Aktivitetshuse i Blåvand

 

 

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Sommerhuse med aktivitetsrum, pool og/eller udendørs jacuzzi

Hvis I sætter pris på at holde aktiv sommerhusferie med masser af oplevelser og sjove aktiviteter, så kan vi klart anbefale jer at leje et af vores populære aktivitetshuse.

Feriekompagniet tilbyder mange sommerhuse, der er mærket som aktivitetshuse. Et aktivitetshus garanterer underholdning for både voksne og børn og er det perfekte valg til en aktiv ferie på alle tider af året - uanset vejr og vind! Et aktivitetshus indeholder som minimum 1-3 af de populære aktiviteter som billard, bordfodbold, bordtennis, airhockey og elektrisk dart. Aktiviteter der alle giver gode muligheder for at dyste internt i familien eller mod andre familier.

Herudover har mange af husene egen indendørs pool, spa eller sauna, så både vandhunde og wellness-nydere kan få opfyldt sine ønsker for ferien. Skal der skrues ekstra op for intensiteten, kan I også vælge et sommerhus med fitnessrum.

Book sommerhus
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Sommerhuse med aktivitetsrum

En ferie i sommerhus er ikke længere symptomatisk med en ferie om sommeren. Flere og flere holder ferie i Danmark hele året rundt, og søger mod de hyggelige og fredelige sommerhusområder - især langs vestkysten - og Blåvand er ingen undtagelse. Derfor leder mange også efter en ferie, hvor der er mere fokus på indeaktiviteter og oplevelser, der ikke er afhængige af vejr og vind. Det kan vi hjælpe med igennem et af vores mange sommerhuse med aktivitetsrum, der indeholder sjov og underholdning for hele familien.

Flere af husene er udstyret med pool, og derfor kan 'badeferie' stadig godt være målet bare med en anden hovedperson end Vesterhavet. I slipper for at gå udenfor for at nå vandet, og de voksne kan holde øje med deres børn, mens de har det sjovt og bliver sunde på én og samme tid. Selvom Vesterhavet ikke skal bruges til badning, så kan det stadig være et dejligt afbræk fra indeaktiviteterne at gå en lang tur ved den vindblæste kyst og få røde kinder og vind i håret. Derfor er et sommerhus med aktivitetsrum ved Vesterhavet den bedste kombination af indehygge, gode aktiviteter og lange ture ved vandet.


Sommerhus med udendørs jacuzzi

I et sommerhus med udendørs jacuzzi er det intet problem når vinteren eller efteråret raser over landet. Så kan det ligefrem være en fornøjelse at træde udenfor i naturen i badetøj og hoppe i en udendørs jacuzzi, der damper i den kolde luft. Du kan invitere din kæreste eller ægtefælle til en romantisk aften under de klare lysende stjerner og med et glas vin i hånden, eller hele familien kan opleve, hvor dejligt det er at sidde i den kolde luft med ansigtet, mens kroppen er omfavnet af varmt vand.

En udendørs jacuzzi kan selvfølgelig også benyttes om sommeren, hvis vejret ikke viser sig fra sin bedste side, eller I bare har brug for en stille stund i sommerhusets private sfære. Stranden kan være godt besøgt i højsæsonerne, så et aktivitetshus med både pool, sauna og jacuzzi kan være et dejligt afbræk, hvis I får for meget af alle de mennesker, der opholder sig på strandene omkring Blåvand. Det er klart en af de store fordele, der er ved vores aktivitetshuse.

Aktivitetshuse ved Vesterhavet

Sommerhuse med pool

En ferie i sommerhus med pool har ekstra fokus på en oplevelse med en lækker pool og i nogle af husene også en varmende spa. En pool giver mulighed for, at alle vandhunde kan plaske rundt dagen lang, og motionisten kan hoppe i om morgenen og få dagens motion overstået. Et feriehus med pool gør dig uafhængig af vejret, da der altid er dejligt opvarmet vand i poolen, og I derfor altid har adgang til en behagelig svømmetur i ly for regn og vind. 

Alle huse
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.