Gode tilbud på sommerhuse ved Blåvand

Få rabat på sommerhus ved Vesterhavet

Der er intet så dejligt som en ferie i feriehus ved Danmarks dejligste kyst, Vestkysten.

Der er oplevelser og gode stunder for alle i familien, og hos os kan I leje feriehuse året rundt med fordelagtige rabatter.

Vi har tilbud, der passer til den enkelte, og uanset om I ønsker at rejse i påskeferien, sommerferien, efterårsferien eller til jul og nytår, så kan I finde gode tilbud, der matcher jeres ønsker og krav. Vores tilbud bliver løbende opdateret, så det gælder om at være hurtige på tasterne, så I kan få lige præcis det hus, I har haft øje på. Find alle vores tilbud på denne side og gør jer klar til en ferie fuld af oplevelser, som I vil huske længe.

Last Minute tilbud

En uventet forlænget weekend er faldet din vej, eller du har haft svært ved at bestemme dig for, hvilket lækkert sommerhus du skal bruge din ferie i - uanset årsag så har du her muligheden for at booke din næste sommerhusferie med en attraktiv Last Minute rabat. Der kommer løbende sommerhuse ind i kategorien, og du kan være heldig, at lige præcis det sommerhus, du har haft i kikkerten, er et af de udvalgte. Last Minute sommerhusene kræver fleksibilitet, men har du det, så kan du få en forrygende ferie i dejlige omgivelser til billige penge - så er der måske råd til en ekstra oplevelse eller to? 

Se Last Minute tilbud her!

Miniferie

Selv et lille afbræk væk fra hverdagen kan være guld værd. Drag mod den smukke vestkyst og hold en miniferie mellem marehalm og hvide klitter. Det er bl.a. muligt at booke en miniferie i en af vores skønne, stråtækte ferielejligheder i Vesterhavsparken, hvor du får det bedste fra naturen og Blåvand by. Ferielejlighederne i er placeret centralt i vores lille ferieby, og med kun en lille gåtur er du nede ved det brusende Vesterhav! 

Lyder det som noget for dig? Så book allerede i dag og glæd dig til en miniferie i en af Danmarks dejligste feriebyer - Blåvand!

Book miniferie her
Find dit næste sommerhus her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Oplevelser i Blåvand

Når du booker en ferie i Blåvand med fordelagtige rabatter, er det ikke kun god pris og en fantastisk beliggenhed, du får med i købet - området bugner af sjove og lærerige oplevelser og aktiviteter for alle aldre. Hvis du er interesseret i at lære vestkysten bedre at kende igennem historien, så har du mulighed for at besøge både Tirpitz og FLUGT, der begge er nemme at komme til fra Blåvand. Her kan du dykke dybere ned i historier fra vestkysten, der tegner et billede af krig og en hård levevis men også de skatte, som vestkysten altid har budt på. 

Er du mere til aktiv ferie end ture på museum, så indbyder naturen omkring Blåvand til masser af udendørs aktiviteter som cykelferie og windsurfing. I efteråret er det ideelt at gå på svampejagt, og når de stærke efterårs- og vinterstorme kommer forbi, kan du være heldig at finde smukt rav ved stranden. Der er uendeligt mange muligheder for både inde og ude aktiviteter, når du holder ferie hos os - det er bare at finde dem, du helst vil begive dig ud i.