Covid-19

Covid-19 information 
Du kan trygt leje et sommerhus hos os. 
Vi har indført ekstra forholdsregler ift. rengøring og ekstra afspritning i sommerhusene. 
Du er ligeledes dækket ind under de normale vilkår for afbestilling. Læs mere her.

Gode tilbud på sommerhuse ved Blåvand

Der er intet så dejligt som en ferie i feriehus ved Danmarks dejligste kyst, Vestkysten. Der er oplevelser og gode stunder for alle i familien, og hos os kan I leje feriehuse året rundt med fordelagtige rabatter.

Vi har tilbud, der passer til den enkelte, og uanset om I ønsker at rejse i påskeferien, sommerferien, efterårsferien eller til jul og nytår, så kan I finde gode tilbud, der matcher jeres ønsker og krav. Vores tilbud bliver løbende opdateret, så det gælder om at være hurtige på tasterne, så I kan få lige præcis det hus, I har haft øje på. Find alle vores tilbud på denne side og gør jer klar til en ferie fuld af oplevelser, som I vil huske længe.

Find sommerhuset til 2021 her


Last Minute tilbud

Er du en af de modige og spontane, der tør vente til sidste minut med at bestille din ferie? Så er du kommert til det helt rigtige sted. På denne side finder du virkelige gode rabatter på feriehuse, der belønner den modige og spontane. Der kan dog være flere grunde til at booke et feriehus i last minute - en anden udlejer har brændt jer af, I har pludselig fået nogle uventede feriedage på hænde eller I har simpelthen ventet på det helt rigtige feriehus. Uanset hvad grunden er, så kan I under vores Last Minute tilbud finde feriehuse, der står klar til jer inden for den nærmeste fremtid, og til priser der næsten ikke er til at tro på. Skynd jer at se nærmere på vores Last Minute feriehuse, så I kan få jeres drømmeferie selv med meget kort varsel.  

2 personers rabat

Vil du overraske en, du holder af med en skøn ferie i et af de dejligste feriehusområder? Så er 2 personers rabat som skræddersyet til dig. 2 personers rabat sender dig og én anden afsted på en ferie i et af vores feriehuse ved Blåvand, og til en pris der ikke er til at sige nej til. Der er nemlig 20% rabat at hente på at opholde sig to personer i feriehuset i udvalgte perioder og i udvalgte feriehuse. Det lægger op til en ferie fuld af tid til afslapning og tid til at fordybe sig i hinanden, hvilket kan være svært at nå i en stresset hverdag. Se mere om hvilke perioder der er tale om her og hold et vågent øje med feriehusene, da der løbende kommer nye huse ind i kategorien.  

Book 14 dage til 12 dages pris

2 dages gratis ferie - det lyder næsten for godt til at være sandt. Det er det dog ikke, og du kan spare 15% på at leje et feriehus ved Feriekompagniet i 14 dage. Rabatten giver jer 14 dage i sommerhus, men I betaler kun for de 12 af dagene. Flere dage i feriehus for mindre penge lægger op til flere oplevelser og større is, for de penge der bliver sparet. Ligesom de andre af vores tilbud så bliver denne kategori også løbende opdateret, så hvis I gerne vil på ferie i lidt længere tid end en uge, men gerne vil spare på prisen, så er det her, I skal holde jer til. Se alle betingelser, feriehuse og priser lige her. 

Last Minute tilbud

Sommerferie

Skolerne er lukkede, og sommeren er endelig kommet til Danmark. Aftenerne bliver længere, og varmen lægger sig som et lunt tæppe over hele landet. Så er det tid til ferie. Når sommeren viser sig fra den gode side, så er det ikke nødvendigt at rejse sydpå - i Blåvand får I strand, vand, sol, sommer og feriehuse i bedste kvalitet. Der er altså ingen grund til at rejse langt væk, når I kan nøjes med at booke en ferie her på vores hjemmeside og opleve sommer, som var I rejst til sydens sol. Ydermere så er der rabatter at finde på en lang række feriehuse, så lad tilbudsjagten begynde og glæd jer til sommerferie i et af Danmarks bedste ferieområder - Blåvand om omegn. 

Påskeferie

En anden populær ferie at tage i feriehus i er Påsken. Kalenderen skriver forår, påskeliljerne lyser den triste natur op og påskelammene springer lystigt rundt på enhver bondegård. Humøret blomstrer om kap med blomsterne, og varmen giver mulighed for at besøge stranden uden huer og vanter, og lige præcis derfor vælger mange at drage mod kysten i påskeferien. I kan blive de heldige, der booker et feriehus i Påsken, og får mulighed for at tage hul på strandsæsonen og nyde en rolig og afslappende Påske i de lækreste omgivelser. Børnene kan smovse påskeæg i lange baner, og de voksne kan nyde de første solskinstimer på terrassen til en skarp pris, der giver råderum til at undersøge de mange sjove aktiviteter og attraktioner, der er i området. 

Juleferie

Når julen banker på døren, og det er tid til indehygge og hyggelige kreative projekter rundt om spisebordet, så er det samtidig også tid til at hive stikket ud og slippe væk fra stress og jag. Glem juleindkøb og proppede butikker i en uges tid og nyd roen og kvalitetstiden sammen med familien, kæresten, dine venner eller nogle helt andre. Et ophold i sommerhus tager dig væk fra hverdagen og ind i et hyggeligt univers, hvor der som regel kun er jer selv og naturen, som I skal fokusere på og fordybe jer i. Vesterhavet er meget omskifteligt, og især i vintermånederne er det en oplevelse at se det vilde vejr forandre hele kysten, og opleve Vesterhavets bølger sætte deres præg på landskabet. Det er også i vinteren, at det er bedst at finde rav langs Vestkysten, så pak det varme tøj og nyd en frisk dag ved havet inden turen igen går hjem til det hyggelige, varme feriehus. 

Efterårsferie

Efterårsferie er tid til hjemmebagte boller og varm kakao i sofaen under dynen. Men det er også tid til at komme ud og nyde den danske natur, inden bladene dækker hele landskabet, og kulden trænger sig på. Tæt på Blåvand finder I Filsø, hvor det blandt andet er godt at spotte fugle, såsom havørnen. Rundt om søen er der også etableret gode vandre- og cykelruter, der tager jer rundt i naturen omkring den store sø, og giver jeg mulighed for at opleve naturområdet på tætteste hold. Blåvand by byder også på både gode shoppe- og spisemuligheder, og uanset om I ønsker at tilberede et lækker måltid hjemme i feriehuset eller forkæle jer selv med et restaurantbesøg, så kan I altid finde lækre råvarer i både butikker og på restaurationerne. Der er lagt op til en skøn efterårsferie i både naturen og byen, og vi glæder os til at byde jer velkomne. 

Blåvand by

Blavand
Blåvand Lys
False - HouseDetailsPage - Frontpage