Karl Postsvej 9 A

Feriehus 585 • Karl Postsvej 9 A • Blåvand

Op til 10 personer
{{facility.text}}

Luksuriøst og moderne sommerhus med vinrum beliggende bynært på Karl Postsvej 9A

Dette sommerhus er både moderne og funktionelt. Sommerhuset er bygget med luksus for øje – så der er ikke sparet på de fortryllende detaljer i dette sommerhus. Som noget helt unikt i udvalget af sommerhuse i Blåvand tilbyder dette sommerhus et lækkert vin rum, som ligger i direkte forbindelse til køkkenet. Det store og åbne køkkenalrum lægger op til mange hyggelige stunder, og ved spisebordet kan hele familien samles om bl.a. måltider og spilhygge. I opholdsstuen kan de bløde og komfortable møbler nydes med en god bog eller spændende film. Fra det smukke multirum er der direkte adgang til både terrassen og husets ”fede” aktivitetsrum, som byder på alt fra shuffleboard og arkademaskine til elektronisk dart. Her kan de konkurrencelystne sjæle for alvor få frit spil. Udover de fantastiske samlingspunkter, som huset byder på, så har det også 4 soveværelser med dobbeltsenge, et værelse med både dobbeltseng og en køjeseng samt en hems med 2 madrasser. Huset har plads til i alt 10 personer. Dertil kommer 3 moderne og flotte badeværelser, som alle har bruser og wc.

Udendørs er huset mindst lige så skønt og ekstravagant som indenfor. Her tænkes der helt specielt på terrassen. Ikke nok med, at denne fine terrasse har en overdækket del, som skaber ly for aftenduggen, så tilbyder den også en lille ”wellness-afdeling” med både jacuzzi og sauna. Dette giver ferien mulighed for at indeholde en masse forkælelse af krop og sjæl. Jacuzzien er en fantastisk boblende oplevelse uanset årstid og vejr. En helt speciel oplevelse er at sidde en klar sommer- eller vinteraften i boblernes blide brus, alt imens stjernerne lyser himlen op.

Selvom sommerhuset er så skønt, at ferien kunne bruges udelukkende her, så lægger dets beliggenhed også op til at give både Blåvand By og Blåvand Strand et besøg. I byen er der gode shopping-muligheder, og på stranden vil en dukkert i bølgen blå være dejlig forfriskende.

Dette sommerhus er det perfekte valg for familien, der sætter pris på detaljerne og er vilde med kombinationen af luksus og natur.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.