Store sommerhuse ved Vesterhavet

 

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Store sommerhuse med plads til familie og venner

Hos Feriekompagniet udlejer vi store sommerhuse med plads til alle dem, du holder af. Her kan du samle familie og venner til en skøn ferie med nærvær og hygge i fokus. Som familie eller vennegruppe giver en ferie i et stort sommerhus en enestående mulighed for at komme tættere på hinanden og ikke mindst skabe en unik oplevelse sammen. En oplevelse alle, store som små, vil huske mange år frem.

Saml hele familien eller alle vennerne

I et stort sommerhus har du mulighed for at samle hele familien på tværs af generationer til den ultimative familieferie, hvor I kan slappe af, nyde hinandens selskab og knytte endnu tættere bånd. Der er nemlig noget helt særligt ved en ferie for hele familien. Bedsteforældre får mulighed for at tilbringe kvalitetstid med deres børnebørn, alt imens forældre kan koble af og nyde omgivelserne i og omkring sommerhuset. I vores store sommerhuse er der nemlig godt med plads, så der er mulighed for både børneleg og afslapning på samme tid. Derudover er flere af vores store sommerhuse placeret i naturskønne omgivelser, så hele familien kan tage på nogle skønne gåture sammen i den flotte natur.

Skal vennegruppen på ferie sammen er et af vores store sommerhuse også et oplagt valg. Uanset om der er tale om den årlige sommerhustur med vennerne eller reunion med den gamle studiegruppe, kan I helt sikkert finde det perfekte sommerhus. Her kan I nyde et par skønne dage i hinandens selskab, slappe af og genopfriske gamle minder, alt imens jeres ferie skaber rammerne for endnu et dejligt minde med vennerne. 

Store sommerhuse ved Vesterhavet
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Afhold mærkedage og begivenheder i et stort sommerhus

Skal I fejre en begivenhed, kan I med fordel booke et stort sommerhus til lejligheden. I forbindelse med en begivenhed eller mærkedag vil man nemlig ofte gerne samle dem, man holder af til fest og fejring. Det er dog imidlertid langt fra alle, der har mulighed for og plads til at samle hele familien eller alle vennerne i eget hjem. Derfor kan det være en fordel at leje et stort sommerhus, hvor der kan være plads til alle gæsterne.

Hvad end der er tale om en rund fødselsdag, en bryllupsdag eller anden mærkedag, vil en ferie i et af vores store sommerhuse være et helt specielt samlingspunkt, hvor du kan fejre begivenheden omringet af dine kære.

Store sommerhuse med pool og andre fede faciliteter

I mange af vores store sommerhuse finder du rigtig gode faciliteter som eksempelvis spa, sauna, aktivitetsrum eller sågar swimmingpool. Derfor byder mange af vores store sommerhuse også på en ferie med lidt ekstra luksus. Du kan eksempelvis booke et stort sommerhus med både pool og spa. Her vil børn og børnebørn kunne tilbringe flere timer i poolen, imens forældre og bedsteforældre kan slappe af i spaen. Du kan også leje et stort sommerhus med et aktivitetsrum. Her vil familien med garanti kunne tilbringe flere timer, og du kan udfordre svigerfar, barnebarnet eller kammeraten til et spil bordtennis, bordfodbold, eller dart!

Store sommerhuse til leje
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.