Ved Volden 13

Feriehus 313 • Ved Volden 13 • Blåvand

Op til 12 personer
{{facility.text}}

Ved Volden 13, Et luksus poolhus – med bynær og naturskøn beliggenhed.

Dette sommerhus kan allerbedst beskrives med ordet luksus. Poolhuset er bygget i 2019 og rummer aktiviteter og faciliteter, som hele familien vil elske og med garanti huske tilbage på med fantastiske ferieminder.

Sommerhuset byder på et stort, lyst og kombineret køkkenalrum og stue. Her kan hele familien hygge sig og nyde hinandens selskab, hvad enten det er over et måltid, et spil kort eller en god film i fjernsynet. Køkkenet er yderst veludstyret og tilbyder alt fra 2 opvaskemaskiner, 2 ovne, en Nespresso maskine til god køleskabs- og fryseplads. Ud fra det store fællesrum er der direkte adgang til husets aktivitetsrum, hvor et poolbord samt et fodboldbord står klar til dyst. Ved siden af aktivitetsrummet ligger husets oase – et skønt pool område, hvor hele familien kan få sig en dukkert og nyde en afslappende ferie. I dette område er der udover poolen også en tilgængelighedsvenlig infrarød sauna. Et fantastisk sted til at koble helt fra og forkæle både krop og sjæl.
Sommerhuset har i alt 12 gode sovepladser fordelt på 6 rummelige værelser. Derudover har sommerhuset 2 komplette badeværelser med bruser, håndvask og wc.

- Og luksussen fortsætter udendørs. På den flotte ugenerede naturgrund ligger terrassen perfekt placeret i forhold til at nyde solens stråler på en lun sommerdag, og når så stjernerne senere hen titter frem på en klar aftenhimmel, så er den udendørs jacuzzi et perfekt sted at tilbringe aftenen i godt selskab. Til familiens mindste findes der på naturgrunden et fint legetårn samt en nedgravet BERG trampolin (Benyttelse er på eget ansvar).
Sommerhuset er beliggende kun 800 meter til indkøbsmuligheder, 500 meter til nærmeste restaurant samt 1900 meter til stranden. Så der er rig mulighed for at få stillet både shoppelysten og badetrangen.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.

OBS: Huset har også et puslebord og afrejse fra huset er kl. 9.00


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.