Spisesteder i Blåvand

Uden mad og drikke, dur turisten ikke

Hvis du er på udkig efter noget, der kan sætte smag på din næste ferie, så tag et kig på nogle af de bedste restauranter, der ligger i og omkring Blåvand. Det er både muligt at få en dejlig oplevelse på en skøn restaurant - og tage lækker take away med hjem til sofahygge og pizzakram!

Læs mere om spisestederne i Blåvand

Høfde 4

Ho Kro

Café Pia

Acqua Blu Pizzeria

Hr. Skov

Blåvand Fiskerestaurant

Restaurant Hvidbjerg Strand

 

Lækker pizza i Blåvand eller frisk fisk?

Du behøver ikke at være på jagt efter den helt store gastronomiske oplevelse for at få tilfredsstillet smagsløgene. Det kan være, at du har brugt dagen på at shoppe i de dejlige butikker, der ligger og frister, og nu har brug for et dejligt måltid mad, som du ikke selv behøver at tilberede. Her har vi et par pizzeriaer, der bestemt er et besøg værd. Måske du er på jagt efter frisk, lækker fisk? En ægte krooplevelse? Måske du længes efter at spise et dejligt måltid på en tjekket vinbar, eller gå på jagt efter delikatesser – og smage på dem undervejs?

Bemærk venligst at ikke alle spisesteder har åbent året rundt, men kun i højsæsonerne.

Gourmetophold ved Vesterhavet

Hvis du er på jagt efter et gourmetophold, er det også en mulighed. Vi har nemlig det lækre spisested Høfde4, der ligger i første klitrække ud til Vesterhavet. Her er atmosfæren venlig og afslappet, mens kvaliteten er helt i top.

Take away ved Blåvand

Der er masser af muligheder for take away i Blåvand. Det kan være nyttigt, hvis du gerne vil spise hjemme, men ikke orker at lave maden selv. Eller hvis du skal på tur og gerne vil have en nem madpakkeløsning til din udflugt. Take away kan du få fra mange af spisestederne.

Høfde 4

16186 42
16187 04
16187 05

Når du besøger Restaurant Høfde 4 (Hvidbjerg Strandvej) kommer Vesterhavet helt tæt på. Restauranten igger i første klitrække, og du kan næsten røre ved det hvide sand fra restaurantens terrasse.

Høfde4 er et brasserie i strandlivets afslappede ånd. Her er en hyggelig og venlig atmosfære, der emmer af ferie og frihed. Men hos Restaurant Høfde 4 kan du stadig forvente høj gastronomisk kvalitet, og den nyopførte, stråtækte restaurant sætter den perfekte ramme for hyggeligt samvær.

Inspirationen er hentet fra det nordiske og det franske køkken, råvarerne er lokale og efter sæson, og kvaliteten er helt i top.

Tlf: +45 75 27 90 89 – se hjemmesiden her

Ho Kro

Ho Kro3
Ho Kro 2
Ho Kro4

Hvis du planlægger at køre en tur til eller igennem den hyggelige landsby Ho, kan du ikke undgå at lægge mærke til Ho Kro. Ho kro liger lige overfor kirken og tager imod dig med en åben og venlig atmosfære – og selvfølgelig rigtig god mad.

Ho Kro lever efter deres eget slogan: ’gourmet på Vestjysk’, hvilket lægger op til mad af god kvalitet serveret med venlig og hyggelig betjening. Denne restaurant i omegnen af Blåvand, nemlig i byen Ho, må du ikke gå glip af, hvis du holder ferie i området.

Klassiske danske frokostretter som frokostplatter og sild med snaps samt et udvalg af forskellige retter til aftenmenuen.

Tlf: +45 75 27 90 44 - se hjemmesiden her

Cafe Pia

Cafe Pia
Pia5
Pia4

Midt i byen ligger Cafe Pia, der helt klart er et besøg værd. Udvalget er stort, og maden er god i forhold til prisen. Cafeen ligger helt ud til gaden, og om sommeren når det er vejr til at sidde ude, kan man følge med i turisternes færden op og ned ad hovedgaden, Blåvandvej.

Café Pia er en klassisk café, hvor du kan få sandwich, toast, nachos, baguette, stjerneskud og tortillas til både frokost og aften.

Tlf: +45 75 27 94 33

Acqua Blu Pizzeria

ABP6
ABP
ABP3

Italiensk pizza- og pastasted drevet af to sicilianske brødre. Serverer også salat, suppe, fisk og kødretter med fx lam eller oksekød.

Hvis du leder efter en ægte italiensk spiseoplevelse i Blåvand, så skal du tage et smut forbi Acqua Blu Pizzeria. Alle retter bliver tilberedt fra bunden med fokus på kvalitet og smag.

Tlf: +45 75 27 98 98 - se hjemmesiden her

Hr. Skov

Hr Skov3
Hr Skov6
Hr. Skov 2019

Hr. Skov tilbyder både lette anretninger og solide frokostmåltider, alt sammen lavet med kvalitetsprodukter på ægte gourmetmaner. Indtagelsen af den lækre mad foregår på Deli Cafeen.

Hr. Skov har også en stor gourmetbutik med vin og oste fra ind- og udland samt lokalt- og egenproducerede delikatesser. Du kan derfor dykke ned i et hav af inspirerende delikatesser og lade dig friste af diverse kryddersnapse, spændende chokolader, lækre tapas delikatesser og meget, meget mere.

Tlf: +45 75 27 85 00 - se hjemmesiden her

Blåvand Fiskerestaurant

Fiskerestaurant
Blaavand Fiskeresuaurant
BFR3

Her kan du få frisk fisk på alle tænkelige måder; fiskebuffet, fiskespecialiteter, dampet og hjemmerøget fisk og dagens suppe. Har både sildebord, fiskebuffet og a la carte menu.

Det ville være en skam ikke at nyde et måltid bestående af havets friske, fristelser, når du alligevel befinder dig et stenkast fra Vesterhavet. Blåvand Fiskerestaurant har alt, hvad et salt, fiskehjerte kan drømme om – vores fiskebuffet byder på intet mindre end 40 forskellige fiskeretter, og hvis du slet ikke kan få nok, kan du også få friske fisk med hjem fra vores fiskebutik.

Hvis I har nogen i selskabet, der ikke er til fisk, byder vi også på blandt andet gode bøffer og forskellige børnemenuer.

Tlf: +45 75 27 85 10 - se hjemmesiden her

Restaurant Hvidbjerg Strand

Restaurant
Restaurant Hvidbjerg Strand
Fodspor I Sand

I forbindelse med Hvidbjerg Strand Feriepark ligger restauranten der byder på veltilberedt mad med sans og sjæl, baseret på gode, friske råvarer og skabt med professionel stolthed. Et godt bud på et rigtig lækkert spisested i Blåvand.

Restauranten byder både på lækre frokostretter som rødspættefileter, bagel m. Fanø laks, stjerneskud, burgere og nachos til lækre aftenretter og smækre desseter.

Tlf: +45 75 27 90 97 - se hjemmesiden her

False - HouseDetailsPage - Frontpage