✓ Familieforetagende
✓ Lokal forankring
✓ Høj kvalitet og service

Velkommen hos Feriekompagniet

Feriekompagniet er et 100% lokalt feriehusbureau ejet af familien Slaikjær. I 1976 grundlagde Mona og Thorkild Slaikjær det, vi i dag kender som Hvidbjerg Strand Feriepark. I forbindelse med et generationsskifte i 1999 ønskede søskendeparret Steen og Lene Slaikjær at udvide forretningen med sommerhusudlejning. Hermed blev Feriekompagniet etableret.

Feriekompagniet har således dybe rødder i den vestjyske sandjord. Udviklingen af Blåvand er hjerteblod, og det har i alle årene været en gennemgående drivkraft at løfte og investere i området. Vi er stolte af at være lokale, og kendskabet og kærligheden til Blåvand og omegn præger hele forretningen, og den måde vi arbejder på.

Som gæst vil du derfor møde glade og engagerede medarbejdere, som ofte har været i bureauet igennem rigtig mange år. Vi er mere end 20 ansatte med vidt forskellige funktioner, men vi sætter en ære i at kende til hinandens opgaver og kunne hjælpe hinanden på kryds og tværs – til glæde og gavn for vores kunder!

 

Værdier

Vores helt grundlæggende værdier er kvalitet, service og udvikling. Vi går ikke på kompromis med vores produkt – og vi vil gerne være de bedste! Høj service og stor fleksibilitet er kodeordene. Hos os er alle gæster unikke, og selv om vi selvfølgelig har forskellige procedurer i huset, så imødekommer vi vores gæster ud fra deres individuelle ønsker og behov.

Samtidig gør vi en dyd ud af hele tiden at udvikle vores forretning. Digitalisering har fyldt en hel del de sidste år. Vi har udviklet vores bookingsystem og indført digitale dørlåse og elektronisk strøm- og vandaflæsning. Digitale arbejdsgange har forskellige sideeffekter – vi sparer tid, papir og kørte kilometer, og i forlængelse heraf har det været helt naturligt for os også at snakke om bæredygtighed.

For os handler bæredygtighed om at tage ansvar. Vi skal opføre os ordentligt overfor jordkloden og overfor hinanden. Det kan man gøre på mange måder, og samtidig er det en on-going proces, som aldrig stopper. Hos Feriekompagniet har vi sat bæredygtighed på dagsordenen på den måde, at vi ikke kun forholder os til, hvordan vi kan gøre tingene smartere, men også hvordan, vi kan gøre tingene mere bæredygtigt, uden at det går ud over vores høje service og kvalitet.

Samarbejde og lokalt engagement

Som familieejet bureau med en lang historie i Blåvand er vi naturligvis involveret i udviklingen af byen og hele området. Derfor er vi selvfølgelig meget engageret i samarbejdet med Blåvand-Ho Erhverv og alle de øvrige erhvervsdrivende i Blåvand og Ho. Det betyder, at vi altid bidrager og deltager i diverse events og  arrangementer, som for eksempel Gravel Challenge. 

Der ud over er vi medlem af Pro Varde, Feriehusudlejningsforeningens brancheforening, Visit Danmark og Visit Vesterhavet samt Dansk Kyst -og Naturturisme.

Vi er også en del af Nordsee Holidays

Nordsee Holidays er et samarbejde mellem lokaleejede og lokalforankrede bureauer i Danmark. Vi har en fælles bookingportal og deler erfaringer og viden til gavn for vores udvikling og vores gæster. Da vi kommer fra hele vestkysten og alle er lokalt forankrede, er vi naturligvis vidt forskellige. Alligevel er der noget, der forbinder os. Vi er alle bureauer, hvor lokalkendskab, lokal forankring og høj service er topprioritet. Besøg Nordsee Holidays her

 

Vi ønsker jer en rigtig dejlig ferie her i Blåvand

Finn

Direktør

Anders

Teknisk Chef

Elisabeth

Chef for Frontdesk og Service

Signe

Bogholder

Mette

Front Desk

Birgit

Front Desk

Lone

Front Desk

Tina

Front Desk

Jette

Front Desk

Kathrin

Front Desk

Wahab

Front Desk

Brian

Service

Danni

Service

Lars

Service

Kevin

Service

Michael

Service

Morten

Service

Jacob

Service

Jens

Ejerrådgiver

Elsabeth

Ejerrådgiver

Betina

Back-office

Søren Emil

Back-office

Tine

Back-office

Gitte S

Back-office

Linda

Nordsee Holidays

Vi er til rådighed hele ugen

Kig gerne forbi eller skriv eller ring til os, hvis I har spørgsmål.

Åbningstider
Mandag - Torsdag: 9.30-16.00
Fredag: 9.00-16.00
Lørdag: 9.00-17.00
Søndag: 9.30-13.00

Kontakt
Feriekompagniet Blåvand
Horns Bjerge 4
DK-6857 Blåvand
Tlf: 0045 75 27 50 70
E-mail: info@feriekompagniet.dk

 

Røde Kors Erhvervsklub

Feriekompagniet bidrager til Røde Kors' arbejde. Vi er med til at sikre, at Røde Kors er tilstede i verdens brændpunkter.