Poolhuse i Blåvand ved Vesterhavet

Poolhuse i Blåvand

En ferie i et sommerhus med pool er altid et hit – især for børnene. Nogle af vores poolhuse kan rumme helt op til 16 personer og indbyder således til en hyggelig tur med enten vennerne eller hele familien inklusiv børn og bedsteforældre eller fætre og kusiner.

Udover værdien af en ferie med adgang til swimmingpool, har mange af husene også adgang til dejlige udendørsarealer med både gyngestativ og sandkasse - perfekt til ferien med børn. Poolhusene er ofte også indrettede med flere hyggelige kroge med terrassearealer, som kan benyttes, hvis vejret tillader det, til fordybelse og stille stunder sammen med venner og familie. Udendørsarealerne ved sommerhusene kan betegnes som særdeles gode, og hvis grunden er blevet nok udforsket, så kan I med fordel gå en tur i området og opleve Vestkystens storslåede natur.  

Sommerhus med pool og aktivitetsrum

Vores populære aktivitetshuse har også ofte en indendørs pool til rådighed, hvilket sikrer ikke blot vandsjov men også adgang til et væld af andre aktiviteter som elektronisk dart, pool, billard, spilkonsoller og meget, meget mere. Sommerhusene indbyder til samvær og giver tid og rum til at alle kan udfolde sig og nyde ferien med de aktiviteter, de virkelig holder af. Det kan være en umulig opgave at holde ferie på blot en uge, og I kan derfor med fordel benytte jer af vores 14 dage til 12 dages pris. Det giver ferien en ekstra længde men meget lidt ekstra betaling - der er derfor endnu mere tid til at boltre sig på de mange kvadratmeter. 


Nedenfor vises ledige sommerhuse, der er udstyret med pool. 

Er der ingen huse fri, kan du klikke på knappen "flere sommerhuse" for at komme til søgesiden, hvor du selv kan vælge en anden ankomstdato.

Søg sommerhus med pool i Blåvand her

De perfekte rammer for en vellykket ferie

Sommerhus 297 Horns Rev 67Pool
Sommerhus 145 Sonder Vasevej 86Pool Fra Stuen
Sommerhus 023 Horns Rev 71Poolhus Aktivitetsrum

Aktiviteter for hele familien 

Når man tager på ferie i sommerhus, er det ofte for at være sammen på en anden måde, end man har mulighed for i en travl hverdag derhjemme. Et poolhus skaber de perfekte rammer for en vellykket ferie med tid til nærvær og sjove oplevelser. Et sommerhus med pool er typisk et sommerhus med et højt antal kvadratmeter, og indretningsmæssigt bliver det store køkkenalrum ofte omdrejningspunktet for hyggelige måltider og spilaftener. 

Mange af sommerhusene har også et aktivitetsrum med bordtennis, billard eller andre aktiviteter, som både voksne og børn kan fornøje sig med. Sidst men ikke mindst er der selvfølgelig pool-arealet, som kan begejstre i mange timer, og man kan være helt sikker på at få en god nats søvn ovenpå alt vandpjaskeriet. En pool kan redde en regnfuld sommer, hvor der ikke er meget fornøjelse ved at ligge ved stranden, men hvor børnene har set frem til sjove stunder i det våde element. Med egen adgang til kvadratmeter efter kvadratmeter af badevand bliver det meget svært at kede sig!

Plads til den enkelte

Et stort sommerhus med swimmingpool giver mulighed for mange sjove timer i vandets tegn, og når I har brug for et pusterum, er der rum nok til, at I hver især kan finde en krog at lade op i og blive klar til endnu et møde i vandmasserne. De mange små kroge og hyggelige områder i husene indbyder til rolige stunder, hvor både børn og voksne kan finde pusterum, og måske kan der lægges planer for næste dag eller drømmes om dagens begivenheder og sjove lege. 

Uanset hvad I drømmer om for jeres ferie, så byder de store sommerhuse med pool på uanede muligheder for både aktiviteter fulde af fart og energi, og for stunder der er viet til afslapning og plads til at slippe tankerne løs og nyde ferien i fulde drag. 

Sommerhus med pool i Blåvand

Sommerhus 297 Horns Rev 67Poolhus Taet Paa Strand
Blavand By
Sommerhus 145 Sonder Vasevej 86Pool Og Boblebad

Ferie på Blåvands bedste placering

Mange af vores sommerhuse med pool er beliggende på charmerende klitgrunde centralt placeret tæt på en af Danmarks mest pulserende feriebyer, nemlig Blåvand by. Samtidig ligger de fleste sommerhuse blot et stenkast fra den lækre badestrand, der byder på hvidt sand, blå bølger og vilde klitter så langt, øjet rækker. Således kan I på én og samme tid nyde både et spændende byliv og den smukke vestjyske natur, der helt sikkert vil få jer til at ønske, at jeres ferie varede lidt længere. 

Med blot få hundrede meter til indkøbsmuligheder er det nemt at skaffe de fornødne varer til en hyggelig aften i sommerhuset. De store køkkener indbyder til hjemmelavede måltider, og hele familien kan hjælpe til med at tilberede lækre måltider, der er tid til at bruge lidt ekstra energi på. Da indkøbene ligger så tæt på, er det måske endda muligt for de større børn selv at hente is i løbet af dagen. 

Naturen som nabo

Med et poolhus er det ikke engang sikkert, at I får brug for meget andet end jeres dejlige sommerhus og de udendørsarealer, I har lige udenfor hoveddøren. I går dog glip af noget, hvis I ikke sørger for at gå en tur langs det smukke hav, besøge hyggelige Blåvand og tage et kig på de mange sjove og hyggelige aktiviteter, der er at finde i området. Fx kan I besøge Blåvand Zoo, eller hvis I ikke har fået nok vand, så er der mulighed for at besøge badelande i løbet af dagen. 

Naturen omkring Blåvand er idyllisk og vild på samme tid. Der er en helt særlig feriestemning, der emmer af glade børnedrømme og afslappede voksne, og det er umuligt ikke at få Blåvands stemning helt ind under huden. Det er hele kroppen der holder ferie, og naturen bliver en del af hele jeres familien, ligesom I bliver en del af den fantastiske natur. I kan blandt andet tage på ravjagt og mærke glæden ved at finde et stykke af det smukke gyldne levn fra fortiden eller gå på opdagelse i skovbunden på svampejagt som supplement til aftensmaden. 

 

Sommerhus med gratis adgang til badeland og andre fordele

Sommerhus 367 Kollemarken 65Poolhus Terrasser
Oksbøl Badeland
Sommerhus 368 Vestermarken 25Poolhus

Sommerhus med adgang til badeland

Hos Feriekompagniet i Blåvand får I en masse gode fordele. Hvis det ikke er nok med et sommerhus med pool, har I også mulighed for at leje et sommerhus med gratis adgang til Oksbøl badeland. Tilbuddet gælder udvalgte sommerhuse - se alle sommerhuse med gratis badeland her.

Badelandet er en god pendant til poolhusene, da det giver den badeglade familie endnu mere mulighed for at lege i vandet og prøve badelandet af i løbet af dagen og fotsætte legen i sommerhusets poolområde om aftenen. Der er dermed garanteret underholdning i alle døgnets vågne timer, og I får med garanti trætte og glade børn om aftenen, der sover længe om morgenen. 

Gode tilbud på gode ferier

I har også god mulighed for at planlægge en fleksibel ferie i Blåvand. Vi har nemlig et bredt udvalg af sommerhuse, hvor I selv kan bestemme ankomst- og afrejsedag. Det betyder, at I ikke behøver at være tvunget til at starte ferien en lørdag, men kan f.eks. i stedet vælge at ankomme midt på ugen. Tilbudet gælder i ydersæsonen, og I kan læse mere om sommerhuse med valgfri ankomst og afrejse lige her.

Hvis I spontant får nogle feriedage, eller hvis vejret i Danmark overrasker positivt og indbyder til strand og sommerhus, så er det muligt at finde nogle fordelagtige priser på sommerhuse i vores Last Minute kategori. I denne kategori dukker de fleste former for sommerhuse på et tidspunkt op, så vær klar til tilbudsjagt og bliv en af de heldige, der kan nyde en ferie i luksusomgivelser til priser, der næsten ikke er til at tro på. 

 

Vi har masser af gode tilbud - se dem alle her og find en pris og et hus der passer præcist til jeres ønsker, behov og drømme. 

Brug for lidt ekstra luksus? Book et poolhus med spa eller sauna

Sommerhus 292 Peter Malersvej 48Sauna
7C56accc 20Cb 4A36 Aa17 6784002Bda9d635697230412900000
Sommerhus 368 Vestermarken 25Poolhus Solarie

Ekstra luksus på ferien

Skal ferien krydses med lidt ekstra luksus udover en indendørs pool, kan I kigge efter poolhuse med spa, sauna eller solarie. Når det er ekstra tiltrængt med en god ferie væk fra hverdagens stress og jag hvorfor så ikke sætte ekstra turbo på velværen?

Med en tur i spabad kan enhver hurtigt finde tilbage til sit rette element og nyde roen i det dejligt varme, rislende vand. Skal dagen sluttes af med den ultimative afslappelse for kroppen, er en sauna den perfekte løsning. Sauaen kan også bruges i forbindelse med en vinterbadetur i Vesterhavet, som er den sikre opfrisker for kroppen, når den ellers er grå og vintertræt. Lidt ekstra luksus på din ferie kan altså hurtigt bringe varme og godt humør tilbage i kroppen i en ellers grå og trist vinterperiode.

Luksussommerhuse i Blåvand

Vi har en lang række sommerhuse, der tilbyder luksus, der vil gøre selv den mest kræsne feriegæst glad. Alle fortjener lidt luksus på ferien, og vi gør derfor meget ud af at stille flotte og luksuriøse feriehuse til rådighed for vores gæster. Da luksus og velvære er subjektivt, og kan betyde forskelligt for den enkelte person, kan I se vores store udbud af sommerhuse, der alle tilbyder noget særligt i sig selv. 

Hvis I ønsker at tage afsted to personer, så har vi nogle knivskarpe priser på 2 personers ophold, der sætter nærværet og tosomheden i højsædet.  

Sommerhus med wellnessophold

Blaavand Wellness
Parwellness
Kvindewellness

Wellnessophold i Jylland

En ferie i et af vores pollhuse kan føles som et wellnessophold i sig selv - og indeholde ligeså meget velvære. Naturomgivelserne, Vesterhavet og de mange fede faciliteter som vores poolhuse byder på, er med til at understrege den luksus, der kommer til at præge dit ophold. 

Det er dog samtidig muligt at besøge et faktisk wellnesscenter, hvis lysten skulle komme over jer. Blåvand Kurbad og wellnesscenter ligger blot et stenkast fra Blåvand By, og tilbyder wellness i topklasse.

Læs meget mere om wellnessophold lige her. 

 

Søg poolhus med adgang til wellness og badeland

False - HouseDetailsPage - Frontpage