Golfophold i Danmark

I Blåvand og de omkringliggende naturskønne områder er der rig mulighed for, at man kan få stillet sin golflyst – helt gratis endda.

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Gratis golf hos Outrup Golfklub, Blåvandshuk Golf og Varde Golfklub

Vi ønsker at give jer, der tager i sommerhus i Blåvand og omegn muligheden for at få den perfekte golfoplevelse, mens I er på ferie.  

Derfor har vi lavet en aftale med Outrup Golfklub, der giver alle vores gæster gratis adgang til golf*.

Vi har også lavet en aftale med Blåvandshuk Golfklub og Varde Golfklub, der giver alle vores gæster, som er registrerede golfspillere, gratis adgang til klubbernes 18-hullers baner*. 

Det er en oplagt mulighed for jer, der ønsker at kombinere en ferie i Blåvand, Ho og omegn med en masse timers golf. 

Her på siden vil vi forsøge at gøre jer klogere på, hvad det er for en golfoplevelse, I kan forvente jer, når I tager på golfferie i Danmark – og nærmere bestemt en golfferie i området omkring Blåvand. 

Betingelser

Alle betalende gæster i vores feriehuse får gratis adgang til at spille golf hos Outrup Golfklub, og alle gæster som er registrerede golfspillere gratis kan gå 18-hullers banerne i Blåvandshuk Golfklub og Varde Golfklub alle dage i løbet af ferien efter kl. 12:00.

Indtil videre er dette gældende for hele 2024.

 

 

Vil du hjælpe os med at anmelde vores golfområder og modtage tre gode golfbolde?

Vi samler på personlige, aktuelle og gode faglige beskrivelser og anmeldelser af vores gæsters oplevelser ved et golf-ophold i Blåvand. Du kan læse nogle af dem på siden om golfrejser eller golfweekend.

Har du har mod på at skrive en seriøs beskrivelse eller anmeldelse, som vi kan lægge op på vores hjemmeside og bruge i vores markedsføring, så belønner vi din indsats med tre golfbolde. Det eneste du skal gøre, er at skrive en lille tekst (75-100 ord) om din golfferie eller golfweekend og sende den den til tine@feriekompagniet.dk.

Se her, hvordan du gør

Sommerhuse til jeres golfophold
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Hvorfor tage på golfophold i Danmark?

Der er gode grunde til, at mange bliver bidt af at spille golf. Nogle oplever at det mindsker stress og at tiden på golfbanen og ude i naturen giver en ro, som man ikke finder så mange andre steder.  

Andre spiller golf på grund af det sociale og for at møde nye bekendtskaber.  Og så er der dem, der er drevet af at udvikle sit spil – og sig selv – og her er golf den perfekte sportsgren. Der er altid elementer, man kan forbedre og små finjusteringer, man kan lave for at forbedre sit spil. Vælger man at gå banen fremfor at leje en buggy og køre banen rundt, får man samtidig en masse gode kilometer i benene og dermed en masse motion.   

Golfferie er i de seneste par år blevet en utrolig populær ferieform. Selvfølgelig først og fremmest for dem, der i forvejen flittigt spiller golf, men også for nysgerrige sjæle, der har fået øjnene op for golf og ønsker at prøve kræfter med den vanedannende sport. Der findes omkring 150.000 medlemmer i de danske golfklubber. 

Nogle vælger at tage på en ugelang golfferie i sommerhus, mens andre vælger et weekendophold. Det er helt op til jer og jeres præferencer.

Prøv et golf weekendophold med udfordrende baner

Banen hos Varde Golfklub er designet som en parkbane, og du kommer til at møde en lang række spændende og udfordrende huller på din runde.

Hos Blåvandshuk Golfcenter finder man en stor 18-hullers bane.

Så har I lyst til at prøve kræfter med en golfbane midt i naturen med den flotteste udsigt til Ho Bugt, så er det Blåvandshuk Golfklub, I skal besøge. Hvis I ønsker en bane, der altid er i super stand og dejlige, grønne fairways, så tag en udflugt til Varde Golfklub.

Læs mere om golfweekend lige her!

Varde Golfklub

Hvordan synes du, at det lyder med gratis golf?

Alle dage efter kl. 12 har registrerede golfspillere fri adgang til golfbanen i Varde Golfklub.

Varde Golfklubs bane er designet som parkbane, og er man på udkig efter en udfordrende bane, kan banen her meget vel være i stand til at give jer det, også selvom hullerne måske ved første øjekast ikke syner af at være vildt svære. Men når først man kommer i gang med banen, vil man opleve, at den giver en masse interessante spilmæssige udfordringer. Banen får ofte ros for at være utrolig velholdt med flotte, grønne fairways, både i foråret, om sommeren og i efterårsmånederne – kombineret med veltrimmede hurtige greens.

Der kæles for detaljen, og det kommer til udtryk i form af knivskarp klipning af græsset på både selve banen og på de øvrige udendørsarealer ved golfklubben. Når banen er så velholdt og i så god stand, gør det også, at du har optimale muligheder for at folde dit spil ud og udvikle dine evner.

Banen ligger i Varde Ådal – ikke langt fra selve Varde By. Banen er med til at give den ro i kroppen og det mentale pusterum midt i naturen, som mange netop spiller golf for at få.

Blåvandshuk Golfklub

18-hullers golfbane midt i den skønneste natur

At Blåvandshuk Golfklub er beliggende midt i den skønneste natur, understreges også ved de naturlandskaber, man finder umiddelbart i nærheden af golfbanen. I området finder man nemlig Naturpark Vesterhavet, der strækker sig over hele 22.500 hektar. Når I spiller jer igennem de 18 huller på banen, bør I bestemt ikke snyde jer selv for at stoppe op en gang i mellem og nyde den smukke udsigt ud over Ho Bugt og Esbjerg i det fjerne.

De første 9 huller af banen – ofte omtalt som ”Engen” – ligger i et åbent landskab med overblik, udsyn og med brede fairways. Samtidig er der rigeligt med søer, kanaler og grøfter, som gør, at man er tvunget til at præstere sit ypperste, hvis man skal ende med at stå som sejrherre, når man har rundet og færdigspillet det 18. hul.

De sidste 9 huller på banen ligger i et mere kuperet terræn i Ho Klitplantage i skovområder med læ, som igen gør, at I er nødt til at finde jeres absolut fornemste golfkundskaber frem for at klare jer flot igennem banen. Her vil I nemlig opleve smallere fairways, hvilket stiller større krav til præcisionen i jeres golfspil.

Se nærmere på golfbanerne ved Blåvandshuk

Venligst accepter marketingcookies for at se indholdet.

Hvad gør golfbanen ved Blåvandshuk til noget specielt?

Noget af det, der virkelig får banen ved Blåvandshuk Golfcenter til at skille sig ud fra så mange andre golfbaner, er de skønne naturomgivelser, som er med til at give en enorm ro, mens man spiller sig igennem banen.

Gratis golf på Outrup Golfbane

Ikke langt fra Henne Strand ligger byen Outrup, der blandt andet har en skøn Pay & Play golfbane. Det betyder, at du ikke behøver at være registreret golfspiller for at gå en af deres to baner, hvilket også kommer vores sommerhusgæster til gode. Alle betalende sommerhusgæster hos Feriekompagniet får nemlig gratis adgang til Outrup Golfbane hver dag under deres sommerhusophold.

Outrup Golfbane er omgivet af den skønneste natur, der også præger banens udformning og udsmykning. Den velbesøgte vestjyske golfbane har tilknyttet en golfklub - Outrup Golfklub, hvor socialt sammenhold og hygge er i fokus. Outrup Golfbane består af en 9-huls parkbane med to udsalgssteder samt en Par 3-bane, hvor du kan starte dagen og nybegyndere kan få en forsmag på glæden ved golf.

Golf for begyndere

Par 3-banen i Outrup er det perfekte sted at få en forsmag på sporten og er ideel til bl.a. familier på sommerhusferie, der har lyst til at prøve en skøn udendørs aktivitet.

Når du booker et sommerhus hos os, får I gratis adgang til Outrup Golfbane - så hvad venter du på?

Book et sommerhus

Andre anbefalelsesværdige baner til jeres golfophold

Henne Golfklub

En anden golfklub, som i den grad også er et besøg værd, er Henne Golfklub. Banen ligger i et åbent landskab, hvor vestenvinden, der blæser ind over, kan være med til at give interessante udfordringer for spilleren.

Som en af de meget få steder i Danmark, spilles der hos Henne Golfklub på sommergreens året rundt.

Efterhånden som man spiller sig igennem banen, må man ikke snyde sig for at stoppe engang i mellem og nyde udsigten. Flere steder får man en betagende panoramaudsigt over Blåbjerg Plantage, Filsø og Vesterhavet i det hele taget.

Hos Henne Golfklub er klubfaciliteterne moderne, velholdte og indbydende. Banen ligger kun 4 kilometer fra Henne Strand. Der er tale om en forholdsvis lang bane på 5849 meter og par 72 fra 58 teesteder. Banen er i øvrigt kendetegnet ved store, brede fairways og store greens.

Hos Henne Golfklub finder man også en 9 huls-bane. Den er ideel til førstegangsspillere, der gerne vil prøve kræfter med golfsporten, og til det formål er 9 huls-banen ganske overskuelig og let at gå til. Her er der tale om huller med længder fra 88 til 138 meter.

Esbjerg Golfklub

Når man drager til det vestlige Danmark på sommerhusferie, er der endnu en golfbane, vi gerne vil fremhæve og anbefale til jeres ferieophold. Hos Esbjerg Golfklub er det ikke uden grund, at man kan prale af at have Danmarks bedste golfbane. Der er noget om snakken, for i 2019 blev Esbjerg Golfklubs Marbæk-bane af World Golf Awards kåret til Danmarks bedste bane.

Marbæk-banen er på én og samme tid i stand til at udfordre elitespilleren og være et interessant bekendtskab for handicapgolferen. Faktisk er banen fra backtee den længste i Danmark og en af de længste i Europa.

Udover Marbæk-banen findes også den nyere Myrtue bane, som også byder på 18 udfordrende huller.

Er man nybegynder, er der en par 3-bane, som er oplagt at give sig i kast med. Det er en af de smukkeste par 3-baner, der findes i Danmark. Hullerne er ikke lange, og det gør banen helt ideel til dem, der er helt nye i sporten eller som ønsker at træne udvalgte facetter af spillet.

Book en golfferie i Danmark
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Tag på golfferie i Danmark

Udover at I kan vælge at bruge feriedagene på at spille golf, når I tager i sommerhus i Blåvand, så kan I også vælge at udforske nogle af de mange andre spændende oplevelser i Blåvand.

Der er i det hele taget nok at tage sig til, når man tager i sommerhus i Blåvand, og om I udelukkende vælger at bruge tiden på at spille golf, eller om I kombinerer det med et par dages rendyrket afslapning eller andre oplevelser, er selvfølgelig helt op til jer. Vil I gerne finde det perfekte sommerhus til jeres golfophold i Vestjylland, så kan I f.eks. kigge på vores sommerhuse i Ho, som alle ligger i kort afstand til Blåvandshuk Golfklub.

Vi håber, I kommer til at nyde jeres golfophold i Blåvand og omegn.

Læs mere om golfferie i Blåvand!

Oversigt over golfbanerne i Blåvand og omegn 

Her finder du en oversigt over de golfbaner, vi har omtalt her på siden inkl. kontaktinformationer og adresse. 

Outrup Golfklub

Outrup golfbane har noget til alle niveauer. Så uanset om det er første gang, du skal prøve at spille golf, eller du kommer med alt dit eget udstyr, så kan golfbanen i Outrup give dig sved på panden.

Rottarpvej 40
6855 Outrup
Telefon: +45 7652 2921

Blåvandshuk Golfcenter & Golfklub

Beliggende midt i naturskønne omgivelser med udsigt til Ho Bugt ligger Blåvandshuk Golf. Tidevandet og de forskellige årstiders indvirkning på naturen gør banerne ved Blåvandshuk Golf til noget helt specielt.

Blåvandshuk Golfcenter
Søndertoften 29
6857 Blåvand
Telefon: 75275555
E-mail: info@blaagolf.dk

Restaurant Ho Bugt
Søndertoften 29
6857 Blåvand
Telefon: 75278811
E-mail: info@blaagolf.dk

Varde Golfklub

Midt i den skønne Varde Ådal ligger Varde Golfklub, og det er en storslået naturoplevelse at spille sig igennem de 18 huller med veltrimmede og varierende huller, der giver udfordring og spænding. En golfbane i rigtig god stand.

Varde Golfklub
Gellerupvej 111B
6800 Varde 
Telefon: 7522 4944
E-mail: kontor@vardegolfklub.dk

Henne Golfklub

Henne Golfklub er beliggende midt i naturskønne omgivelser, som i den grad er et besøg værd. Det åbne landskab og vinden fra vest skaber spændende udfordringer for spillere på alle niveauer. En enestående golfoplevelse med moderne faciliteter og muligheden for at spille på sommergreens året rundt.

Henne Golfklub
Hennebysvej 30
6854 Henne
Telefon: 7525 5610
E-mail: post@hennegolfklub.dk

Esbjerg Golfklub

Hos Esbjerg Golfklub kan du opleve intet mindre end Danmarks bedste golfbane. Det blev Marbæk-banen nemlig kåret til i 2019 af World Golf Awards. Så vil du have muligheden for at prøve kræfter med en bane i verdensklasse, så besøg Esbjerg Golfklub.

Esbjerg Golfklub
Sønderhedevej 11
6710 Esbjerg V
Telefon: 7526 9219
E-mail: kontor@egk.dk