Gl. Skolevej 30

Feriehus 325 • Gl. Skolevej 30 • Blåvand

Op til 12 personer
{{facility.text}}

Idyllisk og moderne sommerhus indrettet i nordisk stil med egen biograf og lækker terrasse på Gammel Skolevej 30.

Dette skønne sommerhus er noget helt specielt. Med sin bynære beliggenhed, hyggelige terrasse og charmerende indretning vil huset uden tvivl kunne bidrage til en fantastisk ferie i naturskønne Blåvand.

Sommerhuset ligger i det nye område på Gammel Skolevej, som kun har få hundrede meter til Blåvand Hovedgade og de mange gode shopping-muligheder. Selvom om huset ligger centralt i forhold til Blåvand By, så ligger det ganske ugeneret. Rundt om huset er der afskærmet med små hyggelige buske mod øst og sandvolde og marehalm mod sydvest. Husets terrasse strækker sig ligeledes fra øst mod sydvest og giver derfor familien gode muligheder for at nyde ferien udendørs i solens lune stråler på en solskinsdag. På terrassen mod øst tilbyder huset en lille udendørs wellness-oplevelse. Her står nemlig en lækker jacuzzi klar til at bidrage med god omgang afslapning. Når kroppen er blevet boblet godt igennem, kan den med fordel skylles under den fine udendørs bruser og derefter træde ind i den varme sauna. En skøn oplevelse for krop og sjæl uanset vejr eller årstid. På terrassen med sydvest indfinder aftensolen sig, og derfor er det et oplagt sted at nyde en hyggelig grillaften her under den overdækkede terrasse.

Indendørs varer charmen ved. Sommerhuset er indrettet efter alle kunstens regler, og det føles næsten som at træde ind på et lille og moderne badehotel. Stilen er nordisk og idyllisk. Det store åbne køkkenalrum ligger op til mange timers samvær, hvad enten det er med fælles madlavning eller diverse brætspil. Ud fra køkkenalrummet er der direkte adgang til både aktivitetsrum, soveværelser, den overdækkede terrasse samt opholdsstue. Opholdsstuen er indrettet med komfortable møbler, en brændeovn og et tv. De sprossede vinduer hele vejen rundt i stuen giver en skøn pavillon stemning og trækker naturen med helt ind.
I husets aktivitetsrum findes der både pool bord, bordtennis og som noget helt ekstraordinært en hjemmebiograf med stor skærm og surroundsound. Her kan en spændende film og en frisklavet omgang popcorn nydes i ro og mag.
Sommerhuset har i alt 6 soveværelser, hvoraf et af dem er i det fine og opvarmede anneks. Alle værelser er udstyret med dobbeltsenge og god skabsplads. Huset tilbyder i alt 3 badeværelser. Et i annekset – både med bad, vask og toilet - og 2 i selve huset. Husets største badeværelse har både bruser, vask, toilet samt et badekar og et væghængt puslebord.

Udover sommerhusets dejlige faciliteter og den bynære beliggenhed så er der heller ikke langt til den smukke og badevenlige Hvidbjerg Strand. Her kan fødderne luftes i det bløde sand eller dyppes i det friske Vesterhav. En yderst anbefalelsesværdig oplevelse.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.