Hestehaven 43

Feriehus 726 • Hestehaven 43 • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Hyggeligt og velholdt sommerhus på en lukket naturgrund, beliggende på Hestehaven 43

Dette charmerende sommerhus i Blåvand er for dem som er på udkig efter en ferie i rolige omgivelser, tæt på naturen. Træterrassen er superhyggelig indrettet og det perfekte sted at opholde sig, når vejret er lunt. Noget af terrassen er desuden afskærmet med glas for at skabe læ og under den overdækkede terrasse står det bløde loungesæt, hvor der kan hygges i godt selskab med sine nære.

Indenfor fortsætter den hyggelige aura. Det åbne køkkenalrum og stue er husets samlingspunkt, hvor der kan tilbringes masser af tid sammen med venner og familie. I det komfortable sofahjørne kan der dystes i et parti brætspil, eller der kan kigges film på TV’et. Derudover kan det også anbefales, bare at nyde tilværelsen foran den knitrende brændeovn, med udsigten til naturgrunden.
Fra stuen er der adgang til det ene af husets, i alt 3 værelser. De 2 andre værelser er at finde i den anden ende af huset, hvoraf det ene er med enkeltsenge og det andet har dobbeltseng. I samme forbindelse findes det lille fine badeværelse.¬

Området omkring sommerhuset byder på en unik og særpræget natur. Klitlandskabet på Kallesmærsk Hede ligger som en af de tætte naboer til sommerhuset, og her er det muligt at vandre en lang tur i kanten i Blåvand. Ofte kommer der endda krondyr og andet hjortevildt forbi ude på den åbne hede, som er en helt fantastisk oplevelse.

Hvis familiens konkurrencegen skal udfordres, ligger West Coast Minigolf næsten i baghaven. Banen er yderst velholdt og er altid godt besøgt. Hvem mon vinder familieturneringen?

Alt i alt er dette sommerhus det helt oplagte valg, hvis familien er på udkig efter et charmerende og hyggeligt sommerhus i rolige omgivelser.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.