Spisesteder i Blåvand

Uden mad og drikke, dur turisten ikke

Blåvand har flere spisesteder, hvor det er muligt at hvile benene på shoppingturen eller nyde en dejlig aften med spisning ude. Bemærk venligst at ikke alle spisesteder har åbent året rundt, men kun i højsæsonerne.

Midt i byen ligger Cafe Pia, som vi klart kan anbefale vor gæster at besøge. Udvalget er stort, og maden er rigtig god i forhold til prisen. Cafeen ligger helt ud til gaden, og om sommeren når det er vejr til at sidde ude, kan man følge med i turisternes færden op og ned af hovedgaden, Blåvandvej.

Skal I ud af spise en aften er Chhat helt sikkert et besøg værd. Der er en helt speciel stemning i de flotte lokaler. Maden er uovertruffen, og man går helt sikkert hjem, en stor oplevelse rigere.

Acqua Blu Pizzeria

Italiensk pizza- og pastasted drevet af to sicilianske brødre. Serverer også salat, suppe, fisk og kødretter med fx lam eller oksekød.
Tlf: +45 75 27 98 98 Se hjemmesiden her

Blåvand Fiskerestaurant

Her kan du få frisk fisk på alle tænkelige måder; fiskebuffet, fiskespecialiteter, dampet og hjemmerøget fisk og dagens suppe. Har både sildebord, fiskebuffet og a la carte menu.
Tlf: +45 75 27 85 10 Se hjemmesiden her

Blåvand Kro

Blåvand Kro er en restaurant med live cooking, lækre buffeter og a la carte.
Her kan man, på udvalgte dage om sommeren, akkompagneret af live musik, nyde mad af høj kvalitet i de nyindrettede lokaler, hvor havet, klitterne og ikke mindst Blåvand er i centrum.
Tlf: +45 27 80 19 19 Se hjemmesiden her

Cafe Pia

Klassisk café, hvor du kan få sandwich, toast, nachos, baguette, stjerneskud og tortillas til både frokost og aften.
Tlf: +45 75 27 94 33 Se hjemmesiden her

Chhat Food & Wine Bar

Hos Chhat Food & Wine Bar i Blåvand kan I spise et suverænt måltid til en overkommelig pris. Maden tilberedes udelukkende af danske kvalitetsråvarer, og selv interiør og porcelæn i restauranten er i vid udstrækning dansk produceret. Chhat serverer alt fra skinketærte og dampede muslinger til saftige bøffer og børnemenuer, og børnefamilier er hjertelig velkomne. En hovedret koster 150-200 DKK og et glas vin fra 50 DKK.
Tlf: +45 21 33 53 33 Se hjemmesiden her

Ho Kro

Klassisk danske frokostretter som frokostplatter og sild med snaps samt et udvalg af forskellige retter til aftenmenuen.
Tlf: +45 75 27 90 44 Se hjemmesiden her

Hr. Skov

Hr. Skov tilbyder både lette anretninger og solide aftensmåltider, alt sammen lavet med kvalitetsprodukter på ægte gourmetmaner. Midt på dagen har Deli Cafeen åben, mens der til aften er mulighed for at spise i restauranten. Stedet har også en stor gourmetbutik med vin og oste fra ind- og udland samt lokalt- og egenproducerede delikatesser.
Tlf: +45 75 27 85 00 Se hjemmesiden her

Høfde 4

Når du besøger Restaurant Høfde 4 (Hvidbjerg Strandvej) kommer Vesterhavet helt tæt på. Vi ligger i første klitrække, og du kan næsten røre ved det hvide sand fra restaurantens terrasse.

Vi har skabt et brasserie i strandlivets afslappede ånd. Her er en hyggelig og venlig atmosfære, der emmer af ferie og frihed. Men hos Restaurant Høfde 4 kan du stadig forvente høj gastronomisk kvalitet, og den nyopførte, stråtækte restaurant sætter den perfekte ramme for hyggeligt samvær.
Tlf: +45 75 27 90 89

Restaurant Hvidbjerg Strand

I forbindelse med Hvidbjerg Strand Feriepark ligger restauranten der byder på veltilberedt mad med sans og sjæl, baseret på gode, friske råvarer og skabt med professionel stolthed.
Tlf: +45 75 27 90 97 Se hjemmesiden her