Sommerhuse i Blåvand til 10 personer

 

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Leder du efter et sted, hvor du kan holde ferie sammen med hele familien?

Så har vi et godt bud: Hvad med et skønt sommerhus et stenkast fra Vesterhavet? En sommerhusferie for 10 personer er bestemt en mulighed, hvis du gerne vil holde den i eller omkring Blåvand lige ved Vesterhavet. Og hvem vil egentlig ikke det!?

Vi har en lang række sommerhuse, der er så store, at 10 personer ikke kommer til at rive hovederne af hinanden. Et sommerhus til 10 personer er det oplagte valg, hvis I vil af sted både børn og bedsteforældre, eller hvis I er to mindre familier, der gerne vil holde ferie sammen. Har I brug for endnu mere plads, kan du se vores udvalg af sommerhuse til 12 personer og vores helt store sommerhuse

Sommerhuse med plads til 10 personer
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Design det perfekte sommerhus

Når I har fundet frem til de sommerhuse, der har plads til 10 personer, kan I skrue yderligere på parametrene. I kan gøre huset mere børnevenligt ved at tilvælge ’sandkasse’, ’gynge’, og måske endda vælge ’aktivitetshus’. Sommerhuse med aktivitetsrum er huse, der tilbyder lidt ekstra, når det kommer til underholdning. I får hermed mulighed for at hygge jer med spil som bordtennis, billard eller pool. Et andet parameter, der er fornuftigt at skrue på, er antal badeværelser. Med små mennesker i huset, er det rart at have mindst to badeværelser til rådighed.

Hvis I drømmer om en luksusferie, kan I vælge ’spa’, ’pool’, ’sauna’ og måske ’udendørs jacuzzi’ eller ’udendørs sauna’?

I kan altså skrue og trække og sørge for at ende i lige præcis det sommerhus, der matcher jeres feriedrømme.

Ferie med hund

Et andet utroligt populært og vigtigt parameter for en vellykket ferie er det, der bestemmer, om kæledyr er tilladt eller ej. Lige så dejlig som vestkysten og de smukke, hvide strande er for os mennesker, lige så dejlige er de for de firbenede pelsklædte venner af familien. For mange er det en dyr og trist oplevelse at sende deres elskede hunde i hundepension, og derfor gør vi også vores bedste for at stille så mange feriehuse som muligt til rådighed, hvor hunden er tilladt at medbringe. Det gør det nemmere for mange feriegæster at komme på ferie, og hvad er også en ferie, uden alle medlemmer er med? Gå på jagt i vores store udvalg af sommerhuse med adgang for hunde, og hold den store familieferie med samtlige familiemedlemmer. 

Find inspiration til hvad I kan lave med jeres hund på ferien, og læs om regler for hunde på strandene lige her!


Efterårsferie

Efteråret kan være en lang og grå affære, så hvorfor ikke forsøde det lidt ved at invitere hele familien med til Blåvand for at nyde hinanden. Måske har du fødselsdag midt i den travle tid i sommeren, og foretrækker at holde den udenfor sæson, eller måske vil du bare gerne glæde børn og børnebørn med et tiltrængt afbræk fra hverdagens travle skema. Uanset din begrundelse for at leje et stort sommerhus i efterårsferien så kan vi love dig for, at I ikke bliver skuffede, når I ankommer til ferieparadiset, Blåvand! Her er stranden og naturen generelt den helt store spiller, og det er ikke svært at se hvorfor. Store vidder, et temperamentsfuldt Vesterhav og smukke solnedgange der kan bringe selv det mest hårde medlem af familien til at stoppe op og nyde omgivelserne. Vejret i Danmark kan godt vise sig fra sin allerbedste side i efterårsferien, og derfor kan der være mulighed for en frokost på terrassen og masser af leg udenfor på den store grund. Er vejret præget af storm og regn, så er forholdene perfekte til at komme ned på stranden og lede efter rav. I kan lave en konkurrence ud af det, og se hvem der kan finde det største stykke. Lad rav-jagten begynde. 

Aktiviteter for mange

Der er mange aktiviteter og attraktioner, der kan udgøre det ultimative tidsfordriv og give jer alle en ordentlig en på opleveren. I kan udnytte naturen, der ligger til alle sider og snuppe en vandretur ved strand og i klitter. De voksne kan opleve den skønne natur, og børnene kan rulle sig i sandet og løbe op og ned ad klitterne.

Hvis I søger aktiviteter, der handler mindre om at bruge fødderne og mere om at bruge kroppen, så er det også muligt at leje cykler og opleve området fra en sadel. Derudover kan I besøge et af de to nærtliggende badelande, I kan tage i legeland, i zoo eller måske på skovlegeplads? Aktiviteterne er mange, der gælder bare om at finde den, I allerhelst vil give jer i kast med.

 

Tirpitz Museet

Som et trist monument midt i den rå vestjyske natur, står Tirpitz bunkeren og minder alle om den tragiske historie, der udspillede sig i Danmark og hele Europa under Anden Verdenskrig. Tirpitz bunkeren blev bygget, men nåede aldrig at blive taget i brug af tyskerne, da den aldrig blev bygget færdig. Oprindeligt var den tiltænkt som en del af Hitlers Atlantvold, som skulle sørge for at tyskerne kunne forsvare hele den danske vestkyst mod angreb og sikre sig sin fortsatte besættelse af Danmark. Selvom historien byder på triste minder, så er bunkeren alligevel fascinerende, da den inviterer publikum indenfor i en verden, som de fleste ikke kan forstå eller forstille sig. Selve arkitekturen er bygget af BIG, Bjarke Ingels Group, med tanke for den oprindelige bunker, naturen omkring den og med respekt for den historie, der har udspillet sig. De besøgende kan blive ført rundt i fortællinger fra livet ved vestkysten - og ikke kun under krigen men også generelt det barske liv helt ude ved kysten i mange hundrede år. I kan følge en dreng fra Hitler Jugend eller en pige, der boede lige der hvor Tirpitz bunkeren skulle bygges. Alt sammen med høretelefoner, så I kan bevæge jer rundt i udstillingen i jeres eget tempo og ikke bruge tid på at læse lange, kedelige plancher med oplysninger og tal. Alt i alt er Tirpitz Museet et spændende, interaktivt museum, der taler til den historieinteresserede og til den besøgende i Blåvand, der gerne vil vide mere om Vestkysten og de barske fortællinger herfra. 

 

Golf - gratis på Blåvandshuk Golfbane

Vi tilbyder alle vores skønne feriegæster en del af vores aftale med Blåvandshuk Golfklub. Den indebærer, at alle kunder ved Feriekompagniet får lov til at spille golf gratis alle dage fra kl. 12.00 om middagen. Dermed kan I få en fantastisk ferie, hvor der er tid til at spise lækker morgenmad/brunch om formiddagen, tage en morgendukkert i Vesterhavet og derefter nyde et godt spil golf på en smuk golfbane. Om aftenen kan I nyde et lækkert måltid mad tilberedt på terrassen eller på en af byen skønne restauranter og lade op til en ny dag på golfbanen dagen efter. Blåvandshuk Golfklub ligger i Ho, hvor vi udlejer en lang række feriehuse, og så er du godt placeret lige ved siden af golfbanen og ikke langt fra hverken centrum af Blåvand eller det smukke Vesterhav. Banen er utroligt smuk at gå på, og flere steder har du udsigt ud over skønne naturområder, der giver spillet en ekstra dimension. Det er en oplevelse i sig selv at spille på den historiske bane, og du må ikke snyde dig selv for oplevelser. 

Læs meget mere om Blåvandshuk Golfklub lige her og gå på jagt efter det perfekte feriehus i Ho.

 

Alle huse
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.