Aktiviteter for hele familien

Masser af sjove, spændende og underholdende aktiviteter i Blåvand og omegn

En ferie hos Feriekompagniet kan være lige, som I ønsker, den skal være. Det kan være en ferie med fart over feltet, en ferie der sætter afslapning og kvalitetstid i højsædet eller en ferie, der giver jer nogle fantastiske kulturelle oplevelser, I kan huske tilbage på i mange år frem. Uanset hvilken ferie I drømmer om - måske en kombination af alle tre - så kan I se frem til at finde den i Blåvand, når I nyder ferien i et af vores dejlige sommerhuse. Vi har samlet en række særlig gode oplevelser og råd til jer, hvis ferien står i børnenes tegn - læs om ferie med børn lige her! 

Vi har en fantastisk natur, der indbyder til lange cykel-, vandre eller rideture, hvor I kan komme helt tæt på den vestjyske muld og få en masse frisk luft. Vi er også de heldige naboer til Vesterhavet, der hver dag har et nyt udtryk og giver en ny oplevelse - om det er badning på en varm sommerdag eller ravjagt på en blæsende efterårsdag. Er vejret ægte dansk, så skal I overveje at besøge nogle af de mange museer, der ligger lige i vores baghave - her kan i blandt andet besøge de internationalt anerkendte museer FLUGT og Tirpitz

Nogle aktiviteter tilbyder også en rabat når I booker gennem Feriekompagniet, herunder blandt andet gratis adgang til golf og rabat på fodboldgolf. 

Der er også mulighed for selv at tage del i aktiviteterne. Hos Blåvand Bolcher kan I få lov til selv at lave egne bolcher/slikkepind, eller I kan besøge Blåvand Lys, hvor I kan lave jeres egne lys. Når I er inde i byen kan I lige så godt benytte lejligheden til at komme rundt til nogle af de mange spændende butikker og restauranter, der kan give ferien på landet et pust af byliv. Gå på opdagelse i områdets byer lige her!

Windsurfing i Blåvand

Det danske Vesterhav er efterhånden blevet et yndet sted for mange windsurfere, der nyder godt at det iltre temperament og det fremragende vejr, der er kendetegnet ved Vestkysten. Derfor kan du også med ro i maven pakke dit surfbræt i bilen, når du drager mod Blåvand på ferie. Er du generelt til aktiviteter ved og i vandet, så kan du også begive dig ud på en kano- eller kajaktur eller forsøge at fange din egen aftensmad med fiskestangen. Og hvad siger du til en gang vinterbadning? Der er mange muligheder for at udforske det våde element på forskellige måder.

Ravjagt ved Vesterhavet

Nordens guld; rav! Du kan være heldig at finde det smukke gyldne levn fra fortiden, hvis du begiver dig ud på en tidlig morgentur ved vandet efter en blæsende aften og nat. Rav er flere millioner af år gammelt, og det er en helt særlig følelse at stå med et smukt stykke, måske efter mange timers søgen. Hvis I vil have endnu større chance for at finde rav, så kan I erhverve jer en ravlygte og begive jer afsted i mørket, hvor lygten får ravet til at lyse op. Det er en hyggelige aktivitet for hele familien, der sikrer jer frisk luft og en mulighed for at komme helt tæt på naturen. Desuden vil hunden også elske de lange ture ved vandet - læs mere her om ferie med hund, og få endnu flere godt aktiviteter til familien, hvis I har hunden med.