Sommerhuse i Blåvand til 12 personer

22 sommerhuse 7 dage med ankomst 1. jan. 0001 Vis filtre

Max. afstand til kyst
Max. pris:
Faciliteter
Kort

Fantastiske sommerhuse i Blåvand til 12 personer

Vil du gerne holde ferie sammen med hele familien i et sommerhus, hvor der er rigeligt med plads til jer alle?

Vi har en god håndfuld sommerhuse, der kan rumme 12 personer. Der er mange fordele ved at booke et stort sommerhus ved Vesterhavet. I kommer helt tæt på havet, den vilde natur - og I kommer helt tæt på hinanden. Et stort sommerhus er oplagt til den store generationsferie. 

En sommerhusferie i Danmark er oplagt for dem, der gerne vil spare den lange og forurenende flyrejse og lære Danmark lidt bedre at kende. Der er en helt speciel ro over en sommerhusferie, og hvor du kan føle dig helt udaset efter en rejse til et eksotisk land, kommer du ofte hjem med en indre ro efter en sommerhusferie ved Vestkysten. 

Et sommerhus til 12 personer sikrer dig og dine medrejsende albuerum og plads til samvær - og alenetid. Hvis det alligevel bliver lidt for meget med mennesker over alt, redder placeringen ved Blåvand dig: du skal bare træde ud ad din dør, og så befinder du dig i smuk natur, der nok skal få dine tanker til at falde til ro. 

Find sommerhus til 12 personer i Blåvand

Langli mod Esbjerg
Jegum
Ho Bugt

Aktiviteter for alle

Området i og omkring Blåvand er fyldt med aktiviteter og attraktioner, der kan holde de fleste i familien okkuperet med store smil og glade armbevægelser. Hvis I er mere til naturoplvelser, så kan I udforske den skønne natur og trække den friske havluft dybt ned i lungerne.

Hvis I er afsted hele familien, hvad den indeholder af gamle bedsteforældre og friske børn, kan I med fordel sammensætte et aktivitetsprogram, hvor der både er noget for dem, der har gået for mange skridt i deres liv og dem, der ikke har lært at gå endnu. Besøg det store indendørs legeland, en af de to spændende zoologiske haver - og slut måske af med et besøg på det spændende museum Tirpitz.

Vil I have spa, sauna og pool?

Når I har fundet de sommerhuse, der kan rumme 12 personer, er det tid til at finde lige præcis det sommerhus, der skal udgøre rammerne for jeres næste ferie. Skal det have spa? Pool? Sauna? Skal det være tilladt at medbringe hund, og er huset børnevenligt? 

I kan tilvælge de faciliteter, I drømmer om og se, om der måske er et sommerhus, der opfylder alle jeres drømme.