Uden mad og drikke, dur ferien ikke

Hvis du er på udkig efter noget, der kan sætte smag på din næste ferie, så tag et kig på nogle af de bedste restauranter, der ligger i og omkring Blåvand. Det er både muligt at få en kulinarisk oplevelse på en skøn restaurant - og tage lækker take away med hjem til sofahygge og pizzakram!

Lækker pizza i Blåvand eller frisk fisk?

Du behøver ikke gå efter den helt store gastronomiske oplevelse for at få tilfredsstillet smagsløgene. Det kan være, at du har brugt dagen på at shoppe i de dejlige butikker, der ligger og frister, og nu har brug for et dejligt måltid mad, som du ikke selv behøver at tilberede. Vi har masser af spisesteder, der er et besøg værd, uanset hvad du er på udkig efter. Er du til pizza, har vi hele to pizzeriaer. Måske du er på jagt efter frisk, lækker fisk? En ægte krooplevelse? Måske har du mere lyst til tapaz på en tjekket vinbar, eller på jagt efter delikatesser, som du kan smage undervejs? Vi har det hele i Blåvand.

Nogle spisesteder har ikke åbent året rundt, men kun i højsæsonerne.

Gourmetophold ved Vesterhavet

Hvis du er på jagt efter et gourmetophold, er det også en mulighed. I første klitrække nede ved Hvidbjerg Strand lige ud til Vesterhavet ligger det eksklusive spisested Høfde4. Her er atmosfæren venlig og afslappet og kvaliteten helt i top.

Take away ved Blåvand

Der er masser af muligheder for take away i Blåvand. Det kan være nyttigt, hvis du gerne vil spise hjemme, men ikke orker at lave maden selv. Eller hvis du skal på tur og gerne vil have en nem madpakkeløsning til din udflugt. Take away kan du få fra mange af spisestederne.

Høfde4

Når du besøger Restaurant Høfde4 på Hvidbjerg Strandvej kommer Vesterhavet helt tæt på. Restauranten ligger i første klitrække, og du kan næsten røre ved det hvide sand fra restaurantens terrasse.

Høfde4 er et brasserie i strandlivets afslappede ånd. Her er en hyggelig og venlig atmosfære, der emmer af ferie og frihed. Men hos Restaurant Høfde4 kan du stadig forvente høj gastronomisk kvalitet, og den stråtækte restaurant sætter den perfekte ramme for hyggeligt samvær.

Inspirationen er hentet fra det nordiske og det franske køkken, råvarerne er lokale og efter sæson, og kvaliteten er helt i top.

Tlf: +45 75 27 90 89 – Besøg Høfde4 her

Ho Kro

Hvis du planlægger at køre en tur til eller igennem den hyggelige landsby Ho, kan du ikke undgå at lægge mærke til Ho Kro. Ho kro ligger lige over for kirken og tager imod dig med en åben og venlig atmosfære – og selvfølgelig rigtig god mad.

Ho Kro lever op til deres eget slogan: ’gourmet på Vestjysk’, hvilket lægger op til mad af god kvalitet serveret med venlig og hyggelig betjening. Denne restaurant i omegnen af Blåvand, nemlig i byen Ho, må du ikke gå glip af, hvis du holder af mad tilberedt med kærlighed og omtanke.

Klassiske danske frokostretter som frokostplatter og sild med snaps samt et udvalg af forskellige retter til aftenmenuen.

Tlf: +45 75 27 90 44 - Besøg Ho Kro her

Hr. Skov

Hr. Skov er en stor gourmetbutik med vin og oste fra ind- og udland samt lokalt- og egenproducerede delikatesser, som også tilbyder både lette anretninger og solide frokostmåltider. Den lækre mad, som alt sammen er lavet med kvalitetsprodukter på ægte gourmetmaner kan indtages på Deli Cafeen.

Hos Hr. Skov kan du dykke ned i et hav af inspirerende delikatesser og lade dig friste af diverse kryddersnapse, spændende chokolader, lækre tapas delikatesser og meget, meget mere.

Tlf: +45 75 27 85 00 - Besøg Hr. Skov her

Restaurant Hvidbjerg Strand

I forbindelse med Hvidbjerg Strand Feriepark ligger restauranten der byder på veltilberedt mad med sans og sjæl, baseret på gode, friske råvarer og skabt med professionel stolthed. Et godt bud på et rigtig lækkert spisested i Blåvand.

Restauranten byder både på lækre frokostretter som rødspættefileter, bagel m. Fanø laks, stjerneskud, burgere og nachos til lækre aftenretter og smækre desserter.

Tlf: +45 75 27 90 97 - Besøg Restaurant Hvidbjerg Strand her

Wine & Delights

Blåvands nye perle er på alle måde en 3-i-1'er: her finder du både kaffe, vin og tapas, og så er det svært at have noget at være utilfreds med. 

Omdrejningspunktet er dog et omfattende og imponerende vinkort, og alle vine er prøvet af og godkendt af ejerne, så kvaliteten er sikret. Fokus er på god stemning, god service og selvfølgelig god vin, så hvis det er noget for dig, så skal du helt sikkert overveje et besøg hos Wine & Delights. 

Tlf: +45 53 55 28 48 - Besøg Wine & Delights her

Acqua Blu Pizzeria

Italiensk pizza- og pastasted drevet af to sicilianske brødre. Serverer også salat, suppe, fisk og kødretter med fx lam eller oksekød.

Hvis du leder efter en ægte italiensk spiseoplevelse i Blåvand, så skal du tage et smut forbi Acqua Blu Pizzeria. Alle retter bliver tilberedt fra bunden med fokus på kvalitet og smag.

Tlf: +45 75 27 98 98 - Besøg Acqua Blu her

Blåvand Fiskerestaurant

Her kan du få frisk fisk på alle tænkelige måder; fiskebuffet, fiskespecialiteter, dampet og hjemmerøget fisk og dagens suppe. Har både sildebord, fiskebuffet og a la carte menu.

Det ville være en skam ikke at nyde et måltid bestående af havets friske, fristelser, når du alligevel befinder dig et stenkast fra Vesterhavet. Blåvand Fiskerestaurant har alt, hvad et salt, fiskehjerte kan drømme om – Blåvands Fiskerestaurants fiskebuffet byder på intet mindre end 40 forskellige fiskeretter, og hvis du slet ikke kan få nok, kan du også få friske fisk med hjem fra butikken.

Hvis I har nogen i selskabet, der ikke er til fisk, byder vi også på blandt andet gode bøffer og forskellige børnemenuer.

Tlf: +45 75 27 85 10 - Besøg Blåvand Fiskerestaurant her

The Eatery

Om du leder efter en lækker morgenmadstallerken, en let frokost, en is eller måske en dejlig omgang aftensmad, så kan The Eatery hjælpe dig. Konceptet er, at det skal være enkelt og godt - og har man egentlig brug for meget mere end det?

Psst... Vi har hørt, at deres burgere er mega gode!

Tlf: +45 75 27 94 33 - Besøg The Eatery her

Book et feriehus her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.