Vandflodvej 29

Feriehus 104 • Vandflodvej 29 • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Charmerende sommerhus med hyggelig udestue og aktivitetsrum på stor indhegnet naturgrund på Vandflodvej 29 i Blåvand.

Dette fine sommerhus er yderst velholdt og hyggeligt indrettet – her kan hele familien uden tvivl få en rigtig god ferie.

Husets ligger på en stor indhegnet naturgrund, hvor der er god plads til diverse havespil og lege. Et spil kongespil eller stangtennis kunne være helt oplagt at give sig i kast med på den store plæne. Derudover er der også tænk på familiens mindste udenfor, både en gynge på grunden og en sandkasse på terrassen står klar til leg. Træterrassen, som ligger på husets sydvest side, rummer flere hyggekroge samt fine havemøbler. En del af terrassen er overdækket, og her kan aftenerne nydes med alt fra spisning til kortspil. Når duggen falder, eller hvis lidt regnvejr skulle snige sig ind, så har huset en hel fantastisk udestue, som med stor fordel kan bruges hele året rundt. Her er rigtig hyggeligt, og fra udestuen er der direkte adgang til både terrasse og køkken.

Indenfor er huset mindst lige så charmerende som ude. Det åbne køkken ligger i direkte forbindelse til spisestuen, og herefter ligger opholdsstuen med komfortable møbler og en hyggelig brændeovn. Her kan familien slappe helt af med fx en god film foran fjernsynet. I husets aktivitetsrum, som ligger lige ved siden af spisestuen, findes både pool bord, dart samt et fjernsyn med tilhørende Nintendo Wii. Sommerhuset har i alt 4 soveværelser, fordelt mellem 3 værelser med en dobbeltseng og et værelse med både en dobbeltseng og en køjeseng. (Huset er til 8 personer). Sommerhuset har i alt 2 badeværelser, begge udstyret med både bruser, WC og håndvask.

Udover sommerhusets fine faciliteter både ude og inde så ligger huset også helt fantastisk i forhold til Blåvand Hovedgade og alle dets indkøbsmuligheder. Her kan shoppelysten for alvor få frit spil, hvad enten det er modetøj, sko, boliginteriør eller souvenirs, der får feriestemningen frem.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.
OBS: Det er heller ikke tilladt at medbringe kat i dette hus!


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.