Poolhuse i Blåvand ved Vesterhavet

Find det perfekte poolhus til jeres ferie i Blåvand

Uanset årstid, vejr og vind kan I altid holde badeferie i Blåvand. Hos Feriekompagniet finder I nemlig et skønt udvalg af lækre sommerhuse med pool beliggende i Blåvand og omegn ved Vestkysten.

En ferie i et sommerhus med pool er altid et hit – især for børnene. Nogle af vores poolhuse kan rumme helt op til 16 personer og indbyder således til en hyggelig tur med enten vennerne eller hele familien inklusiv børn og bedsteforældre eller fætre og kusiner.

Udover værdien af en ferie med adgang til swimmingpool, har mange af husene også adgang til dejlige udendørsarealer med både gyngestativ og sandkasse - perfekt til ferien med børn. Hvis årstiden indbyder til det, er poolhusene ofte også indrettede med flere hyggelige kroge med terrassearealer.

Vores populære aktivitetshuse har også ofte en indendørs pool til rådighed, hvilket sikrer ikke blot vandsjov, men også adgang til et væld af andre aktiviteter som elektronisk dart, pool, billard, spilkonsoller og meget, meget mere. Se mere om vores aktivitetshuse.

Skal ferien være ekstra lang, kan I med fordel benytte jer af vores 14 dage til 12 dages pris tilbud.

Er der ingen ledige sommerhuse?
Nedenfor vises ledige sommerhuse med ankomst næstkommende lørdag.

Er der ingen huse fri, kan du klikke på knappen "flere sommerhuse" for at komme til søgesiden, hvor du selv kan vælge en anden ankomstdato.


Søg sommerhus med pool i Blåvand her

De perfekte rammer for en vellykket ferie

pool i sommerhus i Blåvand horns rev
Sommerhus 145 Sonder Vasevej 86Pool Fra Stuen
Sommerhus 023 Horns Rev 71Poolhus Aktivitetsrum

Når man tager på ferie i sommerhus, er det ofte for at være sammen på en anden måde, end man har mulighed for i en travl hverdag derhjemme. Et poolhus skaber de perfekte rammer for en vellykket ferie med tid til nærvær og sjove oplevelser. Et sommerhus med pool er typisk et sommerhus med et højt antal kvadratmeter og indretningsmæssigt bliver det store køkken alrum ofte omdrejningspunktet for hyggelige måltider og spilaftener. Mange af sommerhusene har også et aktivitetsrum med bordtennis, billard eller andre aktiviteter, som både voksne og børn kan fornøje sig med. Sidst men ikke mindst er der selvfølgelig pool-arealet, som kan begejstre i mange timer og man kan være helt sikker på at få en god nats søvn ovenpå alt vandpjaskeriet.

Et stort sommerhus med swimmingpool giver mulighed for mange sjove timer i vandets tegn, og når I har brug for et pusterum, er der rum nok til, at I hver især kan finde en krog at lade op i og blive klar til endnu et møde i vandmasserne. Det er også oplagt med en indendørs swimmingpool, hvis solen enten bager ubønhørligt en dag, eller hvis regnen har overtaget udendørsarealerne. Med egen adgang til kvadratmeter efter kvadratmeter af badevand, bliver det meget svært at kede sig!

Poolhuse tæt på strand og by

Sommerhus 297 Horns Rev 67Poolhus Taet Paa Strand
Sommer i Blåvand by ved vestkysten
sommerhus med pool og spa sønder vasevej

Mange af vores sommerhuse med pool er beliggende på charmerende klitgrunde centralt placeret tæt på Blåvand by, men samtidig blot et stenkast fra den lækre badestrand. Således kan I på én og samme tid nyde både bylivet og den smukke vestjyske natur. Med blot få hundrede meter til indkøbsmuligheder er det nemt at skaffe de fornødne varer.

Med et poolhus er det ikke engang sikkert, at I får brug for meget andet end jeres dejlige sommerhus og de umiddelbare udendørsarealer. Et poolhus er nemlig fyldt med underholdning og aktiviteter, der kan sørge for adspredelser for hele familien. I går dog glip af noget, hvis I ikke sørge for at gå en tur langs det smukke hav, besøge hyggelige Blåvand og tage et kig på de mange sjove og hyggelige aktiviteter, der er at finde i området. 

Sommerhus med gratis adgang til badeland og andre fordele

stråtækt poolhus blåvand
Oksbøl badeland
poolhus med gyngestativ og sandkasse

Hos Feriekompagniet i Blåvand får I en masse gode fordele. Hvis det ikke er nok med et sommerhus med pool, har I også mulighed for at leje et sommerhus med gratis adgang til enten Blåvand badeland eller Oksbøl badeland. Tilbuddet gælder udvalgte sommerhuse - se alle sommerhuse med gratis badeland her. I har også god mulighed for at planlægge en fleksibel ferie i Blåvand. Vi har nemlig et bredt udvalg af sommerhuse, hvor I selv kan bestemme ankomst- og afrejsedag. Tilbudet gælder i ydersæsonen. Så behøver I ikke være tvunget til at starte ferien en lørdag, men kan f.eks. i stedet vælge at ankomme midt på ugen. Læs mere om sommerhuse med valgfri ankomst og afrejse. Ønsker I at booke et sommerhus for 2 personer, kan I finde vores 2 personers tilbud her.

Brug for lidt ekstra luksus? Book et poolhus med spa, sauna eller solarie

Sauna
pool
sommerhus med solarie

Skal ferien krydses med lidt ekstra luksus udover en indendørs pool, kan I kigge efter poolhuse med spa, sauna eller solarie. Når det er ekstra tiltrængt med en god ferie væk fra hverdagens stress og jag, hvorfor så ikke sætte ekstra turbo på velværen? Med en tur i spabad kan enhver hurtigt finde tilbage til sit rette element og nyde roen i det dejligt varme, rislende vand. Skal dagen sluttes af med den ultimative afslappelse for kroppen er en sauna den perfekte løsning. På den kolde tid af året, hvor solen sjældent viser sig, kan en tur i solarie også hurtigt bringe lidt varme, kulør og godt humør tilbage i kroppen.

Sommerhus med gratis adgang til wellness

Blåvand Wellness
Parwellness
Kvindewellness

Hvis jeres poolhus er tilmeldt Blåvand Badeland, kan I helt gratis nyde den skønneste velvære. Blåvand Kurbad & Wellness er et moderne, stort og afslappende wellnesscenter, der ligger blot et stenkast fra Vesterhavet. Hvis I ønsker mere end at nyde de mange bassiner, dampbade og saunaer, kan I tilkøbe et væld af behandlinger, der nok skal sørge for at få jeres kroppe ned i laveste gear. 

Tilbuddet gælder mandag til torsdag under jeres ophold (2019: 6/1-12/3 undt. uge 7 og 28/10-8/12) for antal tilmeldte personer over 16 år. Læs mere her.  

Søg poolhus med adgang til wellness og badeland