Golfferie

I Blåvand kan I kombinere sommerhusliv med golfferie


Nyhed i 2020 - gratis golf! 

Vi er stolte af og glade for at kunne løfte sløret for en helt ny fordelagtig aftale med Blåvandshuk Golfklub, der sikrer alle vores skønne gæster gratis golf. Aftalen træder i kraft den 15. marts 2020 og gælder indtil videre i resten af 2020 og 2021. Helt konkret betyder det, at alle betalende gæster i feriehuset kan spille gratis golf på den naturskønne golfbane alle dage på ferien efter kl. 12.00. Det er enestående mulighed for at kombinere en ferie i Ho/Blåvand med den sport, som så mange holder af og nyder at spille. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en endnu mere spændende og dejlig ferie ved Vesterhavet. Se overnatningsmuligheder i Ho tæt på golfbanen! 


Blåvandshuk Golfbaner

Ved Ho Bugt ligge Blåvandshuk Golfbaner. Her kan I få et slag golf på både en 18- og en 9-hullers bane. Den charmerende golfbane er placeret midt i den vestjyske natur og I oplever således både vandløb, søer, skovområder og havudsigt på jeres tur rundt på banen. Banen er åben året rundt!

Læs mere om Blåvandshuk Golfbane her


Varde Golfklub

Er du golfspiller og bor i sommerhus i Blåvand, må du ikke snyde dig selv for at spille golf på Vestjyllands Perle. Varde Golfbane er berømt for altid at være i super god stand med grønne fairways samt lækre og hurtige greens. Banen ligger tæt på Varde By, i den smukke Varde Ådal, og byder også på en storslået naturoplevelse.

Læs mere om Varde Golfbane


Brug et par timer på at banke mor og far i minigolf!

Spender dagen med en familiedyst i minigolf ved Blåvand Strand. Den flotte grønne bane ligger ved Hvidbjerg Strand Feriepark og ligner faktisk en miniatureudgave af en almindelig golfbane. Der er gratis minigolf for 1 person pr. hus pr. dag. Husk at medbringe nøgle for udlevering af køller.

False - HouseDetailsPage - Frontpage