A-Z info

Brænde

Brænde kan købes lokalt. Såfremt der er brænde ved feriehuset, må det kun købe eller benyttes efter aftale med ejeren og betaling sker direkte til denne. Det er ikke tilladt at indsamle brænde og bruge dette, da brændet kan indeholde salt. Dette ødelægger brændeovnen. Brug ikke brændeovnen ved kraftig vind eller storm.

Barneseng, barnestol og havegrill

Hos Feriekompagniet kan I gratis låne barneseng, -stol og havegrill. Depositum på 150 DKK tilbagebetales, når det lånte afleveres. Tingene kan afhentes og afleveres på Feriekompagniets kontor.

Cykler

Cykler kan lejes i Blåvand, hvis I ikke ønsker at medbringe jeres egne. Enkelte feriehuse har cykler til fri afbenyttelse. Feriekompagniet påtager sig dog intet ansvar for cyklernes stand.

Elektricitet

Alle feriehuse er tilsluttet 220 V.

Glemte sager

Glemte effekter opbevares i op til 3 måneder hos Feriekompagniet. Vi sender dem gerne til jer mod betaling af porto og et gebyr på 74,00 kr.

Grundarealet

Ordet ”naturgrund” i husbeskrivelsen betyder, at jorden kan være ujævn og vildt bevokset. Dermed kan det ikke forventes, at græsset er slået eller det er muligt at spille eksempelvis fodbokd.

Gæster

Det er ikke tilladt at overnatte flere personer end angivet i husbeskrivelsen. Telte, campingvogne eller autocampere på feriehusets grund er heller ikke tilladt.

Havegrill

De fleste feriehuse har en havegrill til fri afbenyttelse. Feriekompagniet påtager sig intet ansvar for dennes stand. Er der ingen havegrill, kan den lejes hos Feriekompagniet mod depositum på 150 DKK.

Militærøvelser

Landskabet omkring Blåvand Strand er militært øvelsesområde og benyttes til tider til NATO’s øvelser. Nogle øvelser er mulige at overvære. Se øvelsestidspunkter på militærets hjemmeside.

Parabol

Mange feriehuse har en parabol. Det betyder, at det er muligt at se tyske fjernsynsprogrammer.

Rengøring

Vi rengør gerne jeres feriehus til næste gæst. Bestil slutrengøring, når du bestiller dit hus, eller mens du er på ferie – senest tre dage før afrejse.

Renovation

Der forefindes affaldssæk eller –container ved feriehusene. Disse tømmes hver eller hver anden uge. Ekstra sække kan afhentes hos Feriekompagniet. Vi opfodrer desuden til at sortere affaldet og aflevere affald hos genbrugspladsen (Hvidbjerg Strandvej).

Sengetøj

Sengetøj kan lejes for:

2019 DKK 103,00 pr sæt (to håndklæder, lagen samt dyne- og pudebetræk.)
2020 DKK 103,00 pr sæt (to håndklæder, lagen samt dyne- og pudebetræk.)

Sengetøj hentes og afleveres på Feriekompagniets kontor.

Soverum

En enkeltseng er typisk 70 x 200 cm og en dobbeltseng 140 x 200 cm. Køjesenge er typisk 70 x 190 cm. Kontakt os gerne for specifik information om dit feriehus.

Sygesikringsbevis

Vi anbefaler, at sygesikringsbeviset medbringes på ferien.

Turistinformation

Feriekompagniets infomappe ligger i hvert hus og kan bidrage med yderligere information.

Unge mennesker (3 personer og opefter)

Da vi desværre har oplevet problemer med unge grupper, har vi set os nødsaget til at fastsætte en aldersgrænse på 23 år for grupper fra 3 personer og opefter. Ønsker 2 unge mennesker at holde ferie sammen, er det selvfølgelig undtaget, ligesom unge mennesker der holder ferie med deres forældre.
Grupper med unge mennesker på 3 personer og opefter betaler depositum! Depositum betales senest ved ankomst for at få nøglen udleveret. Afregning sker cirka 14 dage efter fraflytning.
Depositum er følgende:
Huse uden spa og pool: 1.440 DKK pr. person
Huse med spa: 1.800 DKK pr. person
Huse med pool: 2.520 DKK pr person
Kontrolbesøg kan forekomme!

Vinteropvarmning

Fra november til marts vil det lejede feriehus ved ankomst være opvarmet til 15° C. Er der swimmingpool i huset, er denne opvarmet til 24-28° C.

XYZ

Har I ubesvarede spørgsmål, er I altid velkommen til at ringe til os på +45 75 27 50 70

Se også Ankomst og Afrejse og Afregning og Betaling.

False - StandardPage - Frontpage