2 personers tilbud

Spar 20% på særtilbud for sommerhus til 2 personer

Nyd hinanden og Blåvand Strand - I får 20 %, når I som par booker et sommerhus hos Feriekompagniet. På en ferie i Blåvand har I virkelig tid til at nyde hinanden og tale om de ting, der måske ikke er tid til i hverdagen. Det kan være, at I trænger til en pause fra et hus, der kræver for meget eller for mange sociale forpligtelser derhjemme. Se mere her på siden, og bliv fristet til jeres næste ferie i tosomhedens tegn! 

Tilbuddet gælder i udvalgte perioder og forudsætter, at der i hele perioden max bor 2 personer i huset. For information om hvilke huse, det drejer sig om, ring til os på tlf.: +45 75 27 50 70. Bemærk at rabatten ikke kan kombineres med andre typer rabatter.

Tilbuddet gælder i perioden:

2021: 9/1-20/3 og 23/10-18/12 2021
2022: 8/1- 26/3 og 22/10-17/12 2022

NB: Børn tæller som én person uanset alder.

Sommerhuse med 2 personers tilbud

Romantisk sommerhusferie for to

Forkæl den du holder af med et skønt sommerhusophold i de allerdejligste omgivelser ved Blåvand! Måske har du længe haft lyst til at gøre den lille ekstra ting for din udkårne eller måske har I sammen givet hinanden en ferie i Danmark til jul - uanset lejlighed og omstændigheder, så er I kommet det helt rette sted hen. Her finder I fantastiske tilbud, der kan opfylde jeres drømme for en romantisk ferie for to personer, og endda med gode rabatter at hente. Vi har en lang række sommerhuse, der er som bygget til to personer, der skal nyde en stille stund i et helt klassisk og charmerende lille træhus med god plads omkring jer eller til parret, der gerne vil have det ekstra for pengene, og derfor leder efter et større og nyere hus med lækre faciliteter. I skal holde godt øje med tilbudene, da de løbende bliver opdateret, og der dermed hele tiden skiftes ud i de udvalgte sommerhuse - det vil sige, at det hus I lige præcis leder efter, nok kommer på tilbud på det ene eller det andet tidspunkt. Vi kan dog ikke garantere for hvilke sommerhuse, der er tilbud på - så vær vaks på tasterne og hold et godt øje med denne tilbudsside, hvis I vil holde en billig ferie uden at gå på kompromis med kvalitet og oplevelser! 

Luksussommerhus til to personer

Mange leder i højere grad efter ferier tæt på, der kan give lidt den samme følelse, som en ferie syd på kan. Vi er mere og mere opmærksomme på miljøet og rejser gerne til destinationer, som vi kan nå ved hjælp af bil eller offentlig transport. På disse destinationer håber vi på, at kunne få nogle af de samme oplevelser og goder som en ferie på Mallorca eller Tenerife kan give os, og det indebærer blandt andet adgang til pool og måske endda spa og sauna. Derfor har vi igennem de senere år bestræbet os på at få sommerhuse i kataloget, der kan give denne helt særlige oplevelse af luksus, velvære og selvforkælelse - og så kun en køretur væk. Det er vi heldigvis lykkes med, og derfor kan vi tilbyde jer en god portion luksushuse at vælge imellem, når I ser mod Blåvand på jeres ferie i Danmark. Det betyder, at I som feriegæster hos os, kan booke et sommerhus med adgang til for eksempel egen pool, spa og/eller sauna. Vi har huse, der tilbyder alle tre skænne faciliteter og huse, der tilbyder en eller to af dem. Men uanset så står der luksus skrevet med stort over dem, og I kan forvente en dejlig ferie med alt hvad sydens resorter kan give jer. Som bonus så er området omkring Blåvand fuldstændigt fantastisk med sine dyeb skove, hvide sandstrande og bølgende Vesterhav - perfekt til en romantisk skovtur for to eller til et glas vin i de varme orange farver fra solnedgangen i horinsonten. 

Se alle vores luksussommerhuse huse her, og overrask din udkårne med en ferie allerede i dag!

En romantisk ferie i Blåvand

Melanie og Ingo
Strand
Ferie med hund

Last Minute tilbud!

Hvis ikke I finder det hele rette sommerhus i 2 personers kategorien, så er det også muligt at finde en billig ferie, hvis I er fleksible på tidspunktet. Vores Last Minute tilbud er vildt skarpe priser på sommerhuse, der af den ene eller den anden grund ikke er blevet lejet ud i en bestemt periode - så lejer vi dem ud billigere til de, der kan være spontane, så de ikke står tomme. Det ser vi som den bedste fordel for både lejere og udlejere. For jer betyder det konkret, at hvis i kan planlægge ferien på kort tid, eller måske har fået nogle uventede fridage, så har I muligheden for at benytte et af tilbudene og få en ferie i et lækkert sommerhuse til ikke mange penge. Fordelen ved at benytte sig af et af de fordelagtige priser er, at der plads i økonomien til at udforske områdets mange spændene og sjove attraktioner og oplevelser, eller måske skal I spare pengene sammen og tage afsted senere på året - vi kan i hvert fald love jer, at I bliver bidt af området og dets mageløse natur! 

Se alle Last Minute tilbud lige her, og book med det samme den næste dejlige ferie i Danmark! 

Gode tilbud på sommerhuse!

Blåvand Strand
Strand
Parwellness

Er der ingen ledige sommerhuse?
Nedenfor vises ledige sommerhuse med ankomst næstkommende lørdag. Er der ingen huse fri, kan du klikke på knappen "flere sommerhuse" for at komme til søgesiden, hvor du selv kan vælge en anden ankomstdato.

Sommerhuse med 2 personers tilbud

Leder du efter andre gode sommerhustilbud?


Se alle tilbud

False - HouseDetailsPage - Frontpage