvor I kan udfolde jer, nyde det gode vejr på terrassen med grillen tændt om aftenen eller spille bold på de store naturgrunde, der hører til mange af husene. Vi kommer heller ikke udenom, at stranden er det helt store trækplaster, og ved Blåvand finder i en formidabel, hvid sandstrand, der indbyder til leg i sandet og svømmeture i havet. 

Se alle vores overnatningsmuligheder i sommerferien lige her!

Få gode ferieminder ved Blåvand

Windsurfing ved Blåvand

Hele den jyske vestkyst tilbyder de optimale forhold til windsurfere og andre vandsportsentusiaster, da der tit er vildt og blæsende, og dermed kan sætte gang i sejlene. Windsurfing er en sport, der kombinerer surfing og sejlads, og sporten har vundet mere og mere popularitet herhjemme i de seneste år. Et af de gode steder at windsurfe ved vestkysten er ved Blåvand. Stranden er tit uforstyrret i blæsende vejr, og der er plads til at være flere af sted, der har grej, der fylder. 

Windsurfing er for både begyndere og øvede, men vi anbefaler, at begyndere starter ud i forholdsvist stille vejr, og dermed lærer grundreglerne, inden de prøver kræfter med Vesterhavets temperamentsfulde bølger. Hvis du gerne vil lære kunsten at windsurfe af en træner, eller du bare gerne vil have opsummeret dine evner, så kan I køre op til Bork Havn, hvor Westwind giver lektioner i windsurfing og andre former for vandsport. Så er I godt klædt på til en tur i havet. God fornøjelse!

Ravjagt

Rav er smukt, og så er det sjovt at gå på jagt efter det og mærke glæden, når man finder et smukt stykke fyldt med historie fra fortiden. Rav blev skabt for mange millioner år siden i stille skove, hvor ingen mennesker nogensinde havde været. Harpiksen fra grantræerne flød ned over stammerne, og på deres vej har de opsamlet myg, fluer, blade og andet, som de stødte på. Derefter har harpiksen ligget i havet, og er blevet slebet til de smukke og ukorante stykker, som vi kan finde ved strandene. Rav er fascinerede, da de fortæller deres helt egen historie om både det insektliv der fandtes for så mange år siden, men også det liv der fandtes længe før, det første menneske satte sine spor på jorden.

Hvis I er interesseret i at se mere rav eller gerne vil have nogle gode tips og tricks til at skelne mellem rav og sten, så har Tirpitz Museet en fantastisk udstilling om lige netop rav. I kommer med ind i et skatkammer med det gyldne rav, og kan på egen hånd gå igennem det smukke syn af store og flotte fund fra stranden ved Blåvand.

Læs mere om Tirpitz Museet og ravudstillingen lige her!

Alle huse
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.