Ved Heksebjerg 11

Feriehus 360 • Ved Heksebjerg 11 • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Ved Heksebjerg 11 - Et utrolig charmerende og hyggelig sommerhusperle beliggende på ugeneret naturgrund

Dette sommerhus er indbegrebet af ferie. En ferie hvor hygge, autenticitet og familiært samvær er nøgleordene. Sommerhuset emmer af charme, og stemningen såvel inde som ude er helt og aldeles afslappet.

Sommerhuset befinder sig i et flot naturområde, hvor der hverken er langt til den populære hovedgade i Blåvand eller til den smukke strand ved Hvidbjerg. Begge attraktioner ligger i kort cykelafstand og kan berige ferien med mindeværdige oplevelser.
Udover den korte afstand til det velkendte i Blåvand, så har sommerhuset også en skøn beliggenhed i forhold til Oksby Klitplantage. Plantagen er spækket med flotte vandrestier, som snor sig imellem frodig lyng og buske. Her er naturen helt unik og klart en spadseretur værd.

Sommerhuset ligger på en ugeneret naturgrund, hvor solbadning og afslapning kan nydes i fred og ro. Terrassen er stor og indbyder uden tvivl til hyggelige grillaftener. – Og er det den friske luft, der tiltrækker, så kan dette sommerhus tilmed tilbyde sine gæster en tur i udendørs tøndesauna eller det at nyde den lækre udendørs jacuzzi på en stjerneklar og lun aften.
Ydermere er sommerhuset her yderst børnevenligt, hvilket betyder at der både er gynger, sandkasse og rutchebane til familiens mindste.
Indendørs er sommerhuset mindst lige så attraktivt. Sommerhuset blev delvist renoveret i starten af 2019 samt indrettet med helt nye møbler. Køkkenalrummet er åbent og ligger i forbindelse med den atmosfærefyldte opholdsstue. Brændeovnen er centralt placeret i huset og sikrer dermed både varme og hygge til hele ferien, hvis behovet herfor opstår. Sommerhuset har i alt to badeværelser. Et gæstetoilet med bad samt et stort og rummeligt badeværelse med både spa, bruser, toilet og vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Der er i alt plads til 6 personer, fordelt på tre fine dobbeltværelser med senge af høj kvalitet og god skabsplads. Huset har som nyeste skud på stammen fået et opholdsrum, hvor familiens spillefugle kan boltre sig med spil og tv-hygge.

Dette sommerhus med sin klassiske nordiske stil er bestemt en ferie værdig.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.