Oplevelser i sommerhusferien ved Blåvand

Når man tager på ferie i og omkring Blåvand, kan man vælge at bruge tiden på ren afslapning og lange gåture i naturen for Blåvand har det hele, enestående hedearealer, klitter og strand. Se et udsnit af vores fede oplevelser lige herunder!

Er I mere til en aktiv ferie, byder Blåvand f.eks på badetur i Blåvand Badeland, afslapning og behandlinger i Wellness, fremstilling af egne lys hos Blåvand Lys eller et kig på hvordan bolcher laves hos Blåvand Bolcher, her er der mulighed for at lave egne bolcher eller en slikkepind. I udkanten af Blåvand ligger Blåvand Zoo, der er en oplevelse for hele familien: børnene kan f.eks. snakke med kaniner, geder, heste, æsler og rensdyr eller de kan fodre kameler, lamaer og zebraer. Tager I en lille tur i bilen er der gode oplevelser hos Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg eller turen kan gå til Legoland i Billund. Begge attraktioner er både for børn og voksne. Ved nogle attraktioner og butikker kan I få en rabat når I booker hos Feriekompagniet. Læs mere om jeres fordele.

Shopping er ofte også en del af ferien, og her byder Blåvand på mange gode butikker, husk ikke mindst at besøge Hr. Skov som  er et Gourmetunivers af de helt specielle. I hovedgaden finder du f.eks. modetøj, sko, legetøj, brugskunst, dagligvarebutikker, ravbutikker, bolchebutik, souvenirbutikker og meget mere. Har I ikke fået shoppet nok ligger Esbjerg ikke langt fra Blåvand. Her er et par storcentre og Kongensgade som er byens gågade, fyldt med spændende butikker. Skal turen krydres med lidt kulturelt kunne turen gå til Ribe som kan tilbyde mange specialforretninger i de gamle gader i Ribes midtby.