Giv et gavekort til én du holder af

Synes du også, at det kan være svært at finde den perfekte gave? Hvad enten du skal give en fødselsdagsgave, en værtsgave, en bare-fordi-gave eller en helt fjerde slags gave, så synes vi, at et gavekort til et sommerhusophold er en god måde at forkæle én, du har kær.

Et gavekort til et sommerhusophold ved Vestkysten er en betænksom gave, som ikke bare er et gavekort, men som faktisk kan være nøglen til både afslapning, kvalitetstid, ferieminder og smuk natur ved det danske Vesterhav.

Du kan frit bestemme hvor stort et beløb gavekortet skal være på.

Gavekortet kan benyttes til booking af alle sommerhuse i Blåvand og omegn hos Feriekompagniet. Rækker gavekortet ikke til hele bookingen, så kan det stadig benyttes som del-betaling. Derudover er det gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato og kan ikke ombyttes til kontanter. Når sommerhuset bookes noteres, at der ønskes at betale med gavekortet. Noter venligst navn og nr. på gavekortet.

Køb et gavekort

Ønsker du at købe et gavekort, skal du blot udfylde formularen nedenfor og overføre beløbet til Reg. nr. 7700 - Kontonr.: 1423789. Vi sender dig gavekortet pr. mail, så snart pengene er gået ind på vores konto.

Hvis du ønsker at købe et gavekort via telefon, er dette selvfølgelig også muligt. Du ringer blot på følgende telefonnummer: 75275070.

Dine oplysninger


Info på gavekortet

DKK