Book 14 dage - betal for 12

 

 

✓ De bedste tilbud
✓ Oplevelser uden for højsæsonen
✓ Uforglemmelige øjeblikke

Spar penge på din næste lange ferie!

Går I med tanker om, gerne at ville stikke af fra hverdagen? Måske vil I endda flygte væk i længere tid end blot en forlænget weekend? Så har vi et rigtig godt tilbud til jer. I Blåvand har vi nemlig huse, som I kan booke i 14 dage for prisen af 12 dage. Det betyder, at I på længere ture får 15% rabat på jeres ferie. På den måde sparer I penge på sommerhuset, som I kan bruge på is, oplevelser og alt det, der gør, at ferien bliver fyldt med minder.

Book 14 dage i Blåvand & omegn
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Oplev Blåvand uden forstyrrelser

Tilbuddet gælder i udvalgte perioder af året, og I får derfor muligheden for, at kunne opleve Blåvand uden for den normale højsæson. På den måde får I Blåvands gader, strande og isbutikker helt for jer selv, og I skal ikke bekymre jer om lange køer og overfyldte restauranter.

I 2024 gælder tilbuddet for perioderne 6/1-23/3 & 26/10-21/12.
I 2025 gælder tilbuddet for perioderne 4/1-22/3 & 25/10-20/12.

Det gode ved denne periode er, at her er sommerhusene i forvejen lave i pris, og I kan derfor, med vores tilbud, komme meget billigt afsted. Tilbuddet kan dog ikke kombineres med andre tilbud.

Det smukke i det barske

Naturen på den jyske vestkyst er smuk hele året rundt. Om sommeren, når solen står højt på himlen og træerne står rank og majestætisk med deres grønne kroner. Eller i juletiden når sneen daler langsomt fra himlen og dækker haver, skove og strand. Mange overser dog det faktum, at også i ydersæsonerne kan Blåvand noget helt specielt. I perioden hvor tilbuddet gælder finder I nogle af de mest bjergtagende oplevelser i Blåvand. Her får vind og vejr lov til at regere, og vi som gæster kan blot få lov til at agere tilskuere, når Vesterhavet skyller ind på stranden med kraftige bølgeskvulp, eller når vinden river i trækronerne, så man kan komme i tvivl om, hvorvidt de står, når man vågner fra natten. Anderledes blidt kan vejret ligeledes opleves, når frosten tager sit greb om luften og gør den så tør, at den næsten kan knække midt over, mens Vesterhavet langsomt ruller ind over de lange sandstrande. Vil du selv opleve den smukke, men barske, natur i ydersæsonerne? Så skynd dig at booke vores tilbud nu.

 

Den vestjyske natur

Oplev naturen fra den voldsomme og den blide side.

 

Få Blåvand for jer selv

Rejs i perioden for vores tilbud og oplev Blåvand helt for jer selv.

 

Få tid til hinanden

Med 14 dage for 12 dages pris får I tid til, at I kan fokusere på hinanden. Mange forestiller sig, hvor skønt det er at tage på en forlænget weekend, men faktum er, at man knap når at opleve det. Weekendtasken bliver pakket ud næsten i samme sekund, som I stod og pakkede den til afrejse. Dette er helt anderledes, hvis I tager afsted i 14 dage. Her skal I ikke stresse, og her skal I ikke hjem med det samme igen. Her har I tiden til, at dykke ned i de dybe samtaler. 14 dages ferie er derfor den oplagte ferie, hvis du vil afsted med din partner, et familiemedlem eller måske en gammel ven, som du ikke har talt med længe. I løbet af de 14 dage kan I gå lange ture, spille spil eller bare snakke hele natten over et godt glas rødvin. 

Oplevelser til hele ferien

Rejser I afsted i 14 dage, vil I måske også gerne opleve andre ting end at gå ture og spille spil. Heldigvis er Blåvand fyldt op med oplevelser, I ikke vil snyde jer selv for. Dette gælder både oplevelser for store og for små, og I kan derfor opleve noget for enhver smag. Har I eksempelvis lyst til at fordybe jer i historien, kan I besøge Flugt, der fortæller historien om krigsflygtninge efter 2. verdenskrig, Tirpitz, der viser de forhold, de tyske soldater levede under under krigen, eller storslåede Ribe Domkirke. Er I mere i det legende hjørne, så skal I måske undersøge mulighederne for windsurfing, en tur i Trampolinland Blåvand eller måske I skal lægge vejen forbi Legoland i Billund.

Andre gode tilbud

Har I svært ved at hive 14 dage ud af kalenderen til jeres næste ferie, uanset hvor meget I gerne vil, så er det heldigvis ikke det eneste tilbud, vi har. Vi har nemlig fyldt vores katalog op med forskellige tilbud, så I med garanti finder et, der passer til jeres ønsker og behov. Men hold øje for vi skifter hele tid ud i, hvilke huse der er under de forskellige tilbud. Det kan være, at I gerne vil afsted her og nu, så er vores Last Minute tilbud det rigtige. Måske skal I kun afsted to personer, for så er vores 2 personers rabat måske noget for jer. Vil I bare afsted på en forlænget weekend, så er vores tilbud på miniferie stedet, I skal kigge.