A-Z info

Afrejse
Hvis du ønsker at afrejse uden for vore åbningstider skal nøglen og forbrugsseddel afleveres i postkassen i indgangspartiet ved Blåvand Kro (Horns Bjerge 4, Blåvand – der hvor du har hentet nøglen).

Afstande
Afstande er angivet med forbehold. De angivne afstande er målt som luftafstande.

Betaling
1. rate (25%) skal betales straks efter modtagelse af lejebeviset. Restbeløbet betales 49 dage før lejeperiodens påbegyndelse. Ved leje senere end 49 dage før lejeperiodens påbegyndelse betales straks efter modtagelse af lejebeviset.

Brænde
Brænde er aldrig inkluderet i prisen men kan købes lokalt hos købmanden. Findes der brænde ved feriehuset er dette husejerens private ejendom og kan kun benyttes eller købes, såfremt det specifikt fremgår af meddelelse i feriehuset. Betaling sker i så fald direkte til ejeren og efterlades i huset ved afrejsen. Man må ikke samle brænde i skoven eller ved stranden, da dette kan indeholde salt, som kan ødelægge brændeovnen. Ved kraftig vind eller storm kan det ske, at brændeovnen/kaminen ikke kan benyttes, idet vinden presser røgen tilbage i skorstenen.

Byggelarm
Det kan forekomme, at der i nærheden af det lejede feriehus opstår byggelarm. Feriekompagniet Blåvand kan ikke vide, hvornår og hvor der bliver bygget eller renoveret og kan naturligvis heller ikke holdes ansvarlig herfor.

Barneseng – barnestol - havegrill
Gæster hos Feriekompagniet Blåvand kan GRATIS låne barnesenge, barnestole – der opkræves et depositum DKK 150,- pr. enhed, som tilbagebetales når det lånte afleveres ved afrejsen. Det lånte skal afhentes og afleveres på nøgleudleveringsadressen Horns Bjerge 4, Blåvand.

Cykeludlejning
Det er muligt at leje cykler i Blåvand (info januar 2021)

Depositum
Depositum opkræves sammen med 2. rate, eller senest ved nøgleudlevering. Depositummet afregnes senest 2 uger efter afrejse. Forbrug modregnes som udgangspunkt ikke i depositummet.

Standard hus 1000,00 DKK
Spa-hus 1500,00 DKK
Pool-hus 1800,00 DKK

Elektroniske dørlåse

Vi har mange huse med elektronisk dørlås. Det betyder at du før ankomst får tilsendt en kode, som du skal bruge for at låse dig ind i huset. Huset er klar til indflytning kl. 14.00/15.00 på ankomstdagen, eller før hvis du modtager en SMS fra os, om at huset er klart. Vær opmærksom på at døren automatisk låser 10 minutter efter du har tastet din kode.

Feriehuset
Feriehusets soverum kan være små med smalle senge. Bemærk at træhuse kan lugte lidt fugtige ved ankomst, afhjælp ved at lufte godt ud og sætte varme på.

Forbrugsomkostninger
De fleste huse opvarmes med elektricitet, men enkelte huse har andre energikilder end strøm, f.eks. jordvarme, solvarme eller oliefyr. Forbrugsomkostninger (opvarmning og vand) betales ved afrejsen i den udleverede afregningskuvert. Kuverten med pengene skal ved afrejsen afleveres på nøgleudleveringsadressen hos Feriekompagniet Blåvand. Prisen for el er i 2022 DKK 2,75 pr. Kwh. Andre afgifter afhænger af målerenheden. I enkelte huse opkræves vand DKK 50,00 pr. m³.

Glemte sager
Glemte sager fundet i feriehusene bliver opbevaret hos Feriekompagniet Blåvand i op til 4 uger efter indleveringsdatoen. Disse kan returneres til lejeren mod betaling af forsendelsesomkostninger og et gebyr.

Grundarealet
I husbeskrivelserne findes ofte ordet ”naturgrund”. Med dette menes eksempelvis hede, ujævn jordbund, højt græs, vildtvoksende enge. Disse grunde er af ejerne overladt til naturen selv. Derfor kan du ikke regne med, at du kan benytte hele grunden, eller forlange at grunden bliver klippet.

Gæster
Vi gør opmærksom på, at der ikke må overnatte flere personer i det lejede feriehus end det er tilladt i beskrivelsen af huset. Det er heller ikke tilladt at opsætte telte, campingvogne eller autocampere på grunden ved det lejede feriehus. 

Havegrill
Ved langt de fleste feriehuse findes der en havegrill, som frit kan benyttes af lejerne. Venligst rengør grillen efter brug. Feriekompagniet Blåvand påtager sig dog intet ansvar for standard og renhed. Gasgrill: Hvis gasflasken bliver tom, kan den byttes til en ny hos Spar, Horns Bjerge 1. Vi betaler flasken mod fremvisning af bon.

Militære øvelser – International fredssikring
Landskabet omkring Ho, Blåvand, Vejers, Mosevrå og Jegum benyttes til tider til NATO’s militæriske øvelser. For at opnå forståelse for deres arbejde afholder militæret nogle dage øvelser, som gæsterne har mulighed for at overvære. Øvelsestidspunkter findes her: forsvaret.dk/OKSBL/skydninger

Nøgleafhentning
Huset er indflytningsklart fra kl. 14.00/15.00 på ankomstdagen. Nøglen afhentes på Horns Bjerge 4, 6857 Blåvand på ankomstdagen (hvis lørdag mellem 14.00 og 17.00) - ved ankomst efter 17.00 vil nøglen ligge i indgangspartiet til kontoret. Nøglen ligger i en boks, koden til boksen sender via SMS. Åbningstider: Man-fre 9.30-16.00, lørdag 9.00-17.00, søndag 9.30-13.00

Rengøring
Hvis feriehuset ikke er som forventet, så kontakt os hurtigst muligt så vi kan afhjælpe dette.

Renovation
Ved feriehusene er der enten en affaldscontainer eller affaldssæk. Disse bliver tømt i løbet af ugen (om vinteren hver 14. dag). De kan derfor ikke forvente at ankomme til en tom affaldscontainer eller affaldssæk, men ekstra sække kan fås hos Feriekompagniet Blåvand. Vi opfordrer alle vores gæster så vidt muligt, til at sortere affaldet, og bringe pap, papir, plastik, konserves, glas og flasker til genbrugspladsen på Hvidberg Strandvej eller Fyrvej.

Sengetøj
Pr. sæt (to håndklæder, lagen, dyne- og pudebetræk) DKK 103,00. Sengetøj skal hentes og afleveres på nøgleudleveringsadressen Horns Bjerge 4, Blåvand.

Skade
Skulle I som gæst opdage en skade ved ankomst, så venligst tag et billede og send det og en kort beskrivelse til info@feriekompagniet.dk

Sygesikringsbevis
Vi anbefaler alle vore gæster, at de medbringer deres sygesikringsbevis under ferieopholdet.

Ungdomsgrupper
Vi lejer ikke ud til ungdomsgrupper grundet dårlige oplevelser (beskadigelse af ting og manglende rengøring), dette gælder for grupper fra/på 4 personer, der hovedsageligt har en alder på under 25 år.

HUSK: Ikke myndige personer (under 18 år) kan ikke leje et sommerhus.

Vinteropvarmning
I perioden fra november til og med marts vil det lejede feriehus være opvarmet ved ankomsten, således at det ved indflytning har nået en temperatur på ca. 18° C. Ved huse med swimmingpool vil poolen være opvarmet til ca. 24 - 28° C.

 

Har I ubesvarede spørgsmål, er I altid velkommen til at ringe til os på +45 75 27 50 70

Se også Ankomst og Afrejse og Afregning og Betaling.

False - HouseDetailsPage - Frontpage